Iddaaa taktik ve yontemler

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, iddaaa konusunda mac oran taktikleri falan anlatan ve ya ogreten bir site ve ya birileri var mi bildiginiz?

bazı iddaa oranlarının sistematik olarak oynandığında tutuyor diyenler var ne kadar doğru bilemem...

aga idda oynıcaksanız içinizdeki hisleri dinleyin keyfe oynayın çok kafa takmaya müptelası olmaya gerek yok

aklıma bi yer daha geldi oley var orda millet kupon falan paylaşıyor geçmişlerine bakarak adamı takip edip kazanan insanlar var ...

biride [MENTION=22780]mlh19[/MENTION] dur kendisi kardeşim olur 100 tl yatır abi dedi deli zengin olcaz dedi birini buldum oleyde zehir gibi adam dedi hep tutturuyor dedi ,parayı yatırdık para bitti tabi kazanç falan yok dedi bidaha yatır bu sefer deli zengin olacaz tamam dedim yatırdım dedim ben oynamıyorum sen bak sisteme oda dedi tamam aradan zaman geçti dedim bi kupon yapayım zaman dediysem 2 gün cok birsey değil adam parayı bitirmiş benide hiç aramıyor para bitti falan diye kupon yapacak para bile kalmamış hepsini bitirmiş :D

ama analiz yaparak oynarsan tutabilir.

zamanında bende klasör vardı 5-6 aylık kodlara göre bakıp maçları tahmin ediyordum tabi her zaman tutmasada %70 tutuyordu maçlar ama aldığım kadar gidiyor diye bırakmıştım iddaayı :)
nesine.com un sitesinde kupondaş var oradanda yararlanabilirsiniz

zamanında bende klasör vardı 5-6 aylık kodlara göre bakıp maçları tahmin ediyordum tabi her zaman tutmasada %70 tutuyordu maçlar ama aldığım kadar gidiyor diye bırakmıştım iddaayı :)
nesine.com un sitesinde kupondaş var oradanda yararlanabilirsiniz

hocam bizede destek cıkta köşeyi dönelim D:

Aman aman uzak durun. Uzun zamandir oynamiyordum tekrar basladim. 20k civari para aldim. Araba alacaktim vazgectim. Tekrar oynamaya basladim 25k para gitti. -5k ile zarara girdim. Bu isin sonu yok. İstedin kadar analiz et, takip et. Bir kere kazanirsin 2 kere kaybedersin.

Mobilim...

Ocak ayında bir bulaştım dibine kadar girdim çok şukür nisan ayından beride oynamıyorum..
Tempoda rulette ve canlıdan oynuyordum ocak ayından martın son haftasına kadar 4-5 bin kendi paramdan 2-3 bin borç 1100 limitli kredi kartı sıfırladım.. neler denemedimki baybars beydi şuydu buydu taktikler şunlar bunlar. sitelerimi boşladım uploadi bıraktım.. şimdi tekrar kendime geldim ama borçları kapatıyoruz gelen para borçlara gidiyor 2 kanal sattım yani kaybettim kumarda kazanılmaz kazanırsa kasa kazanır..
Küçük bir anektod veriyim Tempoda rulet oynuyorum ben oynayanlar bilir krupierler var topu cevirenler yani 30 dakka arayla deişirler süreklide kousurlar gene o konuşma arasında bir tanesi neye bastıgımıza kadar görebildiklerini söyledi ve kafamda soru işareti oluştu Kaan adlı bir krupier var aram iyiydi sordum dedimki siz bizim neye bastıgımızı görebılıyormusunuz felan diye yok sadece karınızı görebiliyoruz dedi.. şaşırdım tabi 1 başka krupierede en son çıkıstım dedım ben öyle detaylı oynamam bölge oynarım siyah kırmızı tek çift olayıydı benimki çok kazanmıssam 1 lira 34 e plakaan dolayı basarım dedim 5 eldir atmıyorsun oda bana dönup sende 7 eldir oraya basmıyorsun dedi gerçektende 5 demem onu tuzaga dusurmekti 7 eldir siyah oynamıyordum ve bu onu hemen bildi yani herşey kurmaca aha buda ispatı iş krupierde bitiyor seyredin
https://www.youtube.com/watch?v=0A56vsSmOu0

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri