Home Office'imiz nasıl?[SS'li]

[MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] kardeşim yaşın orada yazdığı gibi mi bilmiyorum ama eleştri
denen bir şey var belki duymuşsundur. Youtube'da da kanallarımız kapanıyor, telif yiyor,flaglanıyor. Youtube'a girmekten vazgeçiyor muyuz?

[MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] kardeşim yaşın orada yazdığı gibi mi bilmiyorum ama eleştri
denen bir şey var belki duymuşsundur. Youtube'da da kanallarımız kapanıyor, telif yiyor,flaglanıyor. Youtube'a girmekten vazgeçiyor muyuz?

eleştriyi daha düzgün bi dille yapabilirsin de,ki eleştriye gerek bile yok konu dışı yani,bu topic altında eğlenmeye devam edeceğiz hoşuna gitmese de

ben 13 yasındayken geceleri altıma işiyordum cocuk işe atılmıs bu yasında hor göreceginize taktir etseniz daha iyi degilmi sonucta 13 yasında küçük bir kardesimiz.

iyice abartır oldunuz bazı şeyleri. Arkadaş muhabbet olsun makara olsun diye bir konu açmış. Zaten konu dışına açmış ne var bunda ? neden bu kadar abartıyorsunuz insanların kalbini kırıyorsunuz . girdin baktın iyi kötü eleştrini yap çık . Hepsi Bu.
hiç hoşuna gitmedi yorum dahi yapmadan çık .
bakın geçen senenin başında ne kadar güzelmiş forum . benim açtıgım konu buda bu kadar tepki gelmemiş

http://www.ytpara.com/konu-disi/23000-marul.html

nerelere geldik forumca adsensedenmidir nedir :D

[MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] tabi konu açmak en doğal hakkınız. Konu açıp açmamanız, gırgır şamata yapmanız, ortalığı birbirine katmanız falan zerre kadar umrumda değil. Yaşın yazdığı gibiyse diyorum (yanlış anlama beni öneri cümlesidir), Youtube çalışıp geleceğini kurtarmaya bak forumda gırgır şamata yapacağına. Bu benim kişisel görüşümdür katılabilirsiniz ya da katılmayabilirsiniz. Ancak bu mesajıma cevap verme ve daha fazla uzamasın lütfen. İyi geceler.

iyice abartır oldunuz bazı şeyleri. Arkadaş muhabbet olsun makara olsun diye bir konu açmış. Zaten konu dışına açmış ne var bunda ? neden bu kadar abartıyorsunuz insanların kalbini kırıyorsunuz . girdin baktın iyi kötü eleştrini yap çık . Hepsi Bu.
hiç hoşuna gitmedi yorum dahi yapmadan çık .
bakın geçen senenin başında ne kadar güzelmiş forum . benim açtıgım konu buda bu kadar tepki gelmemiş

http://www.ytpara.com/konu-disi/23000-marul.html

nerelere geldik forumca adsensedenmidir nedir :D

aynen hocam ya adamın zevkini kırıyolar :D yaşım 15 diye 13 yaşındaki birine "küçük kardeşimiz" dedim diye olay çıkıyodu :D

Bu sene home office çılgınlığı bakalım seneye ne olacak görürsek. :D
bu arada bir yanda facebook bir yanda ygs kitabını görünce babana hak verdim az bile yapmış ;)

bu sene yerleşmeyecektim ama vakıf üniversitesinde okuyacağım,ihtiyaç yok artık mousepad yaptım,isteyenlere lys kaynaklarımı yollayabilirim bu arada:)

şimdi bu çocuk bilmem nenin bugunu buldum editsiz video geçmeyi buldum, bilmem ne kategorisi buldum diye konu açsaydı , burda artislik yapanların %90ı bu arkadaşı skypeden ekler, forumdan pm atar abi çekerdi:)

konu dışı'na forum kuralları dahilinde bir konu açılmışsa, girersin bakarsın, yorumunu yaparsın , gerekirse eleştirirsinde, yaşla başla ne alakası var, forumda konu dışı kategorisi varsa elbette kullanılması içindir.

görende plazada çalışıyorlar zannedecek, forumun %70i pc monitöründe dantel örgüyle takılıyor:)

Son düzenleme:
kimsenin yaşını yargılamayın.! birileri atılım yaparken onları ezmeyin! işiniz gücünüz boş yorum yapmak gidin biraz çalışın şu çocuk kadar olamazsınız. allah bilir o yaşta neler yapıyordunuz

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------

[MENTION=32216]ardacanbb[/MENTION] tabi konu açmak en doğal hakkınız. Konu açıp açmamanız, gırgır şamata yapmanız, ortalığı birbirine katmanız falan zerre kadar umrumda değil. Yaşın yazdığı gibiyse diyorum (yanlış anlama beni öneri cümlesidir), Youtube çalışıp geleceğini kurtarmaya bak forumda gırgır şamata yapacağına. Bu benim kişisel görüşümdür katılabilirsiniz ya da katılmayabilirsiniz. Ancak bu mesajıma cevap verme ve daha fazla uzamasın lütfen. İyi geceler.

1 aylık üyesiniz ne biliyorsunuzda bu arkadaşları yargılıyorsunuz peki ? tanıyor musunuz bu kişileri ?

Bence başlamak yolu yarilamakdir ne olursa olsun mutluysan gerisi boş. Bende istanbulda mecdiyekoyde ofisi var trumtower orda 1 senedir ve çok mutluyuz daha büyük yere geçicez inşallah .

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] kimseyi üyelik tarihine göre yargılamayın. :p

Arkadaşlar lütfen artık alıntı yapmayın. Rica ediyorum.

Tamam kavga etmeyin arkadaşlar ay sonu geliyor alacağız paraları stresleriniz gidecek. :)

kimsenin yaşını yargılamayın.! birileri atılım yaparken onları ezmeyin! işiniz gücünüz boş yorum yapmak gidin biraz çalışın şu çocuk kadar olamazsınız. allah bilir o yaşta neler yapıyordunuz

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:40 ----------

1 aylık üyesiniz ne biliyorsunuzda bu arkadaşları yargılıyorsunuz peki ? tanıyor musunuz bu kişileri ?

ben böyle konularda resmi incelerim,gariplik varsa dalga geçer post atar çıkarım,ama kimisi öyle bir ciddiye alıyor ki sanki konu dışında hayat kurtarıyoruz,sırf şamata çıksın diye tuvalet kağıdı koyacaktık masalara fakat gece vakti odadan çıkamıyoruz:D

ben böyle konularda resmi incelerim,gariplik varsa dalga geçer post atar çıkarım,ama kimisi öyle bir ciddiye alıyor ki sanki konu dışında hayat kurtarıyoruz,sırf şamata çıksın diye tuvalet kağıdı koyacaktık masalara fakat gece vakti odadan çıkamıyoruz:D

:D niye korktunuz mu :D yoksa babanız mı dövecek :p :D

abi kardeş aranız iyi maşallah allah bozmasın :) [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] da atmış zaten kendi konusunu :D bu gözler ne konular gördü her denileni takmayın he diyip geçin bu devirde küçüğüne de büyüğüne de laf anlatamz olduk..Allah sonumuzu hayır etsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri