Hızlı Render ve Ünlemden Geçme

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
hocam cok sagol ellerine agzına saglık gerçekten güzel paylaşım :)

şu an deniyorum programı camtasia dan 10 kat hızlı diyebilirim hemde vds de bakalım birde pc den deneyip sonuçları buradan yazarım benim pc ayıptır söylemesi iyidir baya..

Videolara toplu çerçeve ekleyebiliyormuyuz onu anlayamadım ben :D

eline sağlık denicem ama serial ve key lazım bulamadım

Bana özel mesaj atar mısın? Eve geçtiğimde sana bir uygulama göndereceğim oradan dislike verenleri görebiliyorsun. Bakalım kimlermiş bunlar :)

anlaşılan o ki dislike yapanları ekmeğinden etmişsin :)

paylaşım için teşekkürler..

Programın full isteyenler bana pm atsın

Son düzenleme:
O disslike atanları bulup tek tek banlayacaksın :) [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] usta ellerine sağlık adamın dibinin dibisin

elit paylaşım olmuş gerçekten

acaba çerçeve eklemesek de sadece crop etsek ünlem geçermi

harika bi paylaşım olmuş üstat ellerine sağlık çok işimize yarıycak..

Tesekkurler birsey soracaktim renderda tam olarak ne yapiliyor videoda renkmi degistiriliyor kirpma filanmi yaparak geciyoruz?

teşekkürler clip speed ayarları ile oynanıyor mu acaba?

bu program youtuberler için yazılmış gibi.Tek kelime il harika.Samimi olarak söylüyorum çok çok teşekkür ederim.

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] yabancı turk tum sitelere girdim crack key bulamadım yardımcı olursan sevinirim renderleyecegim videolar uzun videolar ama keysiz sadece 5 dk yapıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri