Hızlı Video Upload Etme Yöntemi. (Bot, Vds, Program vs.... Kullanmadan)

• Kullanıcı chatmece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Konuyu belki hortlatıyor gibi olacağım ama sanırım bu şekilde ünlem geçilebilir.. Birşeyler duydum ünlem geçme ile ilgili bu yöntemle biraz ilgisi olduğunu düşünüyorum

Bu yöntemi deneyen kanalı kapanan ve sonra arşivden tekrar yükleyen arkadaş tecrübesini paylaşabilir mi ? Konu açıldığında yazacaktım ama Drop hocam yazdığı için üzerinde durmadım ; ben de bu yöntemin sadece içerik arşivlemeden başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Drop hocamın da bahsettiği durumu örnekle açıklayayım , 10 tane videonuz var render aldınız v.s sonra arşive yüklediniz oradan kanalınıza yüklediniz diyelim, sonra kanal kapandı ve yeni bir kanal açtınız ve yine arşivdeki o 10 videoyu yükleme emri verdiniz - eğer daha önceki kanalınız teliften kapandı diyelim bu durumda o 10 videonun metaları youtube arşivinde bulunuyor ve yükleme yaptığınızda video upload biter bitmez içerik reddedildi uyarısı alırsınız ( diye düşünüyorum ) çünkü dediğim gibi video meta bilgisi ya da video uzunluğu değişmeden aynı videoları yüklüyorsunuz. Eğer videoları arşivden indirip başından sonundan bir kaç sn keserseniz o zaman videonuz sorunsuz yeni kanala yüklenir ama bu durumda videoyu indirip kesip tekrar manuel upload yapıyoruz yani yöntem sadece arşivleme aşamasında kalıyor.

Konuyu tecrübe edindiğim şekilde yorumladım ama başında da yazdığım gibi yöntemi deneyen arkadaşlar konuya arşivden birden fazla yükleme yaptığında bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını paylaşırlarsa konu netlik kazanır, konu açıldığında yöntem yeniydi deneniyordu [MENTION=8026]chatmece[/MENTION] sonuçları paylaşırsa konu netleşir diye düşünüyorum. İyi forumlar , bol kazançlar diliyorum bütün üyelere.

Bütün video arşivini tek bir kanala yükleyin..Ya da risk görüyorsanız içerik içerik biren fazla kanala yükleyin.. videolar gizlide kalsın...Sonra yapacağınız kanalları sürekli botla buradan çekin kapandıkça ... Pilot kanalınız veya kanallarınız yayına açmadığınız sürece sıkıntısız gizli arşiviniz olarak kalacaktır.
Bot kullanmıyorum.. kullananlara faydası olacaktır diye düşünüyorum..

Vds veya server kullanmadan az ve öz çalışanlarda creative commons ı kullanabilir.
Videolarınızı kaydederken creative commons lisansı ile sadece sizin bulabileceğiniz isimle kaydedin... ahmet112323231 gibi mesela... sonra her kanal açtığınızda video editörden çağırın yükleyin... ama hala aktif mi burası bu şekilde bilmiyorum... denemek lazım... Telifsiz içeriklerde sorunsuz kullanırsınızda telif gelmiş video ne olur bilemem...

Mesajım bulunsun bana da böyle bişi lazım ama sanırım sistemin tam çalışıp çalışmadıgını hala test eden yok ...

1 DEPO hesaba 100 Video atıp , o 100 videoyu yapacagım kanallara aktarmanın en güzel yolu bu olsa gerek :) ama meta veya başka sıkıntılar yaratıyormu yok mu deneyen?

Selam arkadaşlar öncelikle bu yöntemi dolaylı yoldanda olsa bulmama yardımcı olan Drop hocama teşekkür ediyorum. Kendisinin bizlere paylaşım konusunda çok hizletleri olmuştur.

Ön bilgi: Bu yöntem sürekli youtube kanalı kapatılan ve tekrar tekrar video yüklemek zorunda olan (heleki benim gibi ttnetten manuel yüklüyorsanız) arkadaşların çok işine yarıyacağını düşünüyorum. Öncelikle belirteyim ilk video yükleme işlemi manuel olacak sonrası çok hızlı ve kolay olacak sonradan bana isyan etmeyin :)

Uzatmadan konumuza geçelim.

1-Videoları önce render alın ve dünya engeli ve eşleşenden temizleyin sonra demo hesapta test edin. Bir kaç gün beklemede kalsın baktınız uyarı vermiyor arşive ekleyin.

2-Bir adet sınırsız video upload için Google Drive hesabı açıyoruz Bu bizim ana hesabımız olacak videolar burdan başka kanallara yüklenecek. (havuz hesap gibi düşünün) bunun gibi bir çok kanal için aynı yöntemle Google Drive hesabı açıyoruz.
nasıl açılır anlatımı burdan: http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ve-hesabina-sinirsiz-video-resim-yukleme.html

3-Tüm işlemler bitti ve videolarınız demo hesaplarda temiz çıktı diyelim, bunları ana hesap değimiz yere yüklüyoruz. (burda sabırlı olmanız gerekli upload baya geç olabilir) ;)

4-videolar yüklendi ve arşiviniz hazır şimdi yapacaklarımı aynen uygulayın arkadaşlar.

bu anlattığım yöntemde en az 2 hesap olacak (1- ana hesap yani havuz hesap 2-spam yapılacak hesap)

- videolar https://photos.google.com/ buraya yüklendikten sonra videodaki işlemleri yapıyoruz...

Video linki: https://openload.co/f/Y2J75IDdsNI/

umarım işinize yarar herkese kolay gelsin...

helal be helal süper ötesi oldu vallahi :D helal beee <3

Arkadaşlar bu taktikle ünlem geçilebilir mi onun çalışmasını yapanlar bilgilendirebilir mi acaba ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaslar tam anlamiyla test etme sansim olmadi. videolardan eslesen ve dunya engeli gecme konusunda biraz sikintilarim var. Daha arsiv yapamadim, ama deneyen arkadaslarim varsa konuya guncelleme yaparlarsa ilk mesaja iyi yada kotu anlamda aciklama yapilacaktir. Kolay gelsin.

Evet arkadaşlar ünlem için çalışma yapabilen oldu mu acaba ?

Başlık yanıltıcı olmuş biraz.
Peki şimdi bu 4.5 g ile upload hızları arttı ya. cep telefonunu modem olarak tanımlasak pc den bağlansak upload kotadan yiyor mu?

Başlık yanıltıcı olmuş biraz.
Peki şimdi bu 4.5 g ile upload hızları arttı ya. cep telefonunu modem olarak tanımlasak pc den bağlansak upload kotadan yiyor mu?
3.5g de yedigine gore 4.5 de yiyordur kesin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.5g de sanırım 10gb kotan varsa upload + download 10gb dikkat edin.

Rezerv.ilgilenecegim.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri