Iğdır'da polis aracına saldırı: 10 şehit

allah rahmet eylesin , demekten başla bişey gelmiyor elimizden. bu olayı bu hale getiren maun sarayı suçlularının allah bin belasını versin.

Ayrıca bir konuya değinmek isterim.Zırflı araç dedikleri zma ve zpt ler bildiğin ince sac parçasıdır.
Bunlara vesile olanlar nasıl uyuyabiliyorlar.Nasıl bir vicdan var utanmadan birde karaktersiz baba diyor.Karaktersiz sensin ********.

Allah rahmet eylesin. Allah'a havale ediyorum hepsini. Eminim ki vardır onlarında başlarına gelecek. Hatta bu konu ile alakalı bir dini hikaye vardır. 2 dakika vakit ayırıp okumanızı dilerim...

Büyük İslâm âlimlerinden Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri, henüz çocuktu. Hocası İsmail Fakirullah’tan ders alıyordu.

Günlerden bir gün, hocası, çocuk İbrahim Hakkı’ya bir testi uzattı ve “Al bunu oğlum, çeşmeye gidip doldur,” dedi.

İbrahim Hakkı hemen testiyi alıp çeşme başına koştu. Su doldurmaya başladı. Tam bu sırada çeşme başına gelen öfkeli bir atlı, İbrahim Hakkı’yı kenara itti: “Çekil be çocuk!”

İbrahim Hakkı yere yuvarlanmış, testisi de kırılmıştı. Sanki çocuk kabahatliymiş gibi, atlı birkaç da tekme salladı.

İbrahim Hakkı ağlaya ağlaya hocasına gitti. “Hocam, su doldururken birden bir atlı çıka geldi. Beni itip yere yuvarladı. Yetmez gibi de tekmeledi. Testimi kırdı.”

Hocası İsmail Fakirullah, ak sakalını sıvazlayarak sordu: “Sen ona hiçbirşey söylemedin mi?”

“Söylemedim hocam.”

“Hemen çeşme başına koş. Atlıya kız, bağır?”

İbrahim Hakkı, hocasının emri üzerine çeşmeye koştu. Adam atını yıkamakla meşguldü. Kızmak istedi, kızamadı. Bağırıp çağırmak istedi, yapamadı. Aldığı terbiye, kendisinden büyüklere hürmet göstermesini gerektiriyordu. Geri döndü:

“Söyleyemedim hocam, bir türlü dilim varmadı.”

Hocası: “Bir daha dene,” diye ısrar etti. “Git, atlıya kız. Sana niçin öyle kötü davrandığını sor. Bağır, çağır!”

İbrahim Hakkı yeniden çeşme başına gitti. Adam, atın arka ayaklarını yıkıyordu. Yine birşeyler söylemek için kendini zorladı, fakat söymeyemedi. Sadece yutkunmakla yetindi.

Bu sırada at birden huysuzlandı. Arka ayaklarını yıkayan sahibine sert bir kaç tekme salladı. Atlının başı parçalandı. Cansız yere yığıldı.

İbrahim Hakkı koşa koşa medreseye döndü. Gördüklerini nefes nefese hocasına anlattı. Hocası: “Eyvah!” dedi. “Adama yazık oldu.”

Sonra talebelerine döndü ve “İbrahim Hakkı’yı neden iki defa çeşme başına gönderip atlıya çıkışmasını istediğimi şimdi anladınız mı?” dedi. “Bir kimse zulme uğrar da zalime karşılık vermezse, onun yerine Allah zalime mukabelede bulunur, cezalandırır. Eğer İbrahim Hakkı, adama birkaç fena söz söyleyip rahatlasaydı, belki de Allah, adamı bu şekilde cezalandırmayacaktı.”
Belki İbrahim Hakkı’ya yapılanlar bardağı taşıran son damla olmuştu. Kimbilir adamın başka ne türlü birikmiş zulümleri, suçları vardı. Yapılan zulüm Gayretullaha dokunmuş zalimi cezalandırmıştı.

Allah rahmet eylesin.
Ailelerine sabır versin.
Elden başka birşey gelmiyor malesef.

devletin için de polisi ve askeri, PKK'ya satanlar var. bu hainler de ortaya çıkmaya başladı. seçim de görüşeceğiz. Amerika Birleşik Devletleri Özel Kuvvetleri ve Seçkin Komando Birlikleri, Afganistan ve Irak'ta yüzlerce bombalı saldırıdan tek bir kayıp vermeden kurtulmasının sebebi BUFFALO diye tanımlanan 1 ton patlayıcının bile etki etmediği yüksek teknoloji ürünü araçlardır. şu araçları yapamıyorsan A.B.D den alacak paramız yok mu ? Ama diyanet işleri başkanına zırhlı mersedes alacak paramız var.

original.jpg

size0.jpg

Ayrıca bir konuya değinmek isterim.Zırflı araç dedikleri zma ve zpt ler bildiğin ince sac parçasıdır.
Bunlara vesile olanlar nasıl uyuyabiliyorlar.Nasıl bir vicdan var utanmadan birde karaktersiz baba diyor.Karaktersiz sensin ********.

devletin için de polisi ve askeri, PKK'ya satanlar var. bu hainler de ortaya çıkmaya başladı. seçim de görüşeceğiz. Amerika Birleşik Devletleri Özel Kuvvetleri ve Seçkin Komando Birlikleri Afganistan ve Irak'ta yüzlerce bombalı saldırıdan tek bir kayıp vermeden kurtulmasının sebebi BUFFALO diye tanımlanan 1 ton patlayıcının bile etki etmediği yüksek teknoloji ürünü araçlardır. şu araçları yapamıyorsan A.B.D den alacak paramız yok mu ? Ama diyanet işleri başkanına zırhlı mersedes alacak paramız var.

original.jpg

size0.jpg

Benim üzerinde gezdiğim, tatbikatlara gittiğim aracı bana mı anlatıyorsun ?
Bu resimde gördüğün araçlar şehirde gezmez.Üstelik heryerde bulunmaz.Eski model zma zpt ler halen doğu illerinde mevcut.Bunlar amerikan araçları değil mi ?

Allah rahmet eylesin şehitlerimiz çok çok arttı.Bu çok çok üzücü bir durum artık bu kanın durması lazım.
Siirte şuanda bomba yüklü araç bulunmuş.Gerekli önlemler alımış.Bu Pkk Allah bin türlü belasını versin.

resim de gördüğün gibi amerikan araçları tabi ? TSK varsa neden kullanmıyor arkadaş. ayrıca sıkıntılı şehirler de kullanacaksın böyle olmayacak.
adamlar çözüm süreci ayağına bölge halkının desteğiyle de 3 yıldır şehirler de yığınak yapmış.

Benim üzerinde gezdiğim, tatbikatlara gittiğim aracı bana mı anlatıyorsun ?
Bu resimde gördüğün araçlar şehirde gezmez.Üstelik heryerde bulunmaz.Eski model zma zpt ler halen doğu illerinde mevcut.Bunlar amerikan araçları değil mi ?

Son düzenleme:
anlamış değil.rumlar,yunanlar,ermeniler,ingilizler,fransız ve almanlar bizi bir türlü sevmiyorlar.Pkk ya da destekler açıkça ortada zaten.Amacım siyaset değil ama bu milletler neden biz sürekli düşmanlık içerisindeler bilemiyorum.Tarih boyuncada sadece bizimle savaşmışlar.

allah bin türlü belalarını versin kansızların yeter be

dünden beri uyumadım delirmek üzereyim. nefret ediyorum buna sebep olan herkesten. yine bombalanıyormuş kamplar ya he he öyle.. Kim sebep olduysa Askerimizi polisimizi şehit edilmesine kim sebep olduysa anasını avradını soyunu sopunu..

Şehit sayısı 15 arkadaşlar. Haberin duyulması anından itibaren ığdır halkı ığdır devlet hastenesine akın etti, yaralı polislerimize kan vermek için. Malesef araçta bulunan tüm polislerimiz şehit oldu.

Aracın resmini gördüyseniz o araçtan yaralı çıkmaz sadece kömür kalmış araç denen bir şey yok ortada. Bu kadar basit olmamalı yolda güvenlik kontrolüne sahip değilsen personeli helikopterle götürmen gerekir.

‪#‎SONDAKİKA‬ BU SEFER KAHREDEN HABER TUNCELİ'DEN GELDİ! 1 POLİSİMİZ DAHA ŞEHİT OLDU!
Saldırı, Tunceli- Erzincan karayolunun Pülümür Vadisi içindeki Kutudere Mevkii’nde bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Yanındaki kızıyla birlikte otomobiliyle seyir halinde olan polis memurunun aracına PKK’lılar otomatik silahlarla ateş açtı. Polis memuru ağır yaralanırken, yanındaki kızına şans eseri kurşun isabet etmedi.
Yaralanan bir polis memuru kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu

Dün gözümüzün önünden boğazdan Rus gemileri silah yüklü olarak geçtiler . bunu esed pkkya da verecek ama biz lozandan dolayı bişey yapamadık.

rusya_627.jpg

j_32.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri