Hizmet SAtışı Konuları Hakkında

Tahir

Kayıtlı Üye
Merhaba
Forumda tbm yükseltme,abone,hit vb hizmet şatış konularına bence biz düzenleme getirilmelidir. Belli bir mesaj sayısına ulaşmayan,forum tarafından tanınmayan kişilerin konu açmaları engellenmelidir diye düşünüyorum.
Bence satış konuları ayrı bir alt forumda olmalı.Ve bu foruma konu açmak için minumum 50 mesajı olmalı üyenin.Ayrıca mod veya admin onaylı olmalıdır konular.Referans,kazanç belgesi vb dökümanlar yöneticilere gönderilmeden konu açılmamalıdır.(ilk mesajı satış konusu olan kişileri daha iyi tanıdıktan sonra ticaretimiz daha sağlıklı olu)

Bu sadece benim şahsi fikrim. Yanlışlık varsa lütfen düzeltin.Karar yönetim ve siz değerli üyelerimizin

Sonuna kadar katılıyorum hocam moderatörlere gerekli bilgiler gösterilmeden bu türlü satış konularının açılmaması gerekir bencede.

bencede önüne gelen tbm yükseltme vs konu açıyor foruma yeni katılmış vs alıcılarda dikkatlli olsun sora evdeki bulgurdanda olmasınlar,görüntüye degil sonuca bakılsın,

bir konu disinda digerleri tartisilir ama gereksiz zor islemler diye dusunuyorum yani sonucta kimse buraya gelip ticaret odasi kaydi yaptirmiyor saticilar icin zor gozukur ama saticilarinda onayliyacagi basit kurallar gelebilir dedigim gibi tartisilir ama mesaj olayi tecrubelerime dayanaraktan soyluyorum..

sirf mesajim artsin diye senin yazdigin hikaye ye program paylasmissin gibi yorum gelir kullanim anlattigin konuya link nerde diyen olur :) bukez adminler gereksiz mesajlari silmek ile ugrasir yani foruma birde copcu gerekir.!!!

çok sağlıklı bir çalışma olur....

ayrı bi kategori açılsın.
Oraya açılan tüm konular mod. onaylı olsun.
Mod. konuya bakıp onaylamadıktan sonra kimse konuyu görmesin en sağlıklısı böyle olur.

ayrı bi kategori açılsın.
Oraya açılan tüm konular mod. onaylı olsun.
Mod. konuya bakıp onaylamadıktan sonra kimse konuyu görmesin en sağlıklısı böyle olur.

Mod neye dayanaraktan konuyu onaylayacak ? olsa bir ihmalde diger uyenin zarari o moddan sorumlu olacak ve sanmiyorum burdakilerin o sorumlulugu alacagin, sahsen ben almam...

Mod neye dayanaraktan konuyu onaylayacak ? olsa bir ihmalde diger uyenin zarari o moddan sorumlu olacak ve sanmiyorum burdakilerin o sorumlulugu alacagin, sahsen ben almam...

onay derken yanlış anladınız sanırsam.
Yani konuda görüntüler, açıklamalar vs. hepsi eksiksiz olunca mod. konunun açılmasını sağlayacak.

Olması gereken bu aslında fakat zaten forumda bazı düzenlemeler getiriyorlar forum üzerinde calısmalar devam ediyor bu konu hakkındada ufak bir calısma yapılabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri