İd2020.org biyometrik çip ? Milyarlarca çip üretmiş.

Geçenlerde tv de izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam Çekya da zaman içinde 3000 kişi çip taktırmış , online ödeme , pos cihazı gibi market ödemelerinde , metro girişlerinde v.s. çip kullanarak ödeme yapıyorlarmış.

10 yıl içinde insanların hepsine çip takmayı hedefliyorlarmış.Çip sayesinde suç işleme eğilimde olan insanları tesbit edip , suç işlemesini engellemeyi düşünüyorlarmış..Kullanılan çip insanın sakin bir yapıya sahip olup olmadığı hakkında bilgide veriyormuş.

Amaç insanları kontrol etmek ve istedikleri gibi bir toplum oluşturmak.

Evet duymuştum. Virüs ilacını bu siteden duyuracaklarını bahsedilmişti. Dünya bir garip hal aldı.

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

Çip takmazsan virüs bulaşacak öleceksin dedikten sonra büyük olasılık insanlar taktıracak. Bir insanoğluda şu düzeni bozacak kimse yok gibi. Dünya saatli bomba gibi az kaldı patlayacak.

Evet duymuştum. Virüs ilacını bu siteden duyuracaklarını bahsedilmişti. Dünya bir garip hal aldı.

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

Çip takmazsan virüs bulaşacak öleceksin dedikten sonra büyük olasılık insanlar taktıracak. Bir insanoğluda şu düzeni bozacak kimse yok gibi. Dünya saatli bomba gibi az kaldı patlayacak.

Yıl 2100
insanların organları yüzde 75 yapay, yüzde 25 doğal olacakmış

Her böyle komplo teorisi konusu açıldığında yazardım.
Bu işlerin Türkiye'deki duayeni Aytunç Altındal'dı Allah rahmet eylesin.

Onun öğrencileri her Perşembe gecesi Beyaz tv'de, Ne var Ne Yok adlı programda onun izinden butür konulara devam ediyorlar.
Onlar 1 gün önce bu konuyu orda işlediler, Koronayı Bill Gates'e bağladılar, Elon Musk babasının hayrına 5g bedava net vermez dediler vs.

Butür konulara meraklıları o programı izlemeye davet ediyorum.

bu çiple insanların ölümlerinide kontrol edecekler,amaç nüfusu azaltmak..

zaten virüsü çıkaran bill gates vakfı,yazışmalar deşifre oldu kuşlu sitede dökümanlar var..

Eğerki doğru ise ortalık fena karışır. Hackerların hacklediği virüsün yayılma şeklini anlatılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=CMl3yqPo8vo

---------- Spam Engelliyici 00:26 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

Washington Post'un haberine göre bir grup hacker, aralarında Dünya Sağlık Örgütü, ABD Sağlık Enstitüsü ve Bill Gates'in sahibi olduğu Bill & Melinda Vakfı'nın da yer aldığı çok sayıda kuruma ait binlerce mail hesabını ele geçirdi.

EWTq_uAXQAAt4_Z

tek dunya devletı kurulacak.
sadece yazılım vs alanında kendını ıspatlamıs ulkelerın yer aldıgı bır yonetıcı toplulugu
çin de ilk baslarda yer alacak
bu yuzden gelecek yuzyılda ulkelerın yok olmaması ekoomılerın cokmemesı ıcın
altın depolama ve tarıma agırlık verme artıyor artacak tabı yazılımı dememe gerek yok.
butun dunya ulkelerı yerel paraları dolar dahıl bıtecek.
sanal krıpto paralar yer alacak son darbe zaten tamamen sanal paraya butun ulkeler donunce bır gece ansızın vurulacak sanal hırsızlık sayesınde ulkelerın cogunun deposundakı paralar sanal paralar calınacak ve altın ve tarımı guclu ulkeler o kaostan gene ıflas etmeden kurtulabılecek yenı duzene devam edecek gerısı batacak.
çipte o noktalarda alt sınıf makınelestırılecek ınsanlara yerlestırılecek.

çok dedim çok kimse inanmıyordu bu chipleri takmayanlar hiçbirşeyden yararlanamıcak hastanelerde tedavi bile göremicek okula gidemicek vs vs mecbur takmak zorunda kalacak herkes New World Order

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri