Ign network | bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Spamciyiz

Kayıtlı Üye
IGN NETWORK - Açıkları

Bahsi geçen şahıs ile bi sorunumuz kalmamıştır ve IGN'nin bu şahısla hiç bi alakası yoktur.

Arkadaş bu ne IGN'ymiş ya bıktırmıştı hele şükür bitti sanırım ytpara'da sanırım en çok onun için konu açılıyordu bu aralar.

Onun Yüzünden . Günlük 15$ Gelirli Kanal Kapandı :)

Elinize sağlık, keşke adsensesinide banlandırma imkanımız olsaydı.

Cevap: IGN NETWORK - Açıkları

Merhaba Arkadaşlar IGN NETWORK Diye Şerefsiz Var http://www.ytpara.com/youtube-ban/4065-sahte-telif-ign-network.html Bu Konuda Beliritiğim Gibi .Sonra Ark. IGN NETWORK BEN DEĞİLİM DEDİ IGN BANADA ATTI DEDİ BENDE TAMAM. EKRAN GÖRÜNÜTÜSNÜ AT DEDİM TELİFİ GERİ ÇEKİYİM DEDİM ODA ATTI VE AÇIK YAKALADIM ( AYRICA KANAL PARTNERLİ 5 TANE FELAN TELİF ATTIM KAPANMADI 7 GÜN SONRA KAPANIR)

O Kişinin Bana Attığı RESİM

1.Arkadaşlar 2.Bölümü Ben Attım Telifi YANİ IGN Değil
2.IGN Network - BÜYÜK YAZI İLE YAZIYORLAR
3.VİDEO KİMLİĞİNİ .GİRERSENİZ VİDEO MEVCUT DEĞİL DİYOR
4.IGN NETWORK 20.HAZİRANDA BAŞLMADI ATMAYA 26 HAZİRANDA BAŞLADI GALİBA

müthiş açık yakalamışsın yaw helal olsun

Tatar Ramazandan yedi bi çok kişi telifi zaten .Ben bakmıştım bi tek bu kanal ayaktaydı ve %100 telifi gönderenin o olduğunu biliyordum.Çünkü yanında başka kanal kalmamıştı.Bunları adsenseden de soyutlamak lazım.

Arkaşadlar TELİF ATAN KİŞİ Şuan Forumda Kayıtlı.. NİCKİNİ SÖYLEMDİ

Arkaşadlar TELİF ATAN KİŞİ Şuan Forumda Kayıtlı.. NİCKİNİ SÖYLEMDİ

Telifi çekeyim falan deme. Bilmem kaç kişinin ekmeğini elinden aldı sonra gelip özür diliyor. Tüm telifleri geri çekecekse de o zaman diğer arkadaşların insiyatifine bırakırsın.

bu sitede bu ikinci oldu .
ben dizi işi yapmıyorum fakat muslera'da bir kişinin kanalını patlatmıştı . sonra oda özür dilemişti . konu tatlıya bağlanmıştı .
( o bu forumdan değildi herhalde tam bilmiyorum )

--

Senin açtığın konu ise tam tersi bu forumda üye kayıtlı olduğu halde ve bu IGN network kim diye birçok başlık açılmasına karşın bu üye herkese Sahte Telif atmayı sürdürdü .
Bence Telifleri geri çekmeyin .
Hani okulda bir suç işleyince hoca kızar ya ne güzel yap yap özür dile .
Ben telifleri geri çekmeyin derim ama yinede size kalmış tabiki .

Arkadaşlar Mail Attım ... YT ye iptal etme şansı varmı?

Şimdi durumu anlamadım ben. Herkese telif yollayan IGN Network muydu? Eğer IGN Network ise bu forumda bulunuyor muymuş? Biri mesaj atsın mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri