HOPİ uygulamasıyla bedava alışveriş yapın

Bu akşam müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşme neticesinde tek hesaptan farklı kodlarla defalarca kez alışveriş yapanların olduğunu, bu yüzden de çoğu siparişi iptal ettiklerini söylediler. Bende hatanın müşteride değil, sistemi kuran yazılımcılarda olduğunu, neticesinde Hopi uygulamasından girilen hopi kimliğinin sistem tarafından algılandığını (her telefon numarası farklı kimik yerine geçer), ancak sistem buna müsaade ettiği için aynı hesaptan farklı kodlar kullanılarak alışveriş yapıldığını ilettim. Bana usulsüz puan kullanımından dolayı alışveriş sözleşmesini tek taraflı fesih edebileceklerini söylediler. Ancak sözleşmeleri incelediğimde ise alışveriş yapıldığı an karşılıklı sözleşme imzalandığını, bu sözleşmelerde hopi puan ile ilgili hiçbir ibare geçmediğini, hopi kullanıcı sözleşmesinde ise alışveriş yapılan yerle-müşteri arasındaki sözleşmenin bağlayıcı olduğunu, alışveriş sözleşmesindeki puan ibaresinin banka kartı puanları ile ilgili olduğunu ilettim. Ayrıca yazılı/sözlü onayım alınmadan tek taraflı fesih yapamayacaklarını da bildirdim. Bunları söyledikten sonra tabi sıkıştı :D Çünkü, kendi hatalarını hopi sözleşmesiyle örtmeye çalışıyorlar. Ancak hopi sözleşmesinin alışverişte bağlayıcılığı yok. Yani Boyner Grup, sitedeki hatasını anlayana kadar iş işten geçti, şimdi nasıl kurtarırız diye uğraşıyor. Tarafıma sözleşmeyi iptal etmenizi haklı gösteren maddeyi yazılı olarak yollamadığınız takdirde sözleşmemden vazgeçmiyorum, ürünü yollayın dedim. Ayrıca hatırı sayılır forum sitelerinde çoktan boyner firmasını karalama kampanyaları başladı bile dedim. Boyner üçe beşe bakmasın bence itibarını kurtarmaya başlasın dedim.
Tüm bunları neden mi yaptım?
6 sipariş geçtim. 2'si kargoda, 4'ü iptal. 4 ürünün toplam bedeli 150 lira etmez ki her aldığım ürüne zaten kargo bedeli ödedim. İptal olan ürünleri rahatlıkla satın alabilirim başka yerlerden. İnsanımızı salak yerine koyup sözde pazarlama taktiğiyle önce numara-bilgi toplayıp (google play izinlerine mutlaka bakın anlarsınız)(cihazdaki hesaplar, kişileri okuma, gps konumu, resim çekme, ses kaydetme, usb bellek yani sd kartı okuma, kablosuz bağlantı bilgilerini görme, çağrı bilgileri... ayrıca turkcell ile numara paylaşımı da vardı) sonra PARDON sistem hatası deyip işin içinden sıyrılmamaları gerekir. Yani anlayacağınız arkadaşlar siparişi iptal edilen herkes bu şekilde işin peşine düşerse bu DEV dolandırıcılar aynı şeyi tekrar yapamaz diye düşünüyorum. Uzun oldu, daha çok şey vardı yazılacak ama dönüş yaptıkları zaman yazacağım konuya. İyi geceler herkese...

100 lira üzeri diyor beyler. Mağazada da 100 lira üzeri mi acaba bilgisi olan var mı?

Bugün itibariyle 100 tl alt limit koymuşlar. Yeni öğrendim bende. Boşu boşuna numaramızı kaptırdık yine

Al işte ya küfür etcem bu .... aradılar iptal etcez siparişlerinizi diye savunmamı yaptım üst birime aktarıyorum tekrar arayacaz diyo hay Allahımm ya bide üste para vererek aldım ya

[MENTION=8080]macho18[/MENTION] hocam cok iyi yapmıssınız ağzınıza sağlık

Ne dediler üst birime aktarıp tekrar arayacazmı dedi? Şerefsiz yalan söylüyo bide aynı mail aynı tel le üye olmuşsunuz diyo olmadım dedim itiraz ettim sahtekarlar ya

yok dedi aynı karttan aynı adresten bilmem neler neler göndermicez sipariş iptal oldu bilin istedik dediler tamam dedim cs oynuyordum uzatmadım haha :D

benide aradılar dedim müsait değilim sonra arayın iptal etselerde boyner mağazalarından 500 liralık hemen hemen alışveriş yaptım skıntı yok :D

Gezide 'Çapulcuyum' diyen Cem Boyner, yeni bir kurnazlığa imza attı. Yarın yürürlüğe girecek e-ticaret yasasını Hopi adlı mobil alışveriş uygulamasıyla deldi...

Gezi Parkı eylemlerinde ''Ne sağcıyım, ne solcu, çapulcuyum çapulcu" pankartı açan, üretimden ziyade havadan para kazanan, siyasi istikrarı eleştirirken 13 yılda borsada bunun meyvesini yiyen Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in son uyanıklığı e-ticaret oldu.

DATA VURGUNU

Boyner, çıkardığı 'Hopi'yle Türkiye'de 34 yıl süren uğraşlar sonucunda hayata geçirilen kişisel verilerin korunmasını da içeren Elektronik Ticaret Yasası'nı daha yürürlüğe girmeden bozguna uğrattı. Yarın uygulamaya girecek yeni kanunla birlikte tüketicilere izinsiz reklam, cep telefonu mesajı veya elektronik posta gönderimi yasaklanıyor. Tam da bu kanunun yürürlüğe gireceği günlerde Boyner, Hopi'siyle yasanın arkasından dolanıp milyon dolarlık data vurgunu yapıyor. Hopi, '25 TL paracık' ve indirimli alışveriş vaadiyle 1 milyona yakın kişisel datayı kayda aldı. '300 TL'lik gözlük 10 TL' gibi çılgın vaatlerin ve 'paracık' kazanmanın zamanla sınırlı tutulmasının etkisiyle 20 sayfalık üyelik sözleşmesi okunmadan mobil uygulama cep telefonlarına indirildi. Oysa, tüketiciler uygulamayı indirerek farkında olmadan istemediği hukuki yükümlülüğe de imza atmış oluyor.

KARINCA DUASI GİBİ...

Çünkü karınca duası gibi yazılan sözleşmede, tüm kişisel verilerin kayda alınması, transfer edilmesi ve başka kurumlarla paylaşılmasına imkan tanınıyor. Hopi üyelik sözleşmesinde, bu verilere SMS, sesli uyarı ve işaretleri içeren reklam gönderimlerinin de yasal olarak yapılabileceği söyleniyor. Hatta Hopi'nin iş ortakları dışında da bu bilgilerin kullanılacağı sözleşmede yer alıyor.

TÜKETİCİ DERNEKLERİ TEPKİ YAĞDIRDI

Tüketici Hakları ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Osman İlhan, uygulamanın yasal olmadığını belirterek, "Oyun üzerine kurulmuş bir tezgâh olarak nitelendiriyoruz. Hile ile elde edilmiş bir bilgi para karşılığı değerlendiriliyor. Bu durumlar tüketici üzerinden rant sağlamaktır. Bu bir oyundur" dedi. TÜKODER Haysiyet Kurulu Başkanı Şükran Güngör de, uygulamanın yarın başlayacak SMS yasağını delmeyi amaçladığını belirterek, "Bu tür uygulamaların indirilmesi, tüketicinin SMS'i kabul ettiği anlamına gelmiyor" diye konuştu. Tüketici Örgütleri Federasyonu Başkanı Fuat Engin ise, para puanlar vaad eden Hopi gibi uygulamaların yasanın işlevsiz kalmasına yol açacağını ifade etti.

Takvim

:)

boyner ve ortakları yani türkiyedeki şirketlerin yarısına izinli olarak numara gitti numaralar gitti arkadaşlar

Bugün bir porselen ve piller geldi. Pillerin kutusu açılmış ve dağılmış, porselen de yarısından kırılmış iki parça. Bu mudur yani para vermeden aldık diye yapılana bak.

Bana da ürününüz kargoya verildi diye mesaj geldi, inşAllah yırtık pırtık bişi gelmez.

Fatura kesildi yazıyodu bugün takip numarası mesaj geldi yurtiçi kargodan

Gezide 'Çapulcuyum' diyen Cem Boyner, yeni bir kurnazlığa imza attı. Yarın yürürlüğe girecek e-ticaret yasasını Hopi adlı mobil alışveriş uygulamasıyla deldi...

Gezi Parkı eylemlerinde ''Ne sağcıyım, ne solcu, çapulcuyum çapulcu" pankartı açan, üretimden ziyade havadan para kazanan, siyasi istikrarı eleştirirken 13 yılda borsada bunun meyvesini yiyen Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in son uyanıklığı e-ticaret oldu.

DATA VURGUNU

Boyner, çıkardığı 'Hopi'yle Türkiye'de 34 yıl süren uğraşlar sonucunda hayata geçirilen kişisel verilerin korunmasını da içeren Elektronik Ticaret Yasası'nı daha yürürlüğe girmeden bozguna uğrattı. Yarın uygulamaya girecek yeni kanunla birlikte tüketicilere izinsiz reklam, cep telefonu mesajı veya elektronik posta gönderimi yasaklanıyor. Tam da bu kanunun yürürlüğe gireceği günlerde Boyner, Hopi'siyle yasanın arkasından dolanıp milyon dolarlık data vurgunu yapıyor. Hopi, '25 TL paracık' ve indirimli alışveriş vaadiyle 1 milyona yakın kişisel datayı kayda aldı. '300 TL'lik gözlük 10 TL' gibi çılgın vaatlerin ve 'paracık' kazanmanın zamanla sınırlı tutulmasının etkisiyle 20 sayfalık üyelik sözleşmesi okunmadan mobil uygulama cep telefonlarına indirildi. Oysa, tüketiciler uygulamayı indirerek farkında olmadan istemediği hukuki yükümlülüğe de imza atmış oluyor.

KARINCA DUASI GİBİ...

Çünkü karınca duası gibi yazılan sözleşmede, tüm kişisel verilerin kayda alınması, transfer edilmesi ve başka kurumlarla paylaşılmasına imkan tanınıyor. Hopi üyelik sözleşmesinde, bu verilere SMS, sesli uyarı ve işaretleri içeren reklam gönderimlerinin de yasal olarak yapılabileceği söyleniyor. Hatta Hopi'nin iş ortakları dışında da bu bilgilerin kullanılacağı sözleşmede yer alıyor.

TÜKETİCİ DERNEKLERİ TEPKİ YAĞDIRDI

Tüketici Hakları ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Osman İlhan, uygulamanın yasal olmadığını belirterek, "Oyun üzerine kurulmuş bir tezgâh olarak nitelendiriyoruz. Hile ile elde edilmiş bir bilgi para karşılığı değerlendiriliyor. Bu durumlar tüketici üzerinden rant sağlamaktır. Bu bir oyundur" dedi. TÜKODER Haysiyet Kurulu Başkanı Şükran Güngör de, uygulamanın yarın başlayacak SMS yasağını delmeyi amaçladığını belirterek, "Bu tür uygulamaların indirilmesi, tüketicinin SMS'i kabul ettiği anlamına gelmiyor" diye konuştu. Tüketici Örgütleri Federasyonu Başkanı Fuat Engin ise, para puanlar vaad eden Hopi gibi uygulamaların yasanın işlevsiz kalmasına yol açacağını ifade etti.

Takvim

:)

Allahtan kaydolmamışız öyleyse ilk açılışta telefona kod geliyorya işte onu girdim program atmıştı biz onay vermiş olmuyoruz değil mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri