İçerisinde $13.061,24 olan awesomenesstv partnerli kanal;m SATILIK!

yaaa adam parayı kendi alamiyor satmaya kalkiyor sizlerde inanionuz böyle şeylere :D paypal dünya çapında geçerli ve internet üzerinden olan birşey ve herşeyde paypal ile ödeme yapabiliyorsun böyle şeylere inanmayın lütfen kafanızı kullanın 13 bin dolar var adam bide onu 10 bine satar :D tam komedi bende satiom hesap 50 bin dolar var içinde 5 bin e vercem :D

yaaa adam parayı kendi alamiyor satmaya kalkiyor sizlerde inanionuz böyle şeylere :D paypal dünya çapında geçerli ve internet üzerinden olan birşey ve herşeyde paypal ile ödeme yapabiliyorsun böyle şeylere inanmayın lütfen kafanızı kullanın 13 bin dolar var adam bide onu 10 bine satar :D tam komedi bende satiom hesap 50 bin dolar var içinde 5 bin e vercem :D
Dediklerimi isbatlarsam senin bu söhbetin nasıl olacak??? bilmediyin şeyleri neden konuşuyorsun??? beni tanıyormusun? neden bilmeden konuşdun?

al buda sana isbatEkli dosyayı görüntüle 114

Son düzenleme:
Kardeşim ben biliyorum orda azerbaycan var benim 10 yaşım yok!!!!! Azerbaycanda sadece ebaydan bi şeyler alman için kullana bilirsin. para kabul edemezsin. Sen kendini akıllımı göstermek içinmi yazdın?

Bence gene eksiklerin var paypal neden azerbaycana kısıtlama getirsin avenin ödeme yapıp yapmıyacağı meçhul sen kanalı satarak akıllılık yapmaya çalışıyosun asıl.

Bence gene eksiklerin var paypal neden azerbaycana kısıtlama getirsin avenin ödeme yapıp yapmıyacağı meçhul sen kanalı satarak akıllılık yapmaya çalışıyosun asıl.
Bak kardeşim ben burda kimise aldatmaya gelmedim. öyle doğru dürüst erkeksin o zaman bana boş paypal ver paramı alım sanada para vererim. SÖZ!

Bak kardeşim ben burda kimise aldatmaya gelmedim. öyle doğru dürüst erkeksin o zaman bana boş paypal ver paramı alım sanada para vererim. SÖZ!

Ben boş paypal verince ödemeni çekebilecen mi nasıl bi saçmalık parayı kabul edemiyosun ama çekebiliyorsun ?

Ben boş paypal verince ödemeni çekebilecen mi nasıl bi saçmalık parayı kabul edemiyosun ama çekebiliyorsun ?
Vallahi kardeş ben saçmalık yapmıyorum. Senin bilmediklerin eksiklikler var paypal hakkında! Okuyub öyrenirsen iyi olur. Burda boş boşuna kafamızı yormayız

Sen kendine açsana paypal ülkeyi türkiye yap sorun ortadan kalkar.
Kardeşim bilgilerin için sag ol! ben istediyim ülke üzere aça bilirim amma limit aradan kaldırman için kredi kartı lazım hemen ülke için. ya ben seninle konuşunca kendimi 1ci sınıfda hiss ediyorum))

Kardeşim bilgilerin için sag ol! ben istediyim ülke üzere aça bilirim amma limit aradan kaldırman için kredi kartı lazım hemen ülke için. ya ben seninle konuşunca kendimi 1ci sınıfda hiss ediyorum))

Bak kardeşim aç sen paypalı forumda onaylatacak adam bulursun merak etme 10 tl ye onaylatırlar.Kaç aydır forumda üyesin hiç araştırma yapmamışsın yapsaydın bu duruma düşmezdin.

Azerbaycan da PayPal aracılığıyla kazanılmış paralar alınamıyor sadece ödeme yapılabiliyormuş.Arkadas doğru soluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri