Içerdeki parayi kurtarmanin 3 yolu

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi para kazanmaya kapanan kanalların ödemesi yapılmıyor.Biz ödemeyi almak için her yolu deniyoruz herzamanki gibi.3 Formul geliştirdik.Gerek skype'den gerek forum özel msj'lardan olsun 1 haftadır bu konuyu tartışıyorum 10'a yakın kişiyle.3 Yol belirledim kendi kafamda şimdi herkes konuya katılıp tecrübelerini yazarsa güzel olur.

1-) Para kazanmaya açtıktan sonra yeni adsense'e geçirmek.(Denendi,yapılabiliyor)

2-) Para kazanmaya açtıktan sonra partnere geçmek.(Denendi,yapılabiliyor)

3-) Para kazanmaya açtıktan sonra kanalı silmek.(Henüz deneyen yok ama silinebilir tabii ki)

Arkadaşlar şimdi bu konunun altına cevap yazacaklar şu şablonu kullanırsa daha iyi olur.

1-) ''bu yöntem hakkındaki görüş ve tecrübeleriniz''
2-) ''bu yöntem hakkındaki görüş ve tecrübeleriniz''
3-) ''bu yöntem hakkındaki görüş ve tecrübeleriniz''

Sonuç: ''hangi yöntemi neden seçtiğiniz''

1-) Ben bu yöntemi deneyeceğim,yapan arkadaşım var ve para kazanması kapanmadı henüz.Tabii önce temiz bi adsense almak gerek.
2-) Bu da aslında mantıklı ama.Ben önce birinci yöntemi yapıp,sonra partnere geçirebilirim en azından 1 kanalı.Bunu da denemiş oluruz.
3-)Bu yöntem [MENTION=2236]severall[/MENTION] tarafından ortaya atıldı,gayet de mantıklı geldi bana.Ama yöntem taze biraz görüş alalım sonra bunu da düşünürüz.

Sonuç: Ben önce tüm kanallarımda 1.Yöntemi deneyeceğim.Ardından bir kanalımda 1.yöntemi denedikten sonra 2.yöntemi de deneyeceğim.

Ayrıca bu temizlikten etkilenmeyen ama tecrübeleri bulunan arkadaşları da konuya davet ediyorum.Onlar şablon kullanmasa da olur :D

Kanallarımın para kazanması devre dışı olalı 5 gün olcak , ne yaptıysam geri açılmadı. nasıl açacaksınız ki kanalların para kazanmasını

1-) bu madde hakkında öneride bulunmustum kimse cevap yazmamıstı. Eger oluyorsa denemeyı dusnuyorum

12 kasıma kadar Çözüm arayışlarımız devam edecek.

Arkadaşlar 1.2.3. ü karıştırmadan size söylüyorum bu google+ olayı milletin youtube kazancını mahfetti. hala bu metoddan bahsetmeyin bence yeni canlar yanmasın.
ayrıca, yeni adsense e bağlama konusunda dikkat edilmeli, o adsense i de google sonraki aşamada ilk adsense ile ilişkilendirebilir.
adsense e bağlı tüm kanalları para kazanmaya kapananlar bir süre sonra adsense hesabının da kapanabileceğini bilmeliler. google bir adsense kapattığında kişinin devam etmemesini sağlayacak her tür tedbiri alabilir.

Arkadaşlar 1.2.3. ü karıştırmadan size söylüyorum bu google+ olayı milletin youtube kazancını mahfetti. hala bu metoddan bahsetmeyin bence yeni canlar yanmasın.
ayrıca, yeni adsense e bağlama konusunda dikkat edilmeli, o adsense i de google sonraki aşamada ilk adsense ile ilişkilendirebilir.
adsense e bağlı tüm kanalları para kazanmaya kapananlar bir süre sonra adsense hesabının da kapanabileceğini bilmeliler. google bir adsense kapattığında kişinin devam etmemesini sağlayacak her tür tedbiri alabilir.

Bence sorun google+ yönteminde değil google nin getirdiği yeni politikalarda, yeni politikaya göre bir kanalın para kazanması kapatılınca adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması kapatılıyor, yönteme gelince o sadece bu süreci hızlandırmış oluyor, nasıl hızlandırıyor derseniz şöyle bu yöntemle para kazanmaya tekrar açılan kanal kısa süre sonra tekrar para kazanmaya kapanıyor bu da yeni politikaya göre tüm kanalların gitmesi demek.

Zaten tüm kanallarının para kzanaması gitmiş arkadaşların tekrar uğraşmasında kurtarmaya çalışmasında bi sorun yok kurtarabilirlerse yanlarına kar kalır. Önemli olan para kazanması kapatılmaış durumda olan arkadaşların yöntemi denememsi.

1. taktikte şöyle bir sorunda ortaya çıkabilirmi ilerde.

2. temiz adsenseye kanalları bağladıktan sonra bu sefer bir kanalın para kazanması kapatılırsa yine 2. Adsensedekiler gitmez mi?
Giderse bu sefer 2. temiz Adsense'de aynışey olmaz mı?

google+ ın tek suçlu olduğunu söylemiyorum ben gözlemimi söylüyorum.
kanallarını google+ ile kurtarmaya çalışmaları konusunda ısrar etmek risktir. nasılsa bir kanal kapanınca hepsi gidiyor diye google+ ile uğraştırınca bu defa sorun olmama ihtimali olan adsense hesabındaki tüm kanallar riske ediliyor.
Benim şu anda para kazanma kapanmasına rağmen hiç bir sorun olmadan devam eden adsense hesaplarım var. Bence bu bir algoritma ve mümkün olduğunca riske atacak hareketlerden kaçınmak temel çözümdür.

saygılar

Bence sorun google+ yönteminde değil google nin getirdiği yeni politikalarda, yeni politikaya göre bir kanalın para kazanması kapatılınca adsenseye bağlı tüm kanalların para kazanması kapatılıyor, yönteme gelince o sadece bu süreci hızlandırmış oluyor, nasıl hızlandırıyor derseniz şöyle bu yöntemle para kazanmaya tekrar açılan kanal kısa süre sonra tekrar para kazanmaya kapanıyor bu da yeni politikaya göre tüm kanalların gitmesi demek.

Zaten tüm kanallarının para kzanaması gitmiş arkadaşların tekrar uğraşmasında kurtarmaya çalışmasında bi sorun yok kurtarabilirlerse yanlarına kar kalır. Önemli olan para kazanması kapatılmaış durumda olan arkadaşların yöntemi denememsi.

Alt kanallar için çözümü olan varmı beyler :)

bence açıldıktan sonra kanalı silmek ama diyor ki 6 ay sonra kanal bir suç olmasa aklanacak kanal da çok iyi getiriyorsa 6 ay beklemek daha makul. valla son günlere giriyoruz bir çare bulmamız lazım dün para kazanmayı tekrar açtım. 1 günde 40 tl aldı o kanaldan bugün yine kapandı.hesap kesinleşeceği an bi açık tutabilsem alcam geçen ayın parasını.

arkadaşar bir de para kaznmayı açtıktan sonra ayarlardan ülke değiştirsek türkiye yapsak yine kapatırlar mı acaba

Çözüm bulalım diye konu açtık.Herkes ayrı telden çalıyor :D 2 kişi Yeni adsense'e de kapatılırsa ne olacak demiş.Şimdi ne oluyor güzel kardeşlerim? Zaten uzatmaları oynuyoruz.Düdük çalana kadar atağa devam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri