Hurdalarınız Değerinde Alınır! Ytpara Hurdacısı Dksy Geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim tokatlılar köşe oldu hurda işinden :D Yalnız eskiden iyi para varmış şimdi baya azalmış, tabi son durum nedir bilmiyorum :)

:) Sevdim ben bu işi bayilik varmı
şaka bir tarafa antalya da millet harıl harıl kartonculuk yapıyor

Karton kilosu kaç

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başlığı görünce eski işe yaramayan kanalları alıyor herhalde dikkat çeksin diye böyle bir başlık atmıştır diye düşünmüştüm.
Hayırlı işler...

Hurda

Ankarada evi yıktırıyoruz hocam birçok hurda çıkıyor fiyat alıcaktım

Moderatör tarafında düzenlendi:
üyelik olmadığı için okuyamadım hocam copy paste yapar mısın

ikayetçi olduğum kişi: [MENTION=50157]Dksy[/MENTION];
Şikayetçi olma nedenim ;
Bu şahıs beni 9.000 - 10.000 tl arasında dolandırmıştır.
Uzun süredir pek foruma takılamadım az önce bana küfür ederken whatsapp'dan r10'da banlı olduğunu bir kişiyi daha kandırdığını ve dolandırdığını itiraf etti.
Üstelik R10'da banlı olduğunu ve bunu çok umursamadığını söyledi.Hatta daha önce 100 kere banlandım m*ke m*ke açıcaklar banımı dedi nede olsa platinium üyeyim dedi cürete bakar mısınız!
Bu şahısı tanıyanlar bilir herkesle bir samimiyet kurup yaşına başına bakmadan kanka ayakları kurar ardından size ya ucuza iş yaptırır yada borç takıp sizi sürekli ufak tefek paralarla kandırmaya çalışır.
Bu şahıs iddaa ediyorum çok büyük bir tokatçı.Yakında kokusu çıkmadan işlem yapılırsa forum üyelerinin yararına olur.
Sattığı steam cüzdan kodları sahte kredi kartlarıyla alınıyor. Bu şahıs'ın bana borcu olduğu için bir arkadaşıma kontör yüklettirdim şahıs onuda çalıntı kredi kartıyla ödemiş böyle bir rezillik olamaz arkadaşıma ben mahçup düştüm benim yüzümden kaynağı belli olmayan yerden kendisine kontör geldiği için suçlu durumuna düştü.
Benim anlamadığım gerçekten profiline baktım defarlarca banlanmış ve hurdacılıktan çöpçülüğe birçok işi yapan insan olamaz bu adam gerçekten bugün az d0landırsada ileride çok büyük canlar yakıcaktır.
Bu şahıs gerçekten tam bir ruh hastası ve herşeyi sanal zannediyor.yani sanalda dolandırdığı insan realde karşısına sorun çıkarmayacak gözüyle bakıyor.oysa ben paramı ona yar etmeyeceğim...
bu 2 resim arasında 15 20 dk fark var nasıl bir ruh haline bürünmüş siz görün.
Şahıstan şikayetçiyim sadece banlanmasını istiyorum kendisinin bana borcunu ödemesini istemiyorum ben yanına gittiğimde bana ettiği küfürleri ve hakaretleri suratıma karşı söylemesini temenni ediyorum.
Bu şahısla bugün kanka olabilirsiniz yarın sizi fetöcü bir sonraki günde pkk'lı ilan eder gerçekten tam bir ruh hastası...

http://oi64.tinypic.com/2uxvkte.jpg
http://oi63.tinypic.com/54i32f.jpg

konu çok uzun bu ilk sayfası şikayetin dolandırıcı oldugu vede çalıntı kredi kartlarıyla birçok işlem yaptığı kanıtlanmış kendisinin.

ikayetçi olduğum kişi: [MENTION=50157]Dksy[/MENTION];
Şikayetçi olma nedenim ;
Bu şahıs beni 9.000 - 10.000 tl arasında dolandırmıştır.
Uzun süredir pek foruma takılamadım az önce bana küfür ederken whatsapp'dan r10'da banlı olduğunu bir kişiyi daha kandırdığını ve dolandırdığını itiraf etti.
Üstelik R10'da banlı olduğunu ve bunu çok umursamadığını söyledi.Hatta daha önce 100 kere banlandım m*ke m*ke açıcaklar banımı dedi nede olsa platinium üyeyim dedi cürete bakar mısınız!
Bu şahısı tanıyanlar bilir herkesle bir samimiyet kurup yaşına başına bakmadan kanka ayakları kurar ardından size ya ucuza iş yaptırır yada borç takıp sizi sürekli ufak tefek paralarla kandırmaya çalışır.
Bu şahıs iddaa ediyorum çok büyük bir tokatçı.Yakında kokusu çıkmadan işlem yapılırsa forum üyelerinin yararına olur.
Sattığı steam cüzdan kodları sahte kredi kartlarıyla alınıyor. Bu şahıs'ın bana borcu olduğu için bir arkadaşıma kontör yüklettirdim şahıs onuda çalıntı kredi kartıyla ödemiş böyle bir rezillik olamaz arkadaşıma ben mahçup düştüm benim yüzümden kaynağı belli olmayan yerden kendisine kontör geldiği için suçlu durumuna düştü.
Benim anlamadığım gerçekten profiline baktım defarlarca banlanmış ve hurdacılıktan çöpçülüğe birçok işi yapan insan olamaz bu adam gerçekten bugün az d0landırsada ileride çok büyük canlar yakıcaktır.
Bu şahıs gerçekten tam bir ruh hastası ve herşeyi sanal zannediyor.yani sanalda dolandırdığı insan realde karşısına sorun çıkarmayacak gözüyle bakıyor.oysa ben paramı ona yar etmeyeceğim...
bu 2 resim arasında 15 20 dk fark var nasıl bir ruh haline bürünmüş siz görün.
Şahıstan şikayetçiyim sadece banlanmasını istiyorum kendisinin bana borcunu ödemesini istemiyorum ben yanına gittiğimde bana ettiği küfürleri ve hakaretleri suratıma karşı söylemesini temenni ediyorum.
Bu şahısla bugün kanka olabilirsiniz yarın sizi fetöcü bir sonraki günde pkk'lı ilan eder gerçekten tam bir ruh hastası...

http://oi64.tinypic.com/2uxvkte.jpg
http://oi63.tinypic.com/54i32f.jpg

konu çok uzun bu ilk sayfası şikayetin dolandırıcı oldugu vede çalıntı kredi kartlarıyla birçok işlem yaptığı kanıtlanmış kendisinin.

Vay arkadaş. Daha neler görecez bakalım.

r10.net sitesinde gezinirken dikkatimi çekti üyeleri vede moderatör arkadaşları uyarmak amaçlı olarak yazıyorum boşu boşuna kimse dolandırılmasın

şikayet konusu

https://www.r10.net/sikayetim-var/1...i-dksy-erdal-ozdemir-cok-dikkatli-olun-7.html

R10 daki konunun incelenmesini ve gerçekten dolandırıcı olduğu kanaatine varıldığında şahsın bu forumdan süresiz olarak banlanması gerekmektedir.
[MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9549]flyx[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
Kimsenin canı yanmadan ilgilenmenizi rica ederiz.

forumda konusu vardı kiralıyordu Havuzlu villasinı , 2017 model Opel Insignia'sını bu eleman , belli oldu kaynagı :)

R10 daki konunun incelenmesini ve gerçekten dolandırıcı olduğu kanaatine varıldığında şahsın bu forumdan süresiz olarak banlanması gerekmektedir.

[MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9549]flyx[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]
Kimsenin canı yanmadan ilgilenmenizi rica ederiz.
r10 sitesinde kanıtlanmış vede süresizz olarak banlanmış kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri