Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION],
özelden göndericem
[MENTION=12447]egva06[/MENTION] crop bölümünden ayarlarda videoda full yaptıgım yerı sende full yap
banada gönderirmisin hocam.
özelden göndericem
özelden göndericem
[MENTION=12447]egva06[/MENTION] crop bölümünden ayarlarda videoda full yaptıgım yerı sende full yap
özelden göndericem
kendin yap.resmin arka planı şeffaf yap.resmin ortasını kes at.usta selam sana skypdende yazdım ama videoyu en son işlemi yapınca renderden çıkınca 1 saniye oluyor sennin videoyu 3 5 kere izledim ama video 1 saniye oluyor içi boş çercevede bulmadım siz naısl buldunuz bende hafif beyaz gibi oluyor foto bölümünden seçince teşekkürler
kendin yap.resmin arka planı şeffaf yap.resmin ortasını kes at.
photoshop programlarıyla ben photo filtre kullanıyorum basit işlere..tamam nasıl kescez usta
Gerçi senden aldıgım vds vardı bu program ama fazla kurcalamamıştım tamda hızlı render alacak bir program arıyordum çok iyi oldu.anlatım ve paylaşım için teşekkürler...
Allah razı olsun..yorumlara bakılırsa harika..hemen deneyeceğim
Ellerine sağlık hocam Vds'de biraz sıkıntılı olur galiba bu kadar hızlı)
Kendi bilgisayarımda korkmuyorum daha hızlı olur ama vds'de biraz yavaşlar uzun süre olur galiba...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.