Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nerdeyse 7 - 8 saatimi bu işe harcadım ve en sonunda inatla çalışarak ve paraya kıyarak bu işi becerdim..
Sırada düna engelini geçme varrrrr...
nerdeyse 7 - 8 saatimi bu işe harcadım ve en sonunda inatla çalışarak ve paraya kıyarak bu işi becerdim..
Sırada düna engelini geçme varrrrr...
Türk insanının espiri anlayışını seviorum...
Hulu, Netflix bunlara bulasmayin.. Adamlarin buradaki aboneligi bile parayla..
Adamlar acimazlar, teliften ileriye de gidebilirler..
Hatirlatmak isterim..
videolarda hulu.com a ait herhangi bir ibare bulunmuyor zaten yayınladıkları anime, dizi, belgesel, show vb. şeyler genelde dünya engeline sahip fakat zaten artık hepimiz render olayına başladığımıza göre telif konusunda fazla bir prüz çıkacağını sanmıyorum vurkaç yapılabilir telif gelene kadar önemli olan eng. içeriğe hızlı bir biçinde erişeilme bence ... tüm spam yapan arkadaşlarımızın hepimizin telif yeme riskinin her zaman olduğu aşikar ve daha ciddi sorunlarlada arşılaşabileceğimiz bir gerçek.. burada önemli olan kim ne kadar risk alabilir.. Tabiki aramızda şanslılarda olacak şassızlar da olacak.. risk herzaman var..
Ben uyarimi yaptim hocam. Bi sure sonra dava actilar diye konu acan olursa sasirmam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.