İDM Problemi :S

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Youtube da Herhangı bır vıdeo yu ıdm ıle ındırıp tkrar youtube 'a yukleyemıyorum cunku uzantısı farklı oluyo bu sorunu nasıl cozebılırız ıdm ıle ındırıp sonra converter yapmak ıstemıyorum

ben hep idm kullanırım hiç sorun olmadı.. youtube da nasıl olmuyo anlamadım zaten ya mp4 ya flv olarak iner.. dosyayı indir demeden önce uzantıyı bi kontrol etseniz hangi formatta iniyo siz de..

mp4 Olarak Indırıyorum Fakat Youtube 'a o Dosyayı Yuklemek Istedıgım Zaman : " Bu Dosya Ses ıcerıyor Video Icermıyor " Gıbı Bır Hata Yazıyo

mp4 Olarak Indırıyorum Fakat Youtube 'a o Dosyayı Yuklemek Istedıgım Zaman : " Bu Dosya Ses ıcerıyor Video Icermıyor " Gıbı Bır Hata Yazıyo
MP4 uzantisi sizi aldatmasin dosya bozuk iniyor, format uzantisini MP4 yazmis olabilir fakat ses ve format iki ayri uzantida olur ve dosya uzantisi ikisini ayri ayri yazmaz bu sebep le MP4 olarak iniyor... indirirken bir sorun oluyordur yada indirdiginiz videoda bir problem vardir.. baska bir video indirip deneyin IDM den inen dosyada mi onu yapiyor yoksa Bazi videolarda mi ? cun ki anlattiginiz problem bir IDM problemi degil youtube gonderdiginiz video iceriginde goruntu uzantisi algilamiyor bunuda indiriken yada indirdiginiz dosya da kaynaklanan bir sorun olmali.!!! IDM yi kaldirin yeniden yukleyin farkli videolar indirmeyi deneyin, youtube den.!! indirdiginiz dosya yi bilgisayarinizda acin goruntu nasil yada hangi medya playerler aciyor bunu deneyin.... yani kisaca yapmaniz gerekenler.!!!

ayni dosya yi indirin ve bilgisayarda kacta ne oynatici varsa acin hepsi acacakmi bakin eger acarsa youttubeden farkli bir video indirin ayni kullanici olmamasina dikkat edin, indirdiginiz videoyu youtubeye yukleyin ayni hatayi alirsaniz IDM yi bilgisayarinizdan kaldirin ve yeniden kurun

Birde tavsiye veriyim... indirip oldugu gibi yuklemeyin.!!! 5 dk nizi ayirip en azindan uzantisini degistirmek icin biraz vakit harcayin ki karsi taraf videomu kopyalamis diye ihtar atmasin ve sizde sahte ihtar yedim diye konu acmayin.!!!

IDM Ile MP4 Olarak Indırdıgımde Bilgisayarda Windows Media Player Açmıyor o Dosyayı
VLC Player - Gom player Falan Açıyor
Bu Bazı Videolarda Böyle Degıl IDM Ile Indırdırilen Tüm Dosyalarda Mevcut Bu Durum.

Nasıl Indırdıgımıde Söylıyım Belkı Orda Bır Hata Yapıyorumdur.
Videoyu Acıyorum altta Hemen Bi Bar Cıkıyo
Bu Sayfadan Video Dosyasını Indır dıye tıklıyorum Ve Indırıyorum.

idm nin son sürümünü yükleyip deneyin bi de belki sizdeki sürüm sorunludur hocam.. şuan 6.17 build 8 sürümü var son olarak..

denıyelım bakalım

surumle alakasi yok indir dediginde bazen bir kac uzanti veriyor hangisni indirmek istiyorsun diye programi tamamen kaldir yada surumu degistir cun ki yine program kaldirilmis olacak.!!! indirmede problem var dogru dosya inmiyor bu sorunuda ayarlar ile duzenlemen zor olabilir ama en kisa yolkaldirip geri yuklemen bunuda ister kaldir yukle ister surum yukselt.!!! indir dediginde sana bir kac uzanti gozterecek hangisini indiriyim gibi bir soru sorarsa MB i yuksek olani secin

Vallahı Ben Yıllardır IDM kullanıyorum Hiç Bir Zman Uzantı Sormadı Sadece Youtube da Birşey Indırırken Indıre bastıgımda
140p FLV
140p MP4
280p FLV
280p MP4
360p FLV
360p MP4
480p FLV
480p MP4
720p FLV
720p MP4

Diye Sıralanıyo Burdan Secıp Indırıyorum Ama Hiç bir zaman uzantı seçme ekranı cıkmadı :S

Video indirilmesine müsade etmeyen sitelerden İDM ile inden dosyalar bu şekildir:

videoplayback.MP4 yada videoplayback.FLV

Bunlarda ya görüntü yoktur yada ses.

Benım Sorunumda O Iste Ben youtubedan Indırıp Kendı Kanalıma Upload Etmek Istıyorm Ama o Şekilde Indırdıgı Icın Kabul Etmıyo o Uzantıyı Youtube Yuklemeye Calıstıgım zaman Goruntu yok dıyo ıptal edıyo

Güncel sürüm kullanmaya bakın Veya farklı tarayıcılar deneyin.

Firefox kullanıyorum ben sorun yok.
rtvuk.gif

kullandığım idm sürümü
rtvvx.gif

arkadaşlar :

IDM son sürümünü kurun 6,17 olanı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri