Huzur Mu ? Huzur İşte Budur

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Biz biz sokamadık yönetime adam bizim aday hergün banlanıyor :D

Böyle biri değildim :) ama açılan konulardan sonra önlem olarak yazmak istedim.

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

Kuralları uyguladım hocam. Yoksa insanları kazanmak için elimden gelen mücadeleyi veriyorum

Valla ben sizden tırstım. Tabi ki görevinizi yapıyorsunuz ve yapmalısınız da ama sizi biraz gergin gördüm sanki :D Hatta bu mesajımda bile espri yapmaya korkuyorum :p Bence biraz daha relax olmak lazım

Henüz sıkıntı çıkmamış bir konuda "Heeyytt ayağınızı denk alın aklınızı alırım" tarzındaki uyarınız ilginç oldu :) Az önce de "Lütfen kimse yazmasın" uyarınızdan sonra yazanları banlamanız da ilginç oldu, zira görememiş olanlar da olabilir, görüp de kendince yorum yapmak isteyen de olmuş olabilir tabi. Biraz ağır oldu sanki? Neyse ki ben o konuya mesaj yazmadım ama bu mesajımdan sonra banlanırmıyım bilemem, zaman gösterir :D Keşke banlanmasam...

Valla ben sizden tırstım. Tabi ki görevinizi yapıyorsunuz ve yapmalısınız da ama sizi biraz gergin gördüm sanki :D Hatta bu mesajımda bile espri yapmaya korkuyorum :p Bence biraz daha relax olmak lazım

Henüz sıkıntı çıkmamış bir konuda "Heeyytt ayağınızı denk alın aklınızı alırım" tarzındaki uyarınız ilginç oldu :) Az önce de "Lütfen kimse yazmasın" uyarınızdan sonra yazanları banlamanız da ilginç oldu, zira görememiş olanlar da olabilir, görüp de kendince yorum yapmak isteyen de olmuş olabilir tabi. Biraz ağır oldu sanki? Neyse ki ben o konuya mesaj yazmadım ama bu mesajımdan sonra banlanırmıyım bilemem, zaman gösterir :D Keşke banlanmasam...

Selam,

Bu forumda ilk açıldığı günden beridir bulunmaktayım. Ne konularda ne tartışmalar oldu bilseniz. Gergin değilim. Ancak şunu belirtmek isterimki, o kadar uyarılarıma ve o kadar yazılarıma karşılık bunlar yapılıyor.

Üzülüyorum, dediğim gibi banlamak gibi bir merakım yada egoya sahip değilim. Forum kuralları ile işlesin yeter. Benimle ilgili bir şikayetiniz var ise, Lütfen bunu forumumuzda bulunan Kırmızı yazılı yöneticilere yapmanızdır.

İlginize teşekkürler.

Selam,

Bu forumda ilk açıldığı günden beridir bulunmaktayım. Ne konularda ne tartışmalar oldu bilseniz. Gergin değilim. Ancak şunu belirtmek isterimki, o kadar uyarılarıma ve o kadar yazılarıma karşılık bunlar yapılıyor.

Üzülüyorum, dediğim gibi banlamak gibi bir merakım yada egoya sahip değilim. Forum kuralları ile işlesin yeter. Benimle ilgili bir şikayetiniz var ise, Lütfen bunu forumumuzda bulunan Kırmızı yazılı yöneticilere yapmanızdır.

İlginize teşekkürler.

Selam,

Herhangi bir şikayetim yok, yani tam olarak bir şikayetim olduğu söylenemez. Sadece görüşümü bildirdim. Ayrıca az önce yazılı bir kuralı uygulamadınız, insiyatifinize göre rütbenizi kullandınız. "Lütfen kimse yazmasın" uyarınızdan sonra yazanları banlamanız bana ilginç geldi. Fakat uyarınızdan sonra yazan herkesi banlamamanız daha ilgiç geldi. Sonuçta uyarınızdan sonra yazanları banlayacağınızı ya da ne tür mesaj yazanları banlayacağınızı, ne tür mesaj yazanları banlamayacağınızı belirtmediniz. Bu da benim görüşüm, şikayetim yok. Konu dağılmasın. Ezanı dinleyelim.

İyi çalışmalar dilerim.

weberesice

Ezansiz kalmak gercekten cok kotu bir duygu. Bunu yasamayan bilemez, anlayamaz, tahmin bile edemez. Ezan sesini duyunca icim bir hos oldu, tuylerim diken diken oldu. Allah kimseyi ezansiz birakmasin. Amin.

esma ül hüsna çok güzeldi ramazanda okuldan gelirdim dinlerken kendimden geçerdim ezanlar dinmeyecek allahın izniyle

Ezansiz kalmak gercekten cok kotu bir duygu. Bunu yasamayan bilemez, anlayamaz, tahmin bile edemez. Ezan sesini duyunca icim bir hos oldu, tuylerim diken diken oldu. Allah kimseyi ezansiz birakmasin. Amin.

Amin.

Karanlığın çöktüğü vakit geceye andolsun ki,Rabbin seni terk etmedi, sana darılmadı da. (DUHA -2,3)

MaşaAllah cok güzel okuyor gercekten.
O taraflardaki kardeslerimizin sesleri bambaska.
Allah derken bile insanın ici huzur doluyor.

özelliklede sabah ezanlari bambaska etkiliyor insani.Benim gibi yurt disinda yasayanlar ezana hasret yasiyoruz malesef.vatanin kiymetini bilmek gerek.

Keşke gökdelen yerine Medine'yi , Mekke'yi kutsal yerleri gösterseylermiş daha iyi olur muş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri