Konuyu belki hortlatıyor gibi olacağım ama sanırım bu şekilde ünlem geçilebilir.. Birşeyler duydum ünlem geçme ile ilgili bu yöntemle biraz ilgisi olduğunu düşünüyorum
Bu yöntemi deneyen kanalı kapanan ve sonra arşivden tekrar yükleyen arkadaş tecrübesini paylaşabilir mi ? Konu açıldığında yazacaktım ama Drop hocam yazdığı için üzerinde durmadım ; ben de bu yöntemin sadece içerik arşivlemeden başka bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Drop hocamın da bahsettiği durumu örnekle açıklayayım , 10 tane videonuz var render aldınız v.s sonra arşive yüklediniz oradan kanalınıza yüklediniz diyelim, sonra kanal kapandı ve yeni bir kanal açtınız ve yine arşivdeki o 10 videoyu yükleme emri verdiniz - eğer daha önceki kanalınız teliften kapandı diyelim bu durumda o 10 videonun metaları youtube arşivinde bulunuyor ve yükleme yaptığınızda video upload biter bitmez içerik reddedildi uyarısı alırsınız ( diye düşünüyorum ) çünkü dediğim gibi video meta bilgisi ya da video uzunluğu değişmeden aynı videoları yüklüyorsunuz. Eğer videoları arşivden indirip başından sonundan bir kaç sn keserseniz o zaman videonuz sorunsuz yeni kanala yüklenir ama bu durumda videoyu indirip kesip tekrar manuel upload yapıyoruz yani yöntem sadece arşivleme aşamasında kalıyor.
Konuyu tecrübe edindiğim şekilde yorumladım ama başında da yazdığım gibi yöntemi deneyen arkadaşlar konuya arşivden birden fazla yükleme yaptığında bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını paylaşırlarsa konu netlik kazanır, konu açıldığında yöntem yeniydi deneniyordu [MENTION=8026]chatmece[/MENTION] sonuçları paylaşırsa konu netleşir diye düşünüyorum. İyi forumlar , bol kazançlar diliyorum bütün üyelere.