hyundai,2016, i20-jump

whitedevil1

Kayıtlı Üye
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2016-hyundai-i20-jump-482573364/detay

ilgili araç temsili resimdir. Bir arkadaş için piyasalara bakıyoruzda. Bu tip araç düşünülüyor. Fiyat aralık da böyle 45 - 50 olacak Model yüksek, kmler de az... Bütçe okadar maksimum 50.

Sizce bu araçlar bu rakamları hak ediyor mu ? öneriniz olacakmıdır. olumlu olumsuz yönleri hakkında bilginiz varmı ? yada alternatif üretebilirmisiniz? Araç alım tarihi sizce hangi tarihler olmalıdır ? kış ayı beklensin mi, ocak şubat vb...
Yorum yazacak vakti olan, bu işlerden anlayan arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

4 ay önce 2014 model jump sattım bir arkadaşımın. 48.000'e satmıştık. Km hatırlamıyorum. Boya değişen yoktu.

alternatif söyleyemem ama oturaklı araba yol tutuşu güzel. Farkettiğim handikapı 1.80 boyum arkada çok rahat oturamıyorsun arkada gidecek daha uzunlar için sıkıntı olur . Aile için gitmez bence

Görününüş olarak hyundai araçların bence gayet iyi.. Şahsen Araba alıcak olsam link de verdiğiniz arabanın dizel olanını alırdım.

Not:Araba'dan anlamıyan birinin yorumudur :)

Şimdi den hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin

29-30 arası arıyorsa arkadaş bütçe düşürmek isteyip accent era için görüşebiliriz.
Yarın detaylı görseller ile konu açılacaktır zaten

Tavsiyem ise dizel almanız olur elden kolay çıkar.motor bayağı düşük 1.5 1.6 alması daha iyi.bayan için çok güzel araç fakat i30 tavsiyem olur accent blue ise çok çok şekil fakat hyundai kullanıcısı olarak bütçem Avrupa araçlarına yetmediği sürece hyundai alırım

Son düzenleme:
ben konuyu yanlış algılamışım (: satılık sandım

Son düzenleme:
2012 model 1.2 jump ilk arabamdı. Sıfır almıştım, şehir içinde güzel oluyordu ama otobanda bastınmı korkutuyordu. İzmiri bilen bilir, Balçovadan selwaya çıkarken çevre yolundaki o yokuşu araç boş bile olsa beşinci viteste asla çıkamazdı. O yokuşu çıkarken gördüğüm en yüksek hız 80:D . Şehir içinde kullanımı rahat olsun, park etmesi kolay olsun diyorsanız bakın ama performans olarak çok güçsüz bir araba.

Benzin manuel arıyorsanız eğer dacia sanderonun yeni kasasını önerebilirim. Otomatik benzinlisini 55 bine almıştım şehir içi 30 krş yakıyor 2017 kasa. 0 stepway manuelini 50 bine bayiden alabilirsin benzinlisi çok az yakıyor 0.9 motor olduğundan dolayı çekişi iyi rakam gözünüzü korkutmasın araba gidiyor. Benim alırken mantığım şuydu 52 bin tl 2. el dizel oto 80 binde clio alacağıma ve ayrıca boyalı tramerli yada 65 bin tl 2. el 50 bin km de polo alacağıma (kaldıki iki arabada o paraya değmez) sıfır bir araç alırım dedim en azından kafam rahat olur iyide oldu 3 aydır kullanıyorum çok şükür memnunum tavsiye ederim ama karar yinede sizin i20 güzel bir araç tasarım olarak beğeniyorum ama manuel kullanmayı sevmediğimden dolayı ve i20 nin benzin otosu çok yaktığından dolayı sanderoyu seçmiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri