Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün adsens alıp hesap mı ekliyorsunuz hocam ?
beyler adsenseye bugun aldığım iban no yu girmeye çalışınca geçersiz giriş diyor iban no doğru ve bitişik şekilde yazdım forumda paylaşılan yöntem zararlıymış onuda uygulayamadım napıcam ben şimdi :S
kardeşim şube kodu çıkmıyorsa kabul etmez
hocam ordaki çözümü biliyorum fakat birinin adsensesi banlanmış o çözüm yüzünden:S
abicim o zaman sana kesin bir çözümkart kimin adına ise alacaklı adı ile aynı olması lazım bi kontrol et derim
malesef oda olmuyor çünkü kartta adsensede benim adıma:S
abicim alacaklı adı ile kart üstünde yazan isim aynı olmalı,
bir de IBAN : TR06...... böyle başlamalı bi daha kontrol edin
hocam valla öyleibanda dediğiniz gibi kartın ustune yazan isimde benim adsensedeki alacaklı adıda benim herşey tam takırında ama malesef olmuyor:S
yotubede 10 tlnin üstünde mi peki?
ben forumda uygulanan şekilde yaptım oldu doğrulama miktarıda bugün geldi hesabıma bi sorun yok yani şube kodu sistemi başka şekilde çıkmıyor yani ismini hatırlamıyorum AMA GEÇEN HAFTA BU KONUDA RESİMLİ ÖRNEK ŞEKİLDE ANLATMIŞTI BEN YAPTIM SORUN YOKşube kodu nerde çıkcak hocam:S
ben forumda uygulanan şekilde yaptım oldu doğrulama miktarıda bugün geldi hesabıma bi sorun yok yani şube kodu sistemi başka şekilde çıkmıyor yani ismini hatırlamıyorum AMA GEÇEN HAFTA BU KONUDA RESİMLİ ÖRNEK ŞEKİLDE ANLATMIŞTI BEN YAPTIM SORUN YOK
doğrudur bahsettiler ama başka türlü kullanamadıktan sonra yani zaten kullanamadığın giriş yapamadığın bir adsenseyi ben napayım dedim başka türlü yapamıyordum çünkü bende bu linkte anlatıldığı şekilde yaptım sorun yok şuan için en azından bende olmadı kardeşim bilmiyorum yani sende olur olmaz ?http://www.ytpara.com/adsense-soru-...banka-hesabi-ekleme-sorunu-herkes-baksin.html hocam burdaki konuya göre bi adsense banlanmış :S ondan yapmaya korkuyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.