İcerik Arayisina Son!

Teacher

Yasaklanmış
Arkadaslar elimden geldigince forumda faydam dokunsun istiyorum. Sp..m yapan veya yapmaya calisan hatta sp..m sayesinde kendi ozgun kanallarina hit cekmek isteyen onlarca forumdasimin oldugunu biliyorum. Bugun de sizlere icerik arayisina son verebileceginiz bir dosya paylasmak istiyorum. Icerisinde kullanilabilecek binlerce icerik vardir. Hatta bazilari tamamen telifsiz olup belki de kanallarinizin para kazanmasini acabileceginiz iceriklerdir. Dosya yuklenir yuklenmez burda paylasip hizmetinize sunacagim. Umarim az da olsa yardimci olabiliyorumdur. Allaha emanet

İÇERİKLER İNDİR

Son düzenleme:
Arkadaslar elimden geldigince forumda faydam dokunsun istiyorum. Sp..m yapan veya yapmaya calisan hatta sp..m sayesinde kendi ozgun kanallarina hit cekmek isteyen onlarca forumdasimin oldugunu biliyorum. Bugun de sizlere icerik arayisina son verebileceginiz bir dosya paylasmak istiyorum. Icerisinde kullanilabilecek binlerce icerik vardir. Hatta bazilari tamamen telifsiz olup belki de kanallarinizin para kazanmasini acabileceginiz iceriklerdir. Dosya yuklenir yuklenmez burda paylasip hizmetinize sunacagim. Umarim az da olsa yardimci olabiliyorumdur. Allaha emanet
Hocam çok iyi niyetli ve yardım seversiniz, ama forum kurallarında içerik istemek ve paylaşmak ban sebebi. Önce adminlere bir sorun isterseniz, izin verirlerse paylaşın.

Hocam süpersin şu aralar çok ihtiyacim var aslında çok iyi olur

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam çok iyi niyetli ve yardım seversiniz, ama forum kurallarında içerik istemek ve paylaşmak ban sebebi. Önce adminlere bir sorun isterseniz, izin verirlerse paylaşın.

Sevgili hocam sayet oyle bir durum varsa konuyu hemen silerim. Editler vazgecerim bundan. Yalniz izin verilirse paylasmak isterim. Elimde yaklasik 10 bin adet icerik mevcuttur.

Tahmin ettiğim sizde büyük bir liste var bunu paylaşmanın sorun olacağını sanmıyorum, 3-5 adet içerik olsa o içerikleri çalışanlar olabileceği için sorun olabilirdi.

Tahmin ettiğim sizde büyük bir liste var bunu paylaşmanın sorun olacağını sanmıyorum, 3-5 adet içerik olsa o içerikleri çalışanlar olabileceği için sorun olabilirdi.

Hocam cok eskiden belirli kisilerle paylasilip sonra ortadan kaldirilmisti. Sayet sorun yoksa hala pc de duruyor. Paylasmak isterim. Lakin izin yoksa bisey diyemem. Bir mod arkadas konuya el atarsa daha mantikli olacak gibi

Hocam cok eskiden belirli kisilerle paylasilip sonra ortadan kaldirilmisti. Sayet sorun yoksa hala pc de duruyor. Paylasmak isterim. Lakin izin yoksa bisey diyemem. Bir mod arkadas konuya el atarsa daha mantikli olacak gibi

o liste bendede vardı bi zamanlar ama pc arıza yapınca silinmişti bir daha da bulamadım paylaşım olursa benim de işime yarayabilir.

İçeriğin telifsiz olmasıyla alakası yok hocam para kazanma açılmasının, ekstradan para kazanmak için de dünya engeli olmasının bile bir problemi yok. Her koşulda YT > RENDER > YT faktörü geçerli. Başka bir kanala 1 kere bile yüklenip saniyesinde silinen içeriği kanalınıza attığınız zaman belli olmamakla beraber ilk incelemede kanalınız pk kapatılır, ekstradan para kazanma açmak da aynı şekilde bir kere youtube görmüş video ile onay alınamaz. Tekrarlıyorum onay almak veya pk kapanması telifle alakası yok, telif olmasa da red yer veya pk gider.

Render almaya üşenen adam artık spam yapamaz, spamın devam etmeme faktörlerinden biri de bu zaten, her gün manuel olarak video düzenliyorum bot vs.. eskideydi, şimdiki sistem tekneyle değil oltayla balık tutmak.

İçeriğin telifsiz olmasıyla alakası yok hocam para kazanma açılmasının, ekstradan para kazanmak için de dünya engeli olmasının bile bir problemi yok. Her koşulda YT > RENDER > YT faktörü geçerli. Başka bir kanala 1 kere bile yüklenip saniyesinde silinen içeriği kanalınıza attığınız zaman belli olmamakla beraber ilk incelemede kanalınız pk kapatılır, ekstradan para kazanma açmak da aynı şekilde bir kere youtube görmüş video ile onay alınamaz. Tekrarlıyorum onay almak veya pk kapanması telifle alakası yok, telif olmasa da red yer veya pk gider.

Render almaya üşenen adam artık spam yapamaz, spamın devam etmeme faktörlerinden biri de bu zaten, her gün manuel olarak video düzenliyorum bot vs.. eskideydi, şimdiki sistem tekneyle değil oltayla balık tutmak.

render yaptığım videolarda bile %80 oranında pk açılmıyor telif ses,dünya,ülke engeli geliyor yada pk kapanıyor hocam acaba siz nasıl bi yol izliyosunuz uzun zamandır spamı bırakmıştım son 1 aydır tekrar başladım kendimce bazı yöntemlerim var fakat dediğim gibi uğraştığıma değmiyor

Hocam benim pk açık kanal vardı özgün videolardi, hit çekmek için 20 civarı video attım 10 tanesi yt render yt 10 tanesi de yt yt idi. Pat diye pk kapandı. 1 ay sonra tekrar başvur dendi. Bende yt yt videoları sildim şimdi render alarak yapıyorum devam ediyorum onerilme aramalarda çıkma var şu 1 ay sonra tekrardan basvursam bu tabloda tekrardan açılır mı ki

Спам не закончился, не будет. Spam bitmedi kismini anladimda , virgulden sonrasinda ne demek istedin hocam? ))

şok şok şok cem uzana hapis şoku

render yaptığım videolarda bile %80 oranında pk açılmıyor telif ses,dünya,ülke engeli geliyor yada pk kapanıyor hocam acaba siz nasıl bi yol izliyosunuz uzun zamandır spamı bırakmıştım son 1 aydır tekrar başladım kendimce bazı yöntemlerim var fakat dediğim gibi uğraştığıma değmiyor

Gerçekten şöyle söyleyeyim bu işi yapmayı 1 ay bırakan 1 yıl geride kalmış gibidir, toplaması çok zor, çünkü her şey sürekli ama sürekli değişiyor, dün stabil çalışan fikirler algoritma & sistem güncellenince çöp oluyor, dün izlenen deli içerikler bugün izlenmiyor, telif yeme, flaglanma, kanalların kapanması artık nadir yaşanıyor ama pk kapanıyor veya hiç açamıyorsunuz, yani bunların hepsinden tek tek kurtulmak imkansız ama sürekli deneyerek çözmeye çalışıyorsunuz.

Ben spama 2016 civarı başladım, o zaman kanalı açtığın gibi pk açık oluyordu bildiğiniz gibi, yani bir şeyler denemek için masrafınız 1 tl idi, o zamanlar toplu kapanmalar popülerdi, herkes sürekli SPAM BİTTİ derken ben devam etmeye çalıştım, 20k para kaybettim ödemeden 1 gün önce ama 1 saat sonra başka kanal açtım devam ettim, gerçekten yılmamak gerekiyor. İte kaka geldik bugünlere şimdi ise bir şey denemenin bedeli 1500 tl en az. Umarım anlatabilmişimdir bugün spama tekrar başlayanların neden zorlanacağını ve neden çok ciddi derecede geride kaldıklarını.

Ekstradan render almak pk açık kalma süresini yükseltir, ama onay konusunda yardımcı olamaz diyecek kadar azdır.

Hocam benim pk açık kanal vardı özgün videolardi, hit çekmek için 20 civarı video attım 10 tanesi yt render yt 10 tanesi de yt yt idi. Pat diye pk kapandı. 1 ay sonra tekrar başvur dendi. Bende yt yt videoları sildim şimdi render alarak yapıyorum devam ediyorum onerilme aramalarda çıkma var şu 1 ay sonra tekrardan basvursam bu tabloda tekrardan açılır mı ki

aynı kanaldan indirip aynı kanala atmadığın bütün videolar spamdır, yani kanalına video yükledin ama sorun var videoda, sildin düzeltip tekrar aynı kanala attın sorun yok ama başka bir kanaldan aldığın içerik tanınmaz hale gelecek şekilde renderlamadan onay gelme ihtimali %1 gibi bir şey. Tanınmaz hale gelme olayı ise bizler için soyut, youtube sistemi için somut bir şey, yani biz render alınca "artık bunu da tanıyamazlar" desek de onların sistemi nasıl algılıyor bilemiyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri