İçerisinde $13.061,24 olan awesomenesstv partnerli kanal;m SATILIK!

500 lıralık kanalı satamıyorum :D sen 30 binlik kanalı satcan helal :D

Getir benim paypala ödesin seninkinde sorun var ise %20 alırım :D

paypal hesabına yatınca paypal hesabını satın alayım

cabcc1a3d8f842e0feb5756af8d4b17d.png

1 aylık kazanç bu diyorsak şimdi bir resme bakıp hesap yapın arkadaşlar. Çizelgede üst sınır ne 300$ :D

300 x 30 gün : 9000 $ eder :D ki resimde görüldüğü üzere her gün 300 getirmiyor. Getirse bile 13bin etmiyor. :(

gençler adam zaten bu parayı alabilecek olsa satmaz.pc fiyatına satıyor bildiğim kadarıyla.40 bin abone bile harika bişey.

cabcc1a3d8f842e0feb5756af8d4b17d.png

1 aylık kazanç bu diyorsak şimdi bir resme bakıp hesap yapın arkadaşlar. Çizelgede üst sınır ne 300$ :D

300 x 30 gün : 9000 $ eder :D ki resimde görüldüğü üzere her gün 300 getirmiyor. Getirse bile 13bin etmiyor. :(

ama şunu atladınız bu kazanç 1 aylık değil sanırım.

Kusura bakmayın her kes bir söz konuşuyor. Öyleyse bana çalışan paypal verin paramı kendim alım ve paypalı bana verenede paramı alınca para gönderiyim banka ile. Yardımcı olursaz sevinirim!

Kusura bakmayın her kes bir söz konuşuyor. Öyleyse bana çalışan paypal verin paramı kendim alım ve paypalı bana verenede paramı alınca para gönderiyim banka ile. Yardımcı olursaz sevinirim!

evet arkadaslar arkadasa yardımcı olalım .. ayrıca burdan azerı kardeslere selammm .. hep onlarmı selam gonderecek :) ... kardesforumda [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile gorus derdını anlat o yardımcı olursana. bos bı arkadasın paypalına yatsın para sana havale edılsın

evet arkadaslar arkadasa yardımcı olalım .. ayrıca burdan azerı kardeslere selammm .. hep onlarmı selam gonderecek :) ... kardesforumda [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ile gorus derdını anlat o yardımcı olursana. bos bı arkadasın paypalına yatsın para sana havale edılsın

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] bana yardım edin

Benim bos paybalim var isini gormesi icin bu arkadasa versem basima herhangi bir sikinti gelirmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri