Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunlardan iş çıkmaz, güzel üye ve mail kastılar işte. Bol bol reklam maili atarlar artık.
Müşteri Hizmetleri tedarikçi firmaya atıyor topu. Stok sıkıntısı olduğu için iptal etmişler sözde. İptal edilen siparişlerin Paracıkları iade edilecekmiş 3-5 gün içinde..
6 siparişten 4'ü iptal edilmiş. Gece müşteri hizmetlerini aradım. Tedarikçi firma ürün temin edemiyormuş(muş). Bende mailime yollanan ön ödemeli satış sözleşmesinden 1 madde okuyuverdim. 48 saat içinde dönüş yapacağız dedi. Çünkü aynı fiyat/kalite değerinde ürün sunmak zorunda diyor sözleşme ve benim yazılı/sözlü onayım olmadan tarafıma ücret iadesi (kargo ücreti iade edildi genelde) yapamayacaklarını hatırlattım. Eleman köşeye sıkıştıBoyner gibi bir firmanın nasıl böyle basit bir sebepten sipariş iptal ettiğini falan da ekledim. Sosyal medyada bayağı bir itibar kaybedeceğini falan filan... Bakalım neyle dönüş yapacaklar merak ediyorum. Fazla mı yüklendim elemanlara acaba
![]()
başka yerde de aynı haltı yiyorlar.geçenlerde bir ürün sipariş etmiştim.firmada kalmadı diye para iadesi yapılmış.sonra ilan durdugu gibi fiyatı da arttırılmıştı.bu ne ayak dedim;firma güncelleme listesinde ne yazıyorsa onu güncelliyoruz dediler.kendi ürünü olmayan yerlerde hep aynı dalavere.Hocam benim 2 siparişim iptal oldu 2 lira parayı geri ödememişler. Bende müşteri hizmetlerini arasam aynı maddeyi söylesem bir faydası olur mu acaba? Anlamadığım şu madem tedarikçi firma ürünü temin edemiyor neden o zaman sitelerinde hala tutuyorlar o ürünleri? Benim iptal edilen bir alışverişimdeki tuzluk ve powerbank hala satışta bu da demek oluyor ki tedarik sıkıntısı falan yok. Siparişleri iptal ediyorlar ama ürünleri satıştan kaldırmıyorlar. Bekleyelim bakalım geri dönüşler nasıl olacak![]()
boyner in 3 siparişinden biri geldi.2si hazırlanıyorda...
---------- Spam Engelliyici 11:58 ---------- Önceki Mesaj 11:55 ----------
başka yerde de aynı haltı yiyorlar.geçenlerde bir ürün sipariş etmiştim.firmada kalmadı diye para iadesi yapılmış.sonra ilan durdugu gibi fiyatı da arttırılmıştı.bu ne ayak dedim;firma güncelleme listesinde ne yazıyorsa onu güncelliyoruz dediler.kendi ürünü olmayan yerlerde hep aynı dalavere.
izmir,merkezİstanbulda mısınız ? Tahminim istanbulda olanlara siparişler hemen yollanıyor herhalde 1-2 gün içinde Adana uzak pazar günü verdiklerim hala sipariş hazırlanıyor. 3-7 iş günü diyor bekleyelim bakalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.