Hsbc Bankasına Ödeme Alanların Dikkatine

Ziraat,Vakıfbank,Halk Bankası v.s. bankalarımız varken neden yabancı bankalarla calısırız hic anlamıs degilim.
En kötü 3 ayda bir 20 lira hesap ücreti kesiyorlar o kadar :)

Acaba neden geri çekilme isteği duydu, araba olarakta chevrolet pazardan çekildi

çok ağır ekonomik kriz geliyor. özel sektör ülkeyi terk ediyor. yeni gelecek hükümet inşallah toparlar. bize bir şey olmaz belki ama aynı gemideyiz birimiz tok yatarken komşumuzun aç yatması koyar.

Çekilme derken Hisseleri satacaklar.
Tamamen çıkma yok.
Hisselere birçok yerden talip var.
Hiç olmadı Türklere satarlar hisseleri.

En son seçenek dükkana Kilit vurmak.
Sakin.

dünya çapında kara para aklayan,uyuşturucu ticaretini yöneten,kadın ticaretini yöneten,siyasilerin paralarını sürekli aklayan vs vs dünyadaki hemen hemen tüm pis para işlerini yöneten firma HSBC dir.Patronu da yahudidir zaten.Sanırım yanlış hatırlamıyorsam da ingiliz merkezliydi.İyi oldu böyle bir bankanın ülkemizden çıkmaıs.

Kuveyttürktten başka banka kullanmadım bu güne kadar.

Arkadaslar siyaset yapmak istemiyorum ama suan bu tür konulara ne yazarsak is siyasete cıkıyor.
Galiba tek cıkıs yolu adam gibi tekrardan istikrar.

çevremde birçok arkadaşım bu banka ile muhatap olmuştur. Bildiğim birşey varsa bildiğin ÇİNGENE bankası :) yolda kredikartı dağıttılar. Telefonla peynir ekmek satar gibi kredi sattılar, internet şubeleri vardı bana çok dandik gelirdi. Bana nedense hiç güven vermedi bu banka. Diğer bankalar kredi vermzken bu banka millete kredi çıkartırdı. Birde günde hiç aramasalar 5-10 kez arkadaşımı ödeme için ararlardı.

hsbc olur xxxx bank değişen bişey olmaz yani.

Biz köylü adamız ziraat banka devam :D

Brezilya'dan da çekiliyor. Sebebi toparlanma aşamasıymış. Düşüşe geçme sebebi ile maliyeti azaltmaya gidiyorlarmış.

İstediğim zaman kart limitimi yükselten ve mevcut limitle istesem dükkan bile açabileceğim banka. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri