hızlı tren kömürle çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ankist

Kayıtlı Üye
oldum olası pelin batu'yu sevmem, şahsen böyle bir şeyi ben arkadaş meclisinde yapsam o arkadaşlarımla tekrar görüşmeye utanırdım, bu tv'lerde cirit atıyor.. memleket ne güzel değil mi? nüfusun varsa en iyisi sensin..

https://www.youtube.com/watch?v=e9JR-MF-bZg

Pelin Batu denen şahsı ben de sevmem ama burada bahsettiği tren, 2004 yılında hızlandırılmış tren kazasıdır. Yetkililer o kazanın sebebini fazla kömür atılıp ve sonucunda tren hızlanarak raydan çıkmıştır. Malesef 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Umarım bu konuda siyatese kayıp, toplu katliyama neden olmaz !

Kadının bahsettiği şeyleri duymuyor musunuz yoksa duymak mı istemiyorsunuz. Dediği gibi onca insan öldü hızlı tren kazalarında. Bu hafta da marmaray raydan çıktı, facianın eşiğiden dönülmüş siz hala yok pelin batu kömürle çalışıyo sanıyoymuş ya ahahaha deyip kendinizi tatmin edin. Çocuk musunuz ergen misiniz anlamıyorum ki.

Kadının bahsettiği şeyleri duymuyor musunuz yoksa duymak mı istemiyorsunuz. Dediği gibi onca insan öldü hızlı tren kazalarında. Bu hafta da marmaray raydan çıktı, facianın eşiğiden dönülmüş siz hala yok pelin batu kömürle çalışıyo sanıyoymuş ya ahahaha deyip kendinizi tatmin edin. Çocuk musunuz ergen misiniz anlamıyorum ki.

kimsenin tatmin olduğu yok rahat ol. karşı fikirlere saldırmadan tartışmayı öğrenin öyle tartışalım.

kimsenin tatmin olduğu yok rahat ol. karşı fikirlere saldırmadan tartışmayı öğrenin öyle tartışalım.

Cahille tartışmaya girme önce seni kendi seviyesine çeker sonra da o seviyedeki tecrübesiyle seni yener. Bu söz aklıma geldi. Vazgeçtim bir şeyler yazmaktan.

Pelin Batu denen şahsı ben de sevmem ama burada bahsettiği tren, 2004 yılında hızlandırılmış tren kazasıdır. Yetkililer o kazanın sebebini fazla kömür atılıp ve sonucunda tren hızlanarak raydan çıkmıştır. Malesef 41 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

evet konuyu açmadan önce araştırmamanın verdiği ezikliği yaşattın teşekkür ederim :D

ilk videoyu izlediğimde (ki sevmememin de etkisi var) direkt konuyu açtım bundan öyle şeyler beklemediğim için:))

Dün Marmaray-Raydan çıktı, insanlar raydan çıkan Tren'den birşey olmaz diye yorum yapıyor.
İşte ilk Yüksek hızlı Treni biz açtık demişlerdi, O yüksek hızlı Tren raydan çıkmıştı.
Açın bakın 2004'te kaç kişi öldü YHT kazasında.

Pelin Batu kimdir bilmem, sevmemde zaten, ama bilinçsiz bir Halkız.
Herşeye takdiri ilahi-kader deyip geçiyoruz malesef.
Bazı şeyler kader değil, cahillik ve iş bilmezlik.

ah kardeşlerim - arkadaşlarım - abilerim ahhhh !!
niye bir şeyi izlerken hemen şu kişiyi eleştireyim açığını bulup rezil edeyim çabasındasınız.. ( ya da çabasındalar )

bahsi geçen kanalı kişi severim - sevmem. görüşlerini kabul ederim etmem bilmenize gerek yok.
ama orada bahsedilen "biraz daha kömür atılıp hızlandırılan tren" sözüyle maalesef 2004 yılında pamukovada yaşanan kazaya değinilmiş.

programın seyiri-konusu-içeriği-nasıl olduda bu konuya geldi- bilmiyorum-ilgilenmiyorum
ama eğer aklınıza takılan bir soru varsa yada bu adam-kadın ne diyor, nedir bu kömürle çalışan tren ve bu tren kazası diye merak etmek yerine; peşin hükümlü olup eleştirmek, püüüüüü cahil adam-kadın demek daha kolay gelmesin..

bahsi geçen tren kazası ile ilgili bir kaç haber:
https://tr.wikipedia.org/wiki/Pamukova_tren_kazası
Hzlandrlm tren facias: 37 l
(hazır bahsi geçmişken bu kazada da yaşamını yitiren onlarca insana Allah rahmet eylesin)

son olarak, bu yazıyı hiç bir siyasi amaçla ve eleştirel olarak yazmıyorum.

ek olarak:
videonun kanalındaki diğer videolara bakınca bir partiye daha yakın olduğu görülüyor.
haliyle başka görüştekilerin spekülasyon yoluyla yalanlanması-karalanması normal. (aslında normal değil ama, artık bu tip şeyler normalleştirilmiş geliyor)
aynı şekilde bunu diğer görüşteki kanallarda karşıtlı olarak yapıyor...

Son düzenleme:
Ava giderken avlanmak bu olsa gerek :) Konuyu açan arkadaşa biraz daha araştırmacı olmasını öneriyorum :)

Pelin Batu'ya karşı ben son derece notr üm. yani herhangi bir yakınlık uzaklık hissetmiyorum. Fakat bu kişi yıllarca tv de program sundu, bir şekilde bir şeylerden haberdar yada dolaylı yönden haberci. Konuyu açan arkadaşın yaşını, sosyolojik hayatını bilmiyorum ama birilerine bişeyler söylemeden önce, o söylediğiniz şeyin arkasında duracak bilgilere sahip olmak gerekir. Sadece ideolojik taraf olmak, insanı hiçbirşeyden anlamayan siyasetçilerden farklı yapmaz.

Malesef facebookta ve yt de çok var böyle videolar,cahil insanları yönlendirmek çok kolay

Pelin Batu'ya karşı ben son derece notr üm. yani herhangi bir yakınlık uzaklık hissetmiyorum. Fakat bu kişi yıllarca tv de program sundu, bir şekilde bir şeylerden haberdar yada dolaylı yönden haberci. Konuyu açan arkadaşın yaşını, sosyolojik hayatını bilmiyorum ama birilerine bişeyler söylemeden önce, o söylediğiniz şeyin arkasında duracak bilgilere sahip olmak gerekir. Sadece ideolojik taraf olmak, insanı hiçbirşeyden anlamayan siyasetçilerden farklı yapmaz.

haklısın.

kardeşim videoyu izledin mi saf mısın sorunların mı var ? kadın ne dio sen ne anlıyon :)

2004 deki olayı hatırlamayıp bu zatın ona binaen konuştuğunu düşünmedim.

vurmayın adam öldü :D

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Malesef facebookta ve yt de çok var böyle videolar,cahil insanları yönlendirmek çok kolay

haddini bil ilk önce. densiz.

Konu kapansın bence gereksiz yere yine insanların foruma erişimi yasaklanacak vs vs vs. Biz neden sadece işimize odaklanamıyoruz anlamıyorum.

haklısın.

2004 deki olayı hatırlamayıp bu zatın ona binaen konuştuğunu düşünmedim.

vurmayın adam öldü :D

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

haddini bil ilk önce. densiz.

betalarla uğraşmıyorum engellendin

gazeteciyi siyaseççiyle karıştırmış arkadaş gayet doğal kadın zeki kadın demekki hatırlatıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri