@idephis adlı üyeden şikayetçiyim !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

radko1453

Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014 günü [MENTION=12927]idephis[/MENTION] nickli arkadaşa konu linkini aşağıda verdiğim konu dahilinde 10 adet her biri günlük 1$ bırakacak şekilde quize bağlanmış halde kanal siparişi verdim. 300 TL'yi [email protected] adresine paypal'dan yolladım. Anlaşmamıza göre 1 hafta içinde teslim alıcaktım. (zaten öğrenci halimle amacım bir sonraki ay quizden biraz ödeme alıp borcun bir kısmını ödemek ve sonraki ay da + bakiyeye geçmek)

1.PNG

2.jpg

Bir kaç gün sonra arkadaş konusuna bazı işlemlerin daha sağlıklı olması için 2 ekimden sonraki siparişleri 2 hafta içinde teslim edeceğini yazıyor. 10 Ekim'deki konuşmamızda da bana 2 siparişi teslim ettiğini her gün 1 sistem teslim edeceğini ve önümde 4 kişinin olduğunu söyledi.

Bu konuşmaların ardından teslimat bir türlü olmadı en sonunda 21 Ekimden itibaren ben paramı iade etmesini istedim.
6.jpg

O da bana 24'ünde ödeme yapabileceğini söyledi ben ekstremin son gününü 22 ekim olduğunu söyleyince '' yarın mutlaka ödeyeceğim diyor'' ancak ödemiyor. Sonra

8.jpg

24 ekim 00:00 a kadar süre tanıyorum ama yine ödeme gelmiyor. Ve son olarak da resimde de olduğu gibi ptesi kesin ödeme yapacağını söyledi ve yine ÖDEME YOK.

10.jpg

Konuya yorum yaptım ancak dönüş yok. Skypetan da dönüş yok ve ben hala ödeme almadım. Bu arkadaşın paramı ödemeden forumda iş yapmasının egellenmesini istiyorum. Artık yeni bahanelere karnım tok. Ya ödemeyi iade etmesini ya da banlanmasını ve bu ismin dolandırıcı diye index almasını istiyorum.

bu arada [MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] nickli üye de bir alışveriş yapmış ve parasını bir aracı yardımıyla zar zor aldığını yazmış konuya.

[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION]
http://www.ytpara.com/partnerli-kan...mi-aylik-600-dolar-kesin-kazanc-stok-3-a.html

Son düzenleme:
Ben bu saatten sonra sade ve sadece paramı iade alıp sipariş veren diğer akadaşlara da allah yardım etsin demek istiyorum. Yarın okulum var akşam online olabilirim ve yöneticilerin gözetiminde bu verdiğim son taviz olsun istiyorum yarın akşam bu arkadaş için son gün olsun yahut gerekenin yapılmasını istiyorum.

banka bilgilerini pm at göndereyim sana
idephisin de benden alacağı var

banka bilgilerini pm at göndereyim sana
idephisin de benden alacağı var

sağolun hocam ama bunu kendisi kabul eder mi bir sorun olur mu bilmiyorum [MENTION=12927]idephis[/MENTION] yine de gönderiyorum ben o da kabul ederse olay kapanmış olur.

kabul eder hocam
siz pm atın

idephis icin düşüncelerimi de yazayım:
kesinlikle art niyetli olduğunu sanmıyorum
ama başedebileceğinden daha fazla sipariş aldığını düşünüyrum
siparişleri karsılayamadı
bi de adamın paypalı banlandı icerideki parasına 6 ay bloke konuldu
parasına bloke konulmasaydı geri ödemeleri sorunsuz hallederdi

yinede [MENTION=12927]idephis[/MENTION] arkadaşımız konuya gelip bi açıklama yaparsa iyi olur...

Benimde çok gecikti... iade için geri anlaştık cumaya kadar paypalinda bloke varmış cumaya kdr yollucagini soledi sende konuşup anlassaydin bi bence

işe ilk başladıgımda çok önceleri bana ytkazan botu hediye etmişti en ihtiyacım oldugu zamanlarda .. art niyetli biri oldugunu düşünmüyorum ....

kabul eder hocam
siz pm atın

idephis icin düşüncelerimi de yazayım:
kesinlikle art niyetli olduğunu sanmıyorum
ama başedebileceğinden daha fazla sipariş aldığını düşünüyrum
siparişleri karsılayamadı
bi de adamın paypalı banlandı icerideki parasına 6 ay bloke konuldu
parasına bloke konulmasaydı geri ödemeleri sorunsuz hallederdi

Bilgileri yolladım hocam. Ben de art niyet aramadım ta ki bugün başka konularda da insanların mağdur olduklarını görene kadar. Aslında benim en çok takıldığım nokta şu ki defalarca kez skype görüşmesinde kendisine de dile getirdim:

-Şunlar oldu kbakmayın hocam şu gün ödemeyi geçebilirim vs.

Olumlu ya da olumsuz bir bilgilendirme olsun sipariş esnasında da bir türlü net bilgi elde edemeyince bari iade süreci kısa sürse de sağlık olsun diyip geçebileyim istedim. Ne yazık ki konuyu açmak zorunda kalmaktan başka çözümüm kalmadı. Açmadan önce de 3 kez süre verdim.

Merhaba,

Hastaneden geliyorum skype dan yazan herkeze söyledim konuyu açan arkadaşa da açmadan önce 2 kere özel mesaj yolladım bugün palipeten hocamdan ödeme aldım ve geri ödemeler için ayrdım 2kişiye yaptım bu arkadaşa ulaşamadığım için yapmadım sağolsun osman hocam yapmış kendisine diğer teslimatlar biraz önce yapıldı yalnız bu konuyu arkadaş kasıtlı açmış gibi geldi kendisine özel mesaj gönerdim.

Benimde çok gecikti... iade için geri anlaştık cumaya kadar paypalinda bloke varmış cumaya kdr yollucagini soledi sende konuşup anlassaydin bi bence

Hocam

21 Ekimde, 22 Ekim gününe ,
22 Ekimde, 24 Ekime
25 Ekimde de 27 Ekim ptesi 00:00'a kadar son kez olmak şartıyla anlaştım konuyu açmasam bugün de önümüzdeki cuma için anlaşmak zorunda kalırdım heralde. Dediğim gibi benim gibi mağdur olan [MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] arkadaşım taa en başında 15 i gibi uyarmıştı beni iadeyi geç yapıcak galiba dikkat et diye ama 3 hafta da fazla yani.

Hocam

21 Ekimde, 22 Ekim gününe ,
22 Ekimde, 24 Ekime
25 Ekimde de 27 Ekim ptesi 00:00'a kadar son kez olmak şartıyla anlaştım konuyu açmasam bugün de önümüzdeki cuma için anlaşmak zorunda kalırdım heralde. Dediğim gibi benim gibi mağdur olan [MENTION=13396]Youtube2014[/MENTION] arkadaşım taa en başında 15 i gibi uyarmıştı beni iadeyi geç yapıcak galiba dikkat et diye ama 3 hafta da fazla yani.

pardonda özel mesajlarınıza bakmadanmı konu açıyorsunuz siz bugün hastane ye gitmeden önce 2 arkadaşa geri ödemesini yaptım size ulasamayınca cıktım kastılı olarak yaptgınızı düşünmeye başlıyorum

Merhaba,

Hastaneden geliyorum skype dan yazan herkeze söyledim konuyu açan arkadaşa da açmadan önce 2 kere özel mesaj yolladım bugün palipeten hocamdan ödeme aldım ve geri ödemeler için ayrdım 2kişiye yaptım bu arkadaşa ulaşamadığım için yapmadım sağolsun osman hocam yapmış kendisine diğer teslimatlar biraz önce yapıldı yalnız bu konuyu arkadaş kasıtlı açmış gibi geldi kendisine özel mesaj gönerdim.

Hocam bu forumda şu ana kadar hiçkimseyle bir problemim olmadı sizin mesajınızı konuyu açar açmaz aldım ama skype'ta da size belirttiğim gibi ptesi 00:00 dan sonra size mesaj atmayacağım gerekeni yapacağım diye. Ayrıca onca kez iade süresini ertelememe ve 3-4 gün öncesinden son kez uyarmama rağmen size karşı bir kastımın olduğunu düşünmenizi anlayamadım. Tekrar söylüyorum aksilikler olabilir ama ben size şu gün dönerim dersem o gün dönerim 1 kez şaşarsam ikincisinde asla şaşmam ve emin olun yerinizde olsam vakit geçince msj almayı beklemeden kendim açıklamamı yaparım. İyi geceler

Bu arada [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] ödemeyi geçmiştir. Sorun çözülmüştür [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

pardonda özel mesajlarınıza bakmadanmı konu açıyorsunuz siz bugün hastane ye gitmeden önce 2 arkadaşa geri ödemesini yaptım size ulasamayınca cıktım kastılı olarak yaptgınızı düşünmeye başlıyorum

Hocam bence uzatmayalım. Sorun halloldu resimde de msjı ne zaman attığınız ve benim konuyu ne zaman açtığım belli. Herşey ortada.

aa.jpg

Hocam bu forumda şu ana kadar hiçkimseyle bir problemim olmadı sizin mesajınızı konuyu açar açmaz aldım ama skype'ta da size belirttiğim gibi ptesi 00:00 dan sonra size mesaj atmayacağım gerekeni yapacağım diye. Ayrıca onca kez iade süresini ertelememe ve 3-4 gün öncesinden son kez uyarmama rağmen size karşı bir kastımın olduğunu düşünmenizi anlayamadım. Tekrar söylüyorum aksilikler olabilir ama ben size şu gün dönerim dersem o gün dönerim 1 kez şaşarsam ikincisinde asla şaşmam ve emin olun yerinizde olsam vakit geçince msj almayı beklemeden kendim açıklamamı yaparım. İyi geceler

Bu arada [MENTION=8895]palipleten[/MENTION] ödemeyi geçmiştir. Sorun çözülmüştür [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

bakın olay ödeme değil insanız bizde değilmi ihtiyaçlarımız vs olabilir ben size zarara girdiğim halde ödemeyi yapacağımı söyledim üstelik kredi kartınızda herahagi bir sıkıntı olacağı taktirde karşılamayıda kabul ettim eve geldiğim gibi de size özel mesaj yolladım bu kadar emek veya igliye rağmen konu açma gereği duyuyor iseniz attığım özel mesajjı demekki sizde bir problem var hocam kusura bakmayın herkezi kendiniz gibi sanıyorsunuz galiba burda hiç bir arkadaşı mağdur etmemeye çalışıyorum ben ama çok üstüme geliyorsunuz iade isteyen arkadaşların iadesini zaten geçtim bugün o arkadaşlar ile konuşabilirdiniz yaptığınız resmen iyiliğimi suistimal etmek bu yaptığınız yüzünden bende sizden şikayetçi olabilirim biliyorsunuz değilmi ?

---------- Spam Engelliyici 02:07 ---------- Önceki Mesaj 02:05 ----------

Hocam bence uzatmayalım. Sorun halloldu resimde de msjı ne zaman attığınız ve benim konuyu ne zaman açtığım belli. Herşey ortada.

Ekli dosyayı görüntüle 460

Peki özel mesaj attığım zaman neden geri dönmüyorsunuz veya skype dan yazmıyorsunuz gördüğünüz halde bunun cevabını alıyım olay bitsin kasıtlı olarak yaptığınız şeyler var ve nedeneni anlıyamıyorum

bakın olay ödeme değil insanız bizde değilmi ihtiyaçlarımız vs olabilir ben size zarara girdiğim halde ödemeyi yapacağımı söyledim üstelik kredi kartınızda herahagi bir sıkıntı olacağı taktirde karşılamayıda kabul ettim eve geldiğim gibi de size özel mesaj yolladım bu kadar emek veya igliye rağmen konu açma gereği duyuyor iseniz attığım özel mesajjı demekki sizde bir problem var hocam kusura bakmayın herkezi kendiniz gibi sanıyorsunuz galiba burda hiç bir arkadaşı mağdur etmemeye çalışıyorum ben ama çok üstüme geliyorsunuz iade isteyen arkadaşların iadesini zaten geçtim bugün o arkadaşlar ile konuşabilirdiniz yaptığınız resmen iyiliğimi suistimal etmek bu yaptığınız yüzünden bende sizden şikayetçi olabilirim biliyorsunuz değilmi ?

Hocam istediğinizi yapabilirsiniz. Ben elimdeki skype konuşmalarını tek tek atabilirim. Sadece 5 adet resim upload etme şansım vardı ve konuşmaların önemli kısımlarını yükleyebildim. En başından beri size kaç kez msj attığım ne kadar bilgi edinebildiğimi ve her seferinde de olumlu sonuçlanmadığını kanıtlamak zor değil. Sonuçta ben şuna emindim ki bugün yine o olumsuz sonuçlanan vaadedilenin yerine getirilmeyeceği günlerden biriydi ve size 4 gün önce yaptığım uyarının gereğiydi. Ayrıca burda mağdur olan sadece ben değilim konunuza bakarsanız sizden iade talebinde bulunup beklemede olan arkadaşları da göreceksiniz. Beni şikayet etmeye hakkınız yok ben size tam 3 kez süre tanıdım ve hepsini de sizden onay alarak tanıdım. Hatta bugun içi KESİN Mİ? diye sordum KESİN cevabını aldım.
Ben akşamdan beri burdayım msj atsaydınız hastaneye gidiyorum gelince ödemeyi geçicem para elimde diye.

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:14 ----------

Peki özel mesaj attığım zaman neden geri dönmüyorsunuz veya skype dan yazmıyorsunuz gördüğünüz halde bunun cevabını alıyım olay bitsin kasıtlı olarak yaptığınız şeyler var ve nedeneni anlıyamıyorum

Açıkçası beni bu konuyu açmaya iten size, sizle anlaşarak 3 kez tarih belirlemem ve hepsinde de paramın iade edilmemesi. Tekrar söylüyorum siz mesajı hastaneye gitmeden önce değil saat 00:00 'i 1 buçuk saat geçtikten sonra attınız ben de İNANDIRICI bulmadım. Ayrıca skypta son konuşmamızda 00:00 a kadar dönmezseniz msj atmayıp ödemem gelinceye kadar gerekeni yaparım dedim. Ortada kasıt filan yok. Konu kapanabilir.

kendisi iyi birine benziyor çok fazla iş aldı kanal kapanmalar vs üst üste binince malesef böyle oldu.

kendisi iyi birine benziyor çok fazla iş aldı kanal kapanmalar vs üst üste binince malesef böyle oldu.

Ne yazık ki böyle oldu ama sonuçta halloldu. İademi aldım ve benim açımdan konu kapandı. Arkadaşların ortak görüşü iyi biri olduğu yönünde benim açımdan da olumsuz sonuçlanan bir siparişten ve maddi anlamda bankaya ödeyeceğim faiz dışında geçen süremin kaybından başka bişey değil. Bu yüzden uzatmanın anlamı yok.

sorun çözüldügüne göre konuyu kilitliyorum,birbirimizi kırmayalım arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri