Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nickini unutmuyacam gencMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir kullandığım bir program hakkında videolu bir anlatım yapmak istedim, umarım herkes nasiplenir.
Programın Adı : Aiseesoft Total Video Converter
Detaylar Video'da mevcuttur.
Not : Dislike'cıları beklerim, Dislike serbest. Böylemi yazılıyordu eminde değilim ama
Aiseesoft Total Video Convert - YouTube
ne diyorlar dı, özelden kategorimi gönder falan![]()
hocam sadece kasan 5 bin tl. hızlı olmayıp ne yapsın. "Hızlı render alma" diye başlık yazmızısın da sana hızlı bize değil![]()
nickini unutmuyacam genc
Crack yapamadım bi türlü, yardımcı olabilecek biri var mı ?
Çok yararlı bi paylaşım teşekkürler
Benim dandik bilgisayarda bile kasmadı camtasia ile +30 dkda 40dklık video 8dkda bitti kasmadanancak bittiginde mb biraz fazlaydı, teşekkürler paylaşım için
ben seni şimdi unutmak istiyorum GENÇ![]()
Ses ve anlatım mükemmel sizden bir kaç anlatım daha bekliyorumMerhaba arkadaşlar,
Uzun süredir kullandığım bir program hakkında videolu bir anlatım yapmak istedim, umarım herkes nasiplenir.
Programın Adı : Aiseesoft Total Video Converter
Detaylar Video'da mevcuttur.
Not : Dislike'cıları beklerim, Dislike serbest. Böylemi yazılıyordu eminde değilim ama
Valla PESScreenshot by Lightshot
Aiseesoft Total Video Convert - YouTube
Şu mesajı daha ne kadar belırgınlestırmem gerekıyor![]()
ne diyorlar dı, özelden kategori gönderebilirisiniz falan![]()
programı deneseydin keskeben soran arkadaslara yazdım ama 4 tane pc var, i3 işlemcili de var, çift çekirdekte var, vds de de kullandım, hepsınde takır takır cıktı verıyor, ha 1 dk olmazda vıdeo bası 3 dk olur. camtasıada yarım saat beklemenden ıyıdır
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.