Dksy
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.erdalozdemir.com
Merhaba Arkadaşlar;
Bir arkadaşımla 4 aydır ortak hurda işleri yapıyoruz, karton, demir, alüminyum ve bakır hurdalarınızı değerinde alıyoruz.
Öncelikle şunu belirtmek isterim, alımlarımız şimdilik belirli şehir, ilçe ve köylerde belirli kilolardadır.
Şehirlerimiz;
Antalya (Bütün İlçe Ve Köyler)
Burdur (Bütün İlçe Ve Köyler)
Afyon (Bütün İlçe Ve Köyler)
Muğla (Bütün İlçe Ve Köyler)
Denizli (Bütün İlçe Ve Köyler)
İstanbul (Bütün İlçe Ve Köyler)
İzmir (Bütün İlçe Ve Köyler)
Sizlere bir telefon kadar yakınız, elinizde.
100 Kilo üstü karton
50 kilo üstü demir
25 kilo üstü alüminyum
15 kilo üstü bakır mı var ? pm ile telefon numaranızı bana iletin, biz kapınıza gelip hurdalarınızı değerinde alalım.
Fiyatlar degişken oldugu için net bir fiyat veremiyoruz. Ama emin olun bizden yüksek alanı piyasada bulamazsınız.
Not: Yogun bir tempo ile çalıştıgım için konularıma pek bakamıyorum yorum yazmak yerine, pm atarsanız kesinlikle dönüş yaparım.
Bir arkadaşımla 4 aydır ortak hurda işleri yapıyoruz, karton, demir, alüminyum ve bakır hurdalarınızı değerinde alıyoruz.
Öncelikle şunu belirtmek isterim, alımlarımız şimdilik belirli şehir, ilçe ve köylerde belirli kilolardadır.
Şehirlerimiz;
Antalya (Bütün İlçe Ve Köyler)
Burdur (Bütün İlçe Ve Köyler)
Afyon (Bütün İlçe Ve Köyler)
Muğla (Bütün İlçe Ve Köyler)
Denizli (Bütün İlçe Ve Köyler)
İstanbul (Bütün İlçe Ve Köyler)
İzmir (Bütün İlçe Ve Köyler)
Sizlere bir telefon kadar yakınız, elinizde.
100 Kilo üstü karton
50 kilo üstü demir
25 kilo üstü alüminyum
15 kilo üstü bakır mı var ? pm ile telefon numaranızı bana iletin, biz kapınıza gelip hurdalarınızı değerinde alalım.
Fiyatlar degişken oldugu için net bir fiyat veremiyoruz. Ama emin olun bizden yüksek alanı piyasada bulamazsınız.
Not: Yogun bir tempo ile çalıştıgım için konularıma pek bakamıyorum yorum yazmak yerine, pm atarsanız kesinlikle dönüş yaparım.