Ondan sonra türklere niye vatandaşlık vermiyolar ? Niye versin abi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam dilekçeyle spam yapıyor. TBMsi de 1260euro. Forumdan olabilir![]()
gelde hapse düşme diyorsun özendirdiniz hocamSüresiz oturma izni aldıktan sonra sınırdışı etmeleri kolay değil. Böyle bir suçtan zaten sınırdışı edemezler. Belki hapis yatar ama bu adam sucu terör vs ile alakası olmadığı için hapiste anı otel gibi sadece aksamları uyumak için gidiyorsun.
esaretin bedeli filmi vardı galiba onu izlemiş Kayserili zekası walla korkulur..
Ekşidede Esaretin Bedeli muhabbeti çok geçiyordu.İzledim ama unutmuşum sanırım hatırlayamadım hangi olaydı o dilekçeyle ilgili hatırlatabilirmisinizMerak ettim baştan izlicem üşeniyorumda
Edit:2 gündür düşünüyorum sana yazdım 2dk sonra hatırladım.Kütüphaneye kitap için yazıyordu sanırım
aynen kardeşim sonra hapishaneye kitap ve para yağmaya başlamıştı..
azimle ilerleyen taşı bile deler misali..
sen anladın onu..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.