Hızlı ve Öfkeli 8'e Giden Varmı ACaba ?

fatihben

Kayıtlı Üye
Hızlı ve Öfkeli 8 sinemada malumunuz gitmeyi düşünyorum cinemaxımuma baktım alt yazı diyor tüm seasnların altında.İzleyen varmı acaba Dublaj varmı ? yoksa hepsi ALT yazılımı ?

Dublajlı seanslar da var

Dün gittim hepsi altyazılı seanstı ama dublaj görmedim hiç.

Axis kağıthane, cevahir, forum istanbul, kale ve marmaraforum'da dublajlı seanslar mevcut

Son düzenleme:
dublajlı film izlemekten nasıl keyif alıyorsunuz:D:D dublajlı bir filme asla girmem ... korsan alırım daha iyi:D

ben dün gittim izledim. Film, önceki serilerine göre biraz yavaş ilerliyor diyebilirim.

dublaj izlemenizi önermem yabancı filmlerdeki duyguyu veremiyorlar. geçende loganı izledim babacık dedi kız gülmekten ölüyordum.

Dün gittim oldukça başarılı buldum hızlı ve öfkeli serisi için Türkçe dublaja alışınca alt yazılısını tercih etmiyorum hocam

Son düzenleme:
Ben altyazılı tercih ediyorum.

dublajlı film izlemekten nasıl keyif alıyorsunuz:D:D dublajlı bir filme asla girmem ... korsan alırım daha iyi:D

Acayip keyifli bence Türkiye belkide en iyi dublaj sanatçılarına sahip ülkedir.Eskiden alıştığın karakter olunca dublaj sesine aşina oluyorsun gerçek sesleri bir garip geliyor :D ben dublaj altyazı pek ayırt etmem ama dublajda çok keyifli gelir.

Alışkanlıktan kaynaklıdır hocam önceki serileri alt yazılı izleseydim alt yazıya devam ederdim Aamir khan , shahrukhi khan , salman khan bunların filmlerini Türkçe dublaj izlemeye çalıştım iğrendim alt yazılı izlemekten seslerine Aşina oluyoruz Türkçe dublaj itici geliyor

Burdaki sinemada sadece Türkçe dublaj var , o yüzden gitmem. Antalya'ya veya İstanbul'a gidince anca.

Ben Türkçe altyazılı izlerim hep, filmi de dün çıkar çıkmaz izledim. Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.

dublaj olarak vardı, arkadaslarla gittik çok iyi filmdi. ve 9 çıkacak gibi o yol var.
kesinlikle tavsiye edilir

dün IMAX'de altyazılı izledim gayet keyifliydi doyurucu ve kaliteli aksiyon vardı. Bi noktadan sonra film durmak bilmiyor. Oyuncular sağlam oyunculuklar sağlam hikaye de iyi toparlandı bana göre.

Gayet başarılı buldum özellikle bir serinin 8. filmine göre muazzam.

Ayrıca 9. ve 10. filmler gelecek Vin Diesel açıkladı sonra seriye nokta koyacaklar. Tabi ilerde farklı hikayelerle yine hızlı ve öfkeli adı altında filmler gelebilirmiş. Tokyo Drift tarzı şeyler çekerler büyük ihtimalle.

Dün akşam gittim. Şarkılar her zaman ki gibi efsane. Filmdeki bütün şarkılar görselde.
bb6c2e00f76e94508973a43b08154544.jpg

yabancı filmleri dublaj ile nasıl izliyorlar hala anlam veremiyorum

Arkadaşların ricasını kıramayıp dublaj izlemek zorunda kaldım ve hiç hoşuma gitmedi. Sevmiyorum dublajlı yabancı film izlemek. Filmden bişey anlamadım açıkçası. Çok hoşuma gitmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri