Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu ben sizi hic anlamiyorum. Kanal aliyorsunuz icinde kac haneli dolarlar ödemeler uçuşuyor sifrenizi degistirmiyorsunuz baya ilginc
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şifreyi değiştirmiştim hocam hemde 2 kere.
Hocam o zaman bilgisayarinizda sıkıntı sifreyi degistirdiyseniz ver 123456 tarzinda sifre koymadiysaniz kullandiginiz vds veya bilgisayarinizi kontrol edin derim
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sonuçda partner ve tr de partnerlere direk girebiliyoruz. bu kazançlı yt kanalı çalındı diye suç duyurusuna bulunabilirsin. senin yerinde olsam şimdi yt kanal linkini alırve o kanal bilgileriyle gmailiyle gider suç duyurusunda bulunurum .. anasını ağlatırsın adamın
kanal satışı yasaklansın!
Arkadaşlar dashboar da şifre vardi, yine erişebilirmi dashboardaa
ma******[email protected] tam olarak bu formatta bir kanalım var karakter uzunluğu bile aynı, sabah sabah uykulu olarak bayağı şok geçirdim ne oluyoruz diye. kanalı 3-4 kere kontrol ettim, tesadüfün böylesi![]()
kazançlı kanalmı hocam?
Çalanın şerefini s...
edit : günlük 20$ gelirli kanalımda çalındı !!!
Siz belli ki mailleri aynı kişiden almışsınız.
Geçmiş mesajlarınızı derince bir inceleyin, o satıcının ismini ortaya çıkarın . Moderatörler zaten ip adresini size verirler , bilişim suçlarına gidip dava açın .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.