render yaptığım videolarda bile %80 oranında pk açılmıyor telif ses,dünya,ülke engeli geliyor yada pk kapanıyor hocam acaba siz nasıl bi yol izliyosunuz uzun zamandır spamı bırakmıştım son 1 aydır tekrar başladım kendimce bazı yöntemlerim var fakat dediğim gibi uğraştığıma değmiyor
Gerçekten şöyle söyleyeyim bu işi yapmayı 1 ay bırakan 1 yıl geride kalmış gibidir, toplaması çok zor,
çünkü her şey sürekli ama sürekli değişiyor, dün stabil çalışan fikirler algoritma & sistem güncellenince çöp oluyor, dün izlenen deli içerikler bugün izlenmiyor, telif yeme, flaglanma, kanalların kapanması artık nadir yaşanıyor ama pk kapanıyor veya hiç açamıyorsunuz, yani bunların hepsinden tek tek kurtulmak imkansız ama sürekli deneyerek çözmeye çalışıyorsunuz.
Ben spama 2016 civarı başladım, o zaman kanalı açtığın gibi pk açık oluyordu bildiğiniz gibi, yani
bir şeyler denemek için masrafınız 1 tl idi, o zamanlar toplu kapanmalar popülerdi, herkes sürekli SPAM BİTTİ derken ben devam etmeye çalıştım, 20k para kaybettim ödemeden 1 gün önce ama 1 saat sonra başka kanal açtım devam ettim, gerçekten yılmamak gerekiyor. İte kaka geldik bugünlere
şimdi ise bir şey denemenin bedeli 1500 tl en az. Umarım anlatabilmişimdir bugün spama tekrar başlayanların neden zorlanacağını ve neden çok ciddi derecede geride kaldıklarını.
Ekstradan render almak pk açık kalma süresini yükseltir, ama onay konusunda yardımcı olamaz diyecek kadar azdır.
Hocam benim pk açık kanal vardı özgün videolardi, hit çekmek için 20 civarı video attım 10 tanesi yt render yt 10 tanesi de yt yt idi. Pat diye pk kapandı. 1 ay sonra tekrar başvur dendi. Bende yt yt videoları sildim şimdi render alarak yapıyorum devam ediyorum onerilme aramalarda çıkma var şu 1 ay sonra tekrardan basvursam bu tabloda tekrardan açılır mı ki
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı kanaldan indirip aynı kanala atmadığın bütün videolar spamdır, yani kanalına video yükledin ama sorun var videoda, sildin düzeltip tekrar aynı kanala attın sorun yok ama başka bir kanaldan aldığın içerik tanınmaz hale gelecek şekilde renderlamadan onay gelme ihtimali %1 gibi bir şey. Tanınmaz hale gelme olayı ise bizler için soyut, youtube sistemi için somut bir şey, yani biz render alınca "artık bunu da tanıyamazlar" desek de onların sistemi nasıl algılıyor bilemiyoruz.