Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
genelde 1 hafta içinde ödemeyi yaparlardı 1 aydır ödeme yapmıyorlar.Bildiğiniz gibi ödeme yapmak için adsenseyi beklemiyorlardı ceplerinden ödeme yapıyorlardı.
Bunlarda mı dolandırıcı çıktı acaba![]()
26 şubatta en son ödeme almışım.Normal de maillere 1-2 güne dönerlerdi 3 gün oldu kimse de dönmedi maillere ben de korkmaya başladım
Partner kapanıyor muş
Partner kapanıyor muş
Ben özgün kanal yönlendiriyorum normalde ifree'ye ona rağmen pek cevap vermiyorlar son zamanlarda, küçük ödemeleri yapıyorlar normalde, büyük ödemeler dediğiniz gibi bir süredir yapılmamıştı; ancak parayı alıp kaçacaklarını sanmıyorum.
hocam sizin tanıdıklar vardı bir sorar mısınız :/
bi partner şirketi direk neden kapanır quiz bile kapanmadı o kadar kanala
herkese aynı cevabı veriyorlar paranın üstüne yatacaklar gibi 2-3 aydır aynı yanıtı alıyorum bende
valla ara ara yazıyorum 2 aydır youtube ödeme kesinleşmesi beklliyor filan diyip göndermiyorlar altında birşey var diye düşünürken 2 gün önce bende kapanacağını öğrendim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.