- Web sitesi
- hasanhuseyincakir.com.tr
Konu başlığını yazınca çıkan konulara baktım da pek tatmin edici cevap bulamadım, o yüzden bu anlatımı hazırlayayım dedim.
İlk olarak IDM Grabber/Yakalayıcı nedir: Bir site içerisindeki tüm linkleri bir "google bot"u gibi takip ederek site içerisindeki her türlü bilgiyi bir kaç tıklamayla indirmenizi sağlayan araçtır.
IDM programında arkadaşına öner kısmının solundaki butona tıklayınız:
Çıkan pencerede Proje adı önemli değildir, istediğiniz gibi girebilirsiniz.
Başlangıç Sayfası/Adresi: Videoları indireceğiniz site adresidir. (Ben dailyhaha.com'u tercih ettim)
Dosyaların kaydedileceği konumu seçin:
(her bir site için ayrı bir klasör seçin ayrımı zor olmasın)
Adım 3'te temel sitedeki düzeyler'i 2, diğer sitelerdekini ise 1 yapın.
(temel siteyi 2 yaparsak, xxx.yyy.temelsite.com/dosyayolu/dosyaadi.mp4 gibi linkleri arayacaktır.
diğer sitelerin düzeyini 1 yapmamız ise diğer sitelerden video çekiyor olabileceğidir.
Adım 4'te indirilecek video uzantılarına mutlaka "flv"yi ekleyin.
Adım 4'te "seçili dosyaları indirmeye başla" ya tik atın.
Ayrıca gelişmiş'e tıklayarak hangi boyutlardaki videoları indirip indirmeyeceğini belirleyebilirsiniz.
İleri dediğinizde IDM Grabber Tüm siteyi araştırıp tüm video dosyalarını belirttiğiniz klasöre indirecektir.
İlk olarak IDM Grabber/Yakalayıcı nedir: Bir site içerisindeki tüm linkleri bir "google bot"u gibi takip ederek site içerisindeki her türlü bilgiyi bir kaç tıklamayla indirmenizi sağlayan araçtır.
IDM programında arkadaşına öner kısmının solundaki butona tıklayınız:
Çıkan pencerede Proje adı önemli değildir, istediğiniz gibi girebilirsiniz.
Başlangıç Sayfası/Adresi: Videoları indireceğiniz site adresidir. (Ben dailyhaha.com'u tercih ettim)
Dosyaların kaydedileceği konumu seçin:
(her bir site için ayrı bir klasör seçin ayrımı zor olmasın)
Adım 3'te temel sitedeki düzeyler'i 2, diğer sitelerdekini ise 1 yapın.
(temel siteyi 2 yaparsak, xxx.yyy.temelsite.com/dosyayolu/dosyaadi.mp4 gibi linkleri arayacaktır.
diğer sitelerin düzeyini 1 yapmamız ise diğer sitelerden video çekiyor olabileceğidir.
Adım 4'te indirilecek video uzantılarına mutlaka "flv"yi ekleyin.
Adım 4'te "seçili dosyaları indirmeye başla" ya tik atın.
Ayrıca gelişmiş'e tıklayarak hangi boyutlardaki videoları indirip indirmeyeceğini belirleyebilirsiniz.
İleri dediğinizde IDM Grabber Tüm siteyi araştırıp tüm video dosyalarını belirttiğiniz klasöre indirecektir.