@Hunterlord 'un Banlanması İle İlgili.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adem879

Kayıtlı Üye
Konumuz [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] 'un banlanması.Ve [MENTION=15304]Fakir[/MENTION] Adlı üyenin banlanmaması.

http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/44831-ben-kazanmadim-siz-kazanin.html

Bu Açtığı Konuda Kanal İfşası yaptı daha anket bitmemişti.

http://www.ytpara.com/545455-post18.html

Burada tehtidkar bir sözle forum üyelerinin kanallarını afişe etmekle tehtid etti.

http://www.ytpara.com/545483-post32.html

Burada adam hintli beter olsun diyip ırkçılık yaptı.

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...-inci-sozluk-cizgi-film-hesabimi-kapatti.html

Burada forumdakileri korkutup telaşlandırdı. Öğeyi denetle yaparak milleti kandırdı..

Burada ben [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] 'un yaptığını savunmuyorum ama olaylara şöyle bakmanız gerekiyor. İlk olarak inci sözlük konusunda yaptığı davranışı açık edip forumun içini rahatlatan isim HunterLord'du. Ve bir seferliğine konu kapansın demişti. Fakat Fakir isimli üye yerinde duramayıp kanal ifşa etti ve kanal ifşa ettiği konuda tehtid ve ırkçılık içeren sözlerini paylaştı. Şimdi burada ağır tahrik yokmudur sizcede?

Ben bu konuyu era adminimizle de konuştum iftiranın affedilemeyeceğini söyledi. Ağır tahrik olduğu için ben bu konunun tekrar düşünülmesini istiyorum.

Şimdi sizlere soruyorum bu kadar delil varken Foruma ve forumdakilere katkısı bulunan HunterLord'un banlanıp Fakir nickli üyenin banlanmaması nedendir?

Yorum Sizlerin okuduğunuz için teşekkürler.

fakir zaten dün mnote'nin söyledigi gibi onaysız kullanıcı kategorisine alınmış. yani mesajları okuyabiliyor sadece. mesaj veya özel mesaj yazamıyor.

ayrıca konuyla alakasız forumda bircok kişide büyük bir gerginlik söz konusu. daha sakin olunmalı.

bence de o konuda Fakir nickli üyeye fazlasıyla taviz verildi sabırlar zorlandı.Hunterlord kardeşimizde haklı olarak yönetime çağrıda bulundu ve banlandı. Yanlış bir karar oldugunu düşünüyorum

Ben gerçekten [MENTION=15304]Fakir[/MENTION]; kullanııcısını nneden banlanmadığına anlam veremedim bir anlık sinirle yapmış olabilir ancak bir anık sinirle yapılıp affedilecek şeyler vardır bir anlık sinirle yapılıp affedilemeyecek şeyler vardır. Bence [MENTION=15304]Fakir[/MENTION]'in son yaptığı affedilmeyecek birşey çünkü o konuyu ilk gördüğümde kaynak kodalrıyla oynanıp bu tür bir hile yapılacağını aklıma bile gelmedi bunu yapan kişi ileride bir anlık sinirle yine başka şeylerde yapabilir

sonuna kadar katılıyorum boş bir sebep yüzünden 1 gün ban yemiştim [MENTION=15304]Fakir[/MENTION] nedense yapmadığı kalmadı adamı elleyen olmadı elleyende onaysız yaptı gidip [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] da buna sinirlendi ve boş yere banlandı olacak iş değil

Bununla ilgili bana bugun 2 tane pm geldi ve hepsine üşenmeden defalarca cevap verdim. HunterLord banlanma sebebine bakın. Fakirle alakası yok. Yönetime iftira attı ispatlamadığı içinde banlandı.

Arkadaşa 2. şans verildi. Onaysıza alındı fakat özür dilemek yerine kendisini savunmaya kalkınca banlandı.

Bununla ilgili bana bugun 2 tane pm geldi ve hepsine üşenmeden defalarca cevap verdim. HunterLord banlanma sebebine bakın. Fakirle alakası yok. Yönetime iftira attı ispatlamadığı içinde banlandı.

Arkadaşa 2. şans verildi. Onaysıza alındı fakat özür dilemek yerine kendisini savunmaya kalkınca banlandı.

arkadaş orda mecazi olarak kullanmış olmasın hocam adam neler yaptı ban yemedi doğal değilmi böyle eleştirmesi?

Hocam herkese 2. bir şans veriliyor, ben neler gördüm millete sövüp forumda banlanan daha sonra banı açılan, bence 2. bir şans verilmeli.

Ne şansından bahsediyorsunuz siz ? Burda bir çok insan ufacıcık sebeplerden banlanırken bu çocuğa ne diye veriliyor bu şans ?

Forumda lütfen sakinliğimizi koruyalım, hepimiz aynı yolun yolcularıyız, elbette aramızda çürükler var ancak bu çürükler yüzünden düzgün arkadaşlarımızın banlanması doğru değil. Bazı kurallar getirilmeli, HunterLord'dun sebepsiz banlandığını düşünüyorum.

İftira atmak değil.
Sinirlenip birileri bunun akrabasımı neden banlanmıyor vs diye isyan etti.

Bencede banlanması yanlış.
Fakir denen hala forumda ama hunterlord banlı.
Çok yanlış.
Üstünün çizik olması gereken Fakir denen üye.

Hocam gerçekten Fakir nickli arkadaşa o kadar çok tahammül edildi ki, bi tek hunterlord düşünmedi o durumu, forumun diğer üyeleri de '' akraba mı bunlar '' diye düşündü...

Bence tepkisi mazur görülebilirdi... Ban veya onaysız kullanıcı olması fazla olmuş bence...

HunterLord'un banının açılması lazım o kadar sallabaş varken foruma yararı olan arkadaşlar uzaklaştırmayalım lütfen yöenetim hataları yüzünden banlanmış arkadaş ne oldu bugün tekrar içerik paylaşımı yasaklandı. Hatayı kendimizde arayalım

Hocam ne adamlar sınırszı banlardan döndü forumda o kadar kişiye yardıma dokunmuş birisi yanlış anlaşıldı diye süresiz banlanması gerçekten yanlış birşey..

Foruma zarar veren kişiliği tam gelişmemiş kişiler yüzünden aramızdan adam gibi adamları banlamak olmamalı...

Olayı anlamayanlar var. Arkadaşı ilk önce banlamadım. Onaysıza aldım. Bizim onaysızlar için açtığımız bir kategori var sadece onaysızlar ve adminler görüyor. Arkadaş orada bile hala kendisini savundu. Her neyse. Banı 1 haftaya indirildi umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz. İyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri