İflas Etmek

Durmak Yok :D Yola devam :D
qlZRDW.jpg

bende iflas edenlerden oldum son 7 bir kanal bile yapamadım , adsenseler spama girdi ve daha birsürü sey ..

Var mı şu son dalgada tepe taklak olan? Ne olacak bizim bu halimiz youtube işinden yavaş yavaş sıyrılsak mı artık ne dersiniz? Veya nasıl bir taktik izlemeliyim?

Kafa bozuk, gece uzun...

valla ben sıfırı gördüm çalışmıyorum da. temiz çalışan çalışıyordur yine ama artık çok zor. akarken doldurmak gerekiyordu. bazıları aylık ....kazanıyorum diyordu çok gülüyordum bu işte aylık kazanç diye bişey yoktur ne alırsam kar diye bakmak gerekirdi. devlet değil ki bu garantisi olsun.

bende askerlik yüzünden 4 5 ay 0 çektim bi izine geldim yardırdım, yılmayın beyler çalışın herkese ekmek var hala

bende iflas ettim abi.Ama neyseki borca girmemiştim.Bundada hayır vardır adsense çalışıyorum eskisin çeyreği bile değil kazanç ama bunada şükür.

kimse yanlış anlamasın ama şu en süreçte en az darbe yiyen benim gibi çalışan arkadaşlar oldu ama bizde darbeden önce çok sıfır gördük ben hiç bir zaman partner çalışmadım açıkçası adsense varken partner hep saçma gelmişti belki aşırı kolaylaştırdı youtube işini belki daha birsürü faydası vardı ama merak edip okumadım bile nedir bu partner diye adsense ile debelleşip durdum 5 adsense hesabımdan 3 tanesini uykuya yatırdım 1 yıldır bazen kendi kendine rakamlar kesinleşti sanki adsense teşekkür eder gibiydi cep harçlığı verdi bir tanesi her ay düzenli asıl yüklendiğim 2 adsense de yok telif yok eşleşen savaşıp durup zor bela bu günlere geldim şimdi bakıyorumda partnerden çıkan arkadaşlar ne kadar rahatlarmış adsense onlara ölüm gibi gelmiş oysa ben çoktan alıştım adsense hep böyleydi arkadaşlar çalışın çalışın çalışın yemin ederimki günde 2 video zor hazırlıyorum ama hazırladığım videolarda izleniyor ALLAH için tavsiye 2 tane hazırlayan iki tane 1 tane hazırlayan 1 tane yüklesin kanalına sizin 100 kanalınızdan çok getiriyormu getirmiyormu görürsünüz.

hocam bir hattı kaç paraya aldınız. yeni adsense için bende düşünüyorum bunlardan.
34 tl ye aldım hocam turkcell sordum 55 dedi vodo sordum 41 dedi bime gittim 34 dedi avea gitmeye gerek duymadım sonuçta bim yani ondan ucuz satcak hali yok :D açarken ya farklı pc kullanın yada sanal pc kurmanızı tavsiye ederim aynı pc de adsense çalışmayın bence bn 10 tane sanal açtım ilk 5 adsenseyi açtm kbl ettiler bugn bi 5 tane daha açıcam eskiden kalma 1 tanede adsense varda toplamda 11 olcak yeter heralde o kadar adsense

kimse yanlış anlamasın ama şu en süreçte en az darbe yiyen benim gibi çalışan arkadaşlar oldu ama bizde darbeden önce çok sıfır gördük ben hiç bir zaman partner çalışmadım açıkçası adsense varken partner hep saçma gelmişti belki aşırı kolaylaştırdı youtube işini belki daha birsürü faydası vardı ama merak edip okumadım bile nedir bu partner diye adsense ile debelleşip durdum 5 adsense hesabımdan 3 tanesini uykuya yatırdım 1 yıldır bazen kendi kendine rakamlar kesinleşti sanki adsense teşekkür eder gibiydi cep harçlığı verdi bir tanesi her ay düzenli asıl yüklendiğim 2 adsense de yok telif yok eşleşen savaşıp durup zor bela bu günlere geldim şimdi bakıyorumda partnerden çıkan arkadaşlar ne kadar rahatlarmış adsense onlara ölüm gibi gelmiş oysa ben çoktan alıştım adsense hep böyleydi arkadaşlar çalışın çalışın çalışın yemin ederimki günde 2 video zor hazırlıyorum ama hazırladığım videolarda izleniyor ALLAH için tavsiye 2 tane hazırlayan iki tane 1 tane hazırlayan 1 tane yüklesin kanalına sizin 100 kanalınızdan çok getiriyormu getirmiyormu görürsünüz.

çok doğru bir noktaya değindiniz hocam.
işte bütün mesele bu, ekmeğini yediğiniz harçlığınızı çıkardığınız evinizi geçindirdiğiniz bu işi hafife alıp sanki knight online oynar gibi herşeyi koxpa bağlar gibi aç gözlülüğün sonu malesef bu.
spam tavsiye etmiyorum ancak spam bile yapıyorsanız uğraşın küçük resimleriyle uğraşın ekmeğiniz için uğraşın hakkını verin. çok kanal çok kazanç anlayışıdır işlerin bu noktaya gelmesi. gerekirse günde 1 video atın ama düzgün video atın. neyse herkes yine kendi bildiğini yapacak zaten, allah yardımcınız olsun diyorum. umarım daha hayırlı işlerle karşılaşırsınız.

Bana deseler spam tamamen bitsin ama özgün reklam başı gelirler Türkiyede artsın amerikadaki adamla aynı olsun hiç düşünmem tamamen özgün geçerim

Ben de baştan başladım. Sıfırlandım. Eşiği bile geçemedim bu ay.

bende şuan arkadaşın dediği durumdayım para çok gelirken bir köşeye koymadık bol keseden yedik içtik şimdi sıkıntı büyük 1aylık sigara paramı çıkaramaz oldum uğraşıp durmaktanda yoruldum artık ne yapsam diye düşünüyorum özgünüme geçsek napsak :D

Kazanmak istiyorsanız parola çok basit asla pes etme bu iş sonucda azim ve sabır işi

Sıfır adsense aça aça verecek adres, açacak tel no kalmadı.
:D

20-25 kanal ekliyorum adsenseye en fazla 2. adsensede geçenlerde spama düştü.
3. yü açtık, kısmet artık 3-4-5-6 diye gitmeyiz umarım.
:D

Sadece sen değilsin bu durumda olan bir çok arkadaşımız var.Bizde keza öyleyiz.Çalışarak üstesinden gelicez inşallah..

İflas etmedim tabiki ama son 3 ayda neredeyse hiç bir şey kazanamadım gibi bir şey oldu. Özgün kanallar ve kalan bir kaç partner kanal dışında, quizden atılanlar beni mahvetti. Herkes gibi arayış içerisindeyim. Adsense çalışmaya hiç bir zaman sıcak bakmadım ama atılan kanalların bazılarını mecbur adsenseye bağladım. Bir çoğunuda mn ye bağladım. Yani hedefim 2-3 ay sonra eskisine yakın para almak şuan..

Her zaman özgün kanallarınız olsun 2-3 tane. 400-500 getirsin ama yinede olsun. Dünyanın bin türlü hali var. Bu işler döner dolaşır bir gün biterse o özgün kanallar sizi kurtarır. Alacağınız o 400-500 doları küçümsemek yerine şükredersiniz o zaman.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri