ibrahimoviç :D

• Kullanıcı ankist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

ankist

Kayıtlı Üye
s-cae62e55905b2896fad08e8000e4cd2985906b0b_13636146.gif

İsterseniz daha detaylı düşünün?

Başlık: ibrahimoviç :D
İçerik: Komiklik, Gif
Kategori: Spor

Hangisi bağdaşıyor sizce, ki onu bırakın sadece gif'i yapıştırıp konuyu direk açmışsınız. :)
Konunun yeri: Geyik Resimler Videolar

o zaman ilk once bunu soylesen başım üstüne, bu forumun genel kuralı mıdır nedir, herkes neden sürekli boyle enteresan tavırlar içinde anlamış değilim. benden rahatsız olan varsa engelleyerek rahatlıkla beni gormeyebilir zaten.

o zaman ilk once bunu soylesen başım üstüne, bu forumun genel kuralı mıdır nedir, herkes neden sürekli boyle enteresan tavırlar içinde anlamış değilim. benden rahatsız olan varsa engelleyerek rahatlıkla beni gormeyebilir zaten.

Size karşı asla bir tavrım olmaz öyle bir lüksüm yok.

Sadece inanın bu tür konular çok ama çok açılmaya başladı forumda görünce dayanamıyorum ben/benim gibiler hemen bu şekilde yaklaşım gösteriyoruz.

İyi forumlar dilerim..

Size karşı asla bir tavrım olmaz öyle bir lüksüm yok.

Sadece inanın bu tür konular çok ama çok açılmaya başladı forumda görünce dayanamıyorum ben/benim gibiler hemen bu şekilde yaklaşım gösteriyoruz.

İyi forumlar dilerim..

ben de şuna üzülüyorum, sizleri adam yerine koyup değer verip kendi güldüğüm, beğendiğim şeyi gelip buraya koyuyorum ki sizler de iş arasında anlık da olsa gülüp eğlenin. o yazıyı yazana kadar ironi yapıp laf soksan daha çok eğlenirdik..

boşverin gif i falan. açın bakın zlatan ansiklopedisine ne golleri varmışş :D
ZHOWTIME

ben de şuna üzülüyorum, sizleri adam yerine koyup değer verip kendi güldüğüm, beğendiğim şeyi gelip buraya koyuyorum ki sizler de iş arasında anlık da olsa gülüp eğlenin. o yazıyı yazana kadar ironi yapıp laf soksan daha çok eğlenirdik..

Üslubuna dikkat et efendi, sana bişi diyen olmadı, fikir özgürlüğü herkes herşeyi yazabilir.

Fazla uzatmayacağım, ben güzel tavırla yaklaştıkça üzerime gelme benim..

Üslubuna dikkat et efendi, sana bişi diyen olmadı, fikir özgürlüğü herkes herşeyi yazabilir.

Fazla uzatmayacağım, ben güzel tavırla yaklaştıkça üzerime gelme benim..

bak hala yanlış anlayıp farklı yorumluyorsun:)) ben art niyetli biri değilim dediklerim farklı şeyler ifade etmiyor etmez de.

---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

boşverin gif i falan. açın bakın zlatan ansiklopedisine ne golleri varmışş :D
ZHOWTIME

ilk açılan videodaki ibrahimoviç mi? :eek: adam evrim geçirmiş :D

hiçbişey anlamadım,Adam ibrahimoviçi ittiriyo, ibrahimoviçte adama bakıyo, sonrada adam kolunamı elliyo napıyo sonra ibrahimoviçte tekrar bakıyo adama. uzun zamandır bu kadar saçma gif görmemiştim çok iyi geldi teşekkürler :D

boşver tipi hocam random takılıyordum. gole bak gole :D
ZHOWTIME

top ayağına geldiğinde iboya çarpan adam duvara çarpmış gibi sendeliyor :D bi de gs'de gorsek şunu on numara olacak :)

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

hiçbişey anlamadım,Adam ibrahimoviçi ittiriyo, ibrahimoviçte adama bakıyo, sonrada adam kolunamı elliyo napıyo sonra ibrahimoviçte tekrar bakıyo adama. uzun zamandır bu kadar saçma gif görmemiştim çok iyi geldi teşekkürler :D

ibo çok egoist birisidir. yanındaki futbolcu çekiştirirken nabıyo bu a** liselisi der gibi bakması komik geldi:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri