hızlı video yüklemek

• Kullanıcı çömez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Peki Fatih Bey

Bu ücretleri aylık mı ödüyoruz yoksa yıllık mı alınıyor bu hizmet?Yan, istersem 3 ay kullanıp veya ihtiyacım olduğu kadar alıp kullanabiliyormuyuz yoksa mecburen bir yılık ücretimi ödüyoruz aynen domain veya host alımı gibi mi?

2. KONU : Bu hizmeti aldığımızda vds ye bağlanıp orda tekrar camtasia kuracağız çalışma yapacağımız videoları yine kendi kurduğumuz indirme proğramıyla indirip (vds'ye) camtasiada çalışmamızı yapıp tekrar ordan yükleyeceğiz doğrumudur ?

3. Kendi kullandığınız bir firma varmı tavsiyeniz nedir sizin hangi vds yi almak daha doğru sizce

1 - Aylık ödeyebilirsin.ki genelde kullananlar aylık ödüyor.yani fazlası size kalmış,kaç aylık isterseniz ödeyebilirsiniz.
2 - evet,aynen öyle.mesela vdsye kurdun bi idm programı,bi yerden videoyu indirdin.yine vdsye kurdugun camtasia ile artık ne düzenleme yapıyorsan yapıcaksın ve upload ediceksin.
3 - camtasia vb programlarda düzenleme yapıyorsanız render için vds konuları vardı vds satış kategorisinde,oraya bakın.ben render işi gerektiginde kendi bilgisayarımda yapıyorum,benim vdsde renderlık işim olmadıgı için şurdan al demek istemem.benim kullandıgım vds var,memnunumda ama siz render için alıyorsunuz yani o makinada render işi nasıldır bilmiyorum.

1 günde 4 video atabiliyorum sen düşün bıktım artık upload hızlarından

1 günde 4 video atabiliyorum sen düşün bıktım artık upload hızlarından

geçenlerde bende pcden 4-5 haber videosu atayım dedim bi kanalıma,2-3 saat sürdü.o gün gidip vds aldım :)

vds ile mi bu hız kardeş ?

normal pcdeki uploaddan bahsediyor arkadaşlar.yok vdsde ise,aldıgı makinada sorun vardır.öyle yükleyecek olsak vdsye ne gerek var.o berbat ötesi hizmeti zaten ttnet saglıyor,başkasına gerek yok :D

Son düzenleme:
peki iyi bir vds den pazar günü boşuz ya hani sabahtan akşama kadar otursak kaç video yükleyebiliriz ortalama tabii videoya göre değişir ama. Bnedeki videolar en 30 dakika mesela

vps satan arkadaşlar deneme yapmana izin verir genelde,almadan önce bi dene.çok olmaz bu süre,10-15dk dir ortalama ama en azından x dklik bi videonun ne kadar zamanda inip,yüklendigini görürsün.uzun video çalışmadıgım için tam bi sayı veremiyorum ama vpslerin asıl özelligi evdeki pcde 1 saatte indirdigimiz filmleri,videoları vpsye sadece saniyeler içinde indirmektir ;)

Anladım hocam çok sağol .Peki siz vps dediniz tavsiyeniz vps midir render için vds mi? Ayrıca arasındaki fark nedir ?biri diğerinden daha mı hızlı daha ucuz daha mı kullanışlı?
Verdiğiniz cevaplar içinde çok teşekkür ederim

Anladım hocam çok sağol .Peki siz vps dediniz tavsiyeniz vps midir render için vds mi? Ayrıca arasındaki fark nedir ?biri diğerinden daha mı hızlı daha ucuz daha mı kullanışlı?
Verdiğiniz cevaplar içinde çok teşekkür ederim

vds daha iyi hocam.vps kelimesi alışkanlık sadece,youtube işinden önce vpslerle hotfile gibi sitelere upload yaparak para kazanıyordum :) teknik olarak;

VPS - Virtual Private Server demektir.Sunucu üzerindeki ana işletim sisteminin kernel dosyalarını kullanır.VDS - Virtual Dedicated Server demektir.Sunucu üzerindeki ana işletim sisteminin kernel dosyalarına bağlı kalmaz.

performans olarak vds daha iyidir.render için vds alıcaksın sen hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri