fatihbaz
Süper Moderatör
Peki Fatih Bey
Bu ücretleri aylık mı ödüyoruz yoksa yıllık mı alınıyor bu hizmet?Yan, istersem 3 ay kullanıp veya ihtiyacım olduğu kadar alıp kullanabiliyormuyuz yoksa mecburen bir yılık ücretimi ödüyoruz aynen domain veya host alımı gibi mi?
2. KONU : Bu hizmeti aldığımızda vds ye bağlanıp orda tekrar camtasia kuracağız çalışma yapacağımız videoları yine kendi kurduğumuz indirme proğramıyla indirip (vds'ye) camtasiada çalışmamızı yapıp tekrar ordan yükleyeceğiz doğrumudur ?
3. Kendi kullandığınız bir firma varmı tavsiyeniz nedir sizin hangi vds yi almak daha doğru sizce
1 - Aylık ödeyebilirsin.ki genelde kullananlar aylık ödüyor.yani fazlası size kalmış,kaç aylık isterseniz ödeyebilirsiniz.
2 - evet,aynen öyle.mesela vdsye kurdun bi idm programı,bi yerden videoyu indirdin.yine vdsye kurdugun camtasia ile artık ne düzenleme yapıyorsan yapıcaksın ve upload ediceksin.
3 - camtasia vb programlarda düzenleme yapıyorsanız render için vds konuları vardı vds satış kategorisinde,oraya bakın.ben render işi gerektiginde kendi bilgisayarımda yapıyorum,benim vdsde renderlık işim olmadıgı için şurdan al demek istemem.benim kullandıgım vds var,memnunumda ama siz render için alıyorsunuz yani o makinada render işi nasıldır bilmiyorum.