15 yaşında biri küçük kardeşimiz diyorsa durumlar vahim ceninler foruma üye olabilirmi merak ettim
kimseyi yaşına göre yargılamayın hocam insanlar yaşlarına göre olgunlukları farklı olabiliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 yaşında biri küçük kardeşimiz diyorsa durumlar vahim ceninler foruma üye olabilirmi merak ettim
edit: pardon yaşın kucukmus, profil resmindekinin sen oldugunu dusunmem gerekirmis...
[MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] kardeşim yaşın orada yazdığı gibi mi bilmiyorum ama eleştri
denen bir şey var belki duymuşsundur. Youtube'da da kanallarımız kapanıyor, telif yiyor,flaglanıyor. Youtube'a girmekten vazgeçiyor muyuz?
iyice abartır oldunuz bazı şeyleri. Arkadaş muhabbet olsun makara olsun diye bir konu açmış. Zaten konu dışına açmış ne var bunda ? neden bu kadar abartıyorsunuz insanların kalbini kırıyorsunuz . girdin baktın iyi kötü eleştrini yap çık . Hepsi Bu.
hiç hoşuna gitmedi yorum dahi yapmadan çık .
bakın geçen senenin başında ne kadar güzelmiş forum . benim açtıgım konu buda bu kadar tepki gelmemiş
http://www.ytpara.com/konu-disi/23000-marul.html
nerelere geldik forumca adsensedenmidir nedir![]()
Bu sene home office çılgınlığı bakalım seneye ne olacak görürsek.
bu arada bir yanda facebook bir yanda ygs kitabını görünce babana hak verdim az bile yapmış![]()
[MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] tabi konu açmak en doğal hakkınız. Konu açıp açmamanız, gırgır şamata yapmanız, ortalığı birbirine katmanız falan zerre kadar umrumda değil. Yaşın yazdığı gibiyse diyorum (yanlış anlama beni öneri cümlesidir), Youtube çalışıp geleceğini kurtarmaya bak forumda gırgır şamata yapacağına. Bu benim kişisel görüşümdür katılabilirsiniz ya da katılmayabilirsiniz. Ancak bu mesajıma cevap verme ve daha fazla uzamasın lütfen. İyi geceler.
kimsenin yaşını yargılamayın.! birileri atılım yaparken onları ezmeyin! işiniz gücünüz boş yorum yapmak gidin biraz çalışın şu çocuk kadar olamazsınız. allah bilir o yaşta neler yapıyordunuz
---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------
1 aylık üyesiniz ne biliyorsunuzda bu arkadaşları yargılıyorsunuz peki ? tanıyor musunuz bu kişileri ?
ben böyle konularda resmi incelerim,gariplik varsa dalga geçer post atar çıkarım,ama kimisi öyle bir ciddiye alıyor ki sanki konu dışında hayat kurtarıyoruz,sırf şamata çıksın diye tuvalet kağıdı koyacaktık masalara fakat gece vakti odadan çıkamıyoruz![]()
ben böyle konularda resmi incelerim,gariplik varsa dalga geçer post atar çıkarım,ama kimisi öyle bir ciddiye alıyor ki sanki konu dışında hayat kurtarıyoruz,sırf şamata çıksın diye tuvalet kağıdı koyacaktık masalara fakat gece vakti odadan çıkamıyoruz![]()
niye korktunuz mu
yoksa babanız mı dövecek
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.