Arkadaşlar Youtube da Herhangı bır vıdeo yu ıdm ıle ındırıp tkrar youtube 'a yukleyemıyorum cunku uzantısı farklı oluyo bu sorunu nasıl cozebılırız ıdm ıle ındırıp sonra converter yapmak ıstemıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar Youtube da Herhangı bır vıdeo yu ıdm ıle ındırıp tkrar youtube 'a yukleyemıyorum cunku uzantısı farklı oluyo bu sorunu nasıl cozebılırız ıdm ıle ındırıp sonra converter yapmak ıstemıyorum
MP4 uzantisi sizi aldatmasin dosya bozuk iniyor, format uzantisini MP4 yazmis olabilir fakat ses ve format iki ayri uzantida olur ve dosya uzantisi ikisini ayri ayri yazmaz bu sebep le MP4 olarak iniyor... indirirken bir sorun oluyordur yada indirdiginiz videoda bir problem vardir.. baska bir video indirip deneyin IDM den inen dosyada mi onu yapiyor yoksa Bazi videolarda mi ? cun ki anlattiginiz problem bir IDM problemi degil youtube gonderdiginiz video iceriginde goruntu uzantisi algilamiyor bunuda indiriken yada indirdiginiz dosya da kaynaklanan bir sorun olmali.!!! IDM yi kaldirin yeniden yukleyin farkli videolar indirmeyi deneyin, youtube den.!! indirdiginiz dosya yi bilgisayarinizda acin goruntu nasil yada hangi medya playerler aciyor bunu deneyin.... yani kisaca yapmaniz gerekenler.!!!mp4 Olarak Indırıyorum Fakat Youtube 'a o Dosyayı Yuklemek Istedıgım Zaman : " Bu Dosya Ses ıcerıyor Video Icermıyor " Gıbı Bır Hata Yazıyo
denıyelım bakalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.