Homeros adlı üyeden şikayetçiyim

itibar35

Kayıtlı Üye
[MENTION=81292]itibar35[/MENTION]
[MENTION=39933]Homeros[/MENTION]
Bu adı Serkan olan arkadaş bundan 5 ay önce bir satış konusu açmıştı. 5 bin tl ödedim, 2 kanalımı heba oldu, kanala yüklediği videolar için 2 bin tl ödedim. Yaklaşık 10 bin tl paramı hiç etti. Konusunda 2 ay içinde verilen parayı çıkartmassa, geri iade edeceğinin garantisini vermişti. 5 ay sabırla bekledm, bugün yarın haftaya diye diye bugünlere gelindi. Elde var koca bir 0..

EDİT :
Bu akşam konuştuk serkan hocam aradı beni. İçinde bulunduğu durumu izah etti, aksilikler peşpeşe yakasını bırakmamış. Bilgisayarı telefonu vs ard arda arızalanmış ve skype watzap giremediği için ulaşamamış bana. Aramızda durumu tolere ettik. Verilen sözlerin yerine gelmemesinden dolayı çok üzgün olduğunu aktardı, bende o şekilde hissettim.Türlü aksiliklerden dolayı işleri zamanında ve istediği şekilde yapamadığını söyledi. Bende anlayışla karşıladım.
Hatalarını kabul edip üzgün olması ve iyi niyetli çözüm bulma çabasından dolayı bende orta bir yol bulmak için çok fazla talepte bulunmadım.
En azından durumu kabul etmeyip itiraz edip beni yalancı çıkarmak için uğraşmayarak, hatasını kabul ederek DÜZGÜN bir insan olduğunu gösterdi.
Bir diyalog savaşı yaşamak zorunda kalmadık, o yüzden kendisine de tşkr ediyorum.
SONUÇ OLARAK ;
Bu ayın (Kasım 30'a) kadar en geç 3.500 TL Nakit ödeme yapacak ve en geç Aralık 15'e kadar 1 para kazanması açık
kanal teslimi yapacaktır. Ve konuyu o şekilde sonlandırıcaz.
İlgilenen moderatörlere çok teşekkür ediyorum. [MENTION=44915]rew[/MENTION]osky dostum da en az benim kadar üzülüp bu sıkıntılı durumda bana destek olduğu için ona da çok teşekkür ediyorum.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]
r0z3N1.jpg
1pOLZG.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] konunuzda 2 ay içinde verilen parayı çıkarmasa geri iade edeceğinizi belirtmişsiniz, 5 ay olmuş kazanç sağlanmamış, böyle bir söz verdiyseniz yerine getirmeniz gerek, iadeyi gerçekleştirin aksi takdirde sınırsız uzaklaştıracağım.

Multisi de varmış onuda ekleyelim [MENTION=63593]Okuyorum[/MENTION]

[MENTION=39933]Homeros[/MENTION] sözünde durdu ve yapması gereken 3.500 TL nakit iadeyi zamanında gönderdi hesabıma. 1 Para Kazanması açık kanal alacağım kaldı. Onu da en kısa zamanda vereceğine güvenim tamdır. Kendisine buradan teşekkürlerimi bildiriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri