olay çok basit aslında ))
özgünde spam yapmak![]()
Sadece özgünde değil , hayatta spam yapmak lazım ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olay çok basit aslında ))
özgünde spam yapmak![]()
Var mı şu son dalgada tepe taklak olan? Ne olacak bizim bu halimiz youtube işinden yavaş yavaş sıyrılsak mı artık ne dersiniz? Veya nasıl bir taktik izlemeliyim?
Kafa bozuk, gece uzun...
hocam bir hattı kaç paraya aldınız. yeni adsense için bende düşünüyorum bunlardan.Durmak YokYola devam
![]()
35 lira sanırım.Bundan 3-4 ay önce 35ti.hocam bir hattı kaç paraya aldınız. yeni adsense için bende düşünüyorum bunlardan.
34 tl ye aldım hocam turkcell sordum 55 dedi vodo sordum 41 dedi bime gittim 34 dedi avea gitmeye gerek duymadım sonuçta bim yani ondan ucuz satcak hali yokhocam bir hattı kaç paraya aldınız. yeni adsense için bende düşünüyorum bunlardan.
kimse yanlış anlamasın ama şu en süreçte en az darbe yiyen benim gibi çalışan arkadaşlar oldu ama bizde darbeden önce çok sıfır gördük ben hiç bir zaman partner çalışmadım açıkçası adsense varken partner hep saçma gelmişti belki aşırı kolaylaştırdı youtube işini belki daha birsürü faydası vardı ama merak edip okumadım bile nedir bu partner diye adsense ile debelleşip durdum 5 adsense hesabımdan 3 tanesini uykuya yatırdım 1 yıldır bazen kendi kendine rakamlar kesinleşti sanki adsense teşekkür eder gibiydi cep harçlığı verdi bir tanesi her ay düzenli asıl yüklendiğim 2 adsense de yok telif yok eşleşen savaşıp durup zor bela bu günlere geldim şimdi bakıyorumda partnerden çıkan arkadaşlar ne kadar rahatlarmış adsense onlara ölüm gibi gelmiş oysa ben çoktan alıştım adsense hep böyleydi arkadaşlar çalışın çalışın çalışın yemin ederimki günde 2 video zor hazırlıyorum ama hazırladığım videolarda izleniyor ALLAH için tavsiye 2 tane hazırlayan iki tane 1 tane hazırlayan 1 tane yüklesin kanalına sizin 100 kanalınızdan çok getiriyormu getirmiyormu görürsünüz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.