Huzursuzsan, Merve yaz 1890 a gönder

merve ye gönderdim valla hayırlısı olsun

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sizden beklemezdim:( Bende sandım hasta bir kıza yardım amaçlı bağış vs. toplanıyor.

İbrahim hocam, bende bu konuyu açıp açmamak adına çok kararsız kaldım. Ben futbol takımı v.s. Tutmam hayatımda ilk defa bir dizi/program takipcisi oldum(fanatik takipçi). Sonu işte böyle :) Sana bulaşmaması gerçekten iyi birşey. Son günlerde hızlandırılmış tura geçti survivor. 2 haftadır hergün tv için 3 saat vaktim gidiyordu. Kısmen bitmesine seviniyorum. Fakat merve kazanarak biterse oo gel keyfim gel. Bizler de insanız, bizlerinde eğlenmeye hakkı var:)

başarı konusucaksa berna elenmemeliydi hilmicemle 2si finale kalmalıydı...

Berna son zamanlarda her oyunu kaybetmeye başlamıştı. Başlarda da kötüydü. Sadece bir ara iyi oynadı hocam. Oyun geneli boyunu genel olarak alırsak başarısızdı ama.

İbrahim hocam, bende bu konuyu açıp açmamak adına çok kararsız kaldım. Ben futbol takımı v.s. Tutmam hayatımda ilk defa bir dizi/program takipcisi oldum(fanatik takipçi). Sonu işte böyle :) Sana bulaşmaması gerçekten iyi birşey. Son günlerde hızlandırılmış tura geçti survivor. 2 haftadır hergün tv için 3 saat vaktim gidiyordu. Kısmen bitmesine seviniyorum. Fakat merve kazanarak biterse oo gel keyfim gel. Bizler de insanız, bizlerinde eğlenmeye hakkı var:)

Berna son zamanlarda her oyunu kaybetmeye başlamıştı. Başlarda da kötüydü. Sadece bir ara iyi oynadı hocam. Oyun geneli boyunu genel olarak alırsak başarısızdı ama.

istatisliklerde hep merveyle kafa kafaya yada öndeydi benim gördüklerim. zaten son zamanlarda sadece kavga sahnelerini izler olmuştum hehe gözümden kaçmıştır belki :) merve çok itici geliyor bana neden bilmiyorum :)

Merve mi Flash mı oylarınızı bekliyoruz :)

Şaka bir yana bayadır survivor izlemiyorum her ne olursa olsun en iyi dönem Taner Tolga'nın dönemiydi :D

Hayatımda bu kadar bencil bir insan az gördüm onun için oy atmakmı? Yapma hocam. Onun için gidecek 2 kuruşa bile acırım. Çekilmez şımarık egoist bir insan. Bizi yurt dışında temsil edecek insan Türk insanı gibi mütevazi olmalı önce. Hep ben hep ben dememeli. He turabiyede kesinlikle oy atmam. İkiside finali haketmiyor bence.

Fakirlere yardım edin en azından sevap işlersiniz. 2 tl ile iki kuru ekmek alır en azından.

Son düzenleme:
Seneye bende katılıcam bana oy atarsınız saklayın oylarınızı :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sorumu cevaplarsın diye peşin peşin 1 oy atmıstım nasıl geri alıcam ben bu oyu :D şaka şaka turabiyi sevmim:D

Merve'nin babasında da hiç akıl yokmuş. Kızın tüm emeklerini tüm konuşmayla sildi. Bu millete cidden öküzlük yapan yarıyor. Maganda kazandı.

küfür edenin ağzı bozuk olanın kazandıgı bir yarışma programı oldu merve ağlıyo diyenlerde cıkın merveyle yarısın kim kazanıyor goruruz :D

bende olaya fransız kalanlardanım fakat konudaki mesajları görünce merve kim deme zahmetinden kurtuldum :D

Merve'nin babasında da hiç akıl yokmuş. Kızın tüm emeklerini tüm konuşmayla sildi. Bu millete cidden öküzlük yapan yarıyor. Maganda kazandı.

aynen babasının sacma sapan konusması değiştirdi olayı. ikisineda basarılar ıkısde kazandı kızımızı seviyoz dese olay biştmişti

Son dakika!!! Sonuclara sinirlenen Efe hoca bot fiyatlarina %300 zam yapti :D :D :D

Mobilden yazildi.

Merveyi babası ve web scripti bitirdi :D bu ikisi olmasa açık ara alırdı bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri