IGN NETWORK'un videomu sildirmeye ne hakkı var???

K.Bakmayın Söyleyemem Kötü Niyetli Ark. Olabilir. 1 Hakkım Kaldı Bidaha Sahte Telif Yiyemem.

Muslera06 Olaya El At Günlük 40$ Kazanımlı Kanal Gidecek

Bunu yapan bizim yüklediğimiz dizileri tekar yükleyen kesin.
Fragmanlara gelmemiş 4 tane full bölüm videosuna telif gelmiş sıralı şekilde.

Show tvnin bir dizisi kimse sahip çıkmaz.4 videoya birden gelmiş mail de attım bildirimde de bulundum.

tamam kardes insallah bu olayi cözecez. Banada show tv dizisinden geldi inanirmisin adam isler gücler videosunu bile sildirdi allah belasini versin diyorum baska bisey demiyorum o kisinin.

Arkadaslar yarin bu konu ile ilgilide bi bakayim.Su an cikip direk yatmak istiyorum kafa beyin kalmadi.insallah bir cozum yolu buluruz..saygilarimla.

Cevap: Re: Cevap: IGN NETWORK'un videomu sildirmeye ne hakkı var???

Kesinlikle öyle, ben networke mail attım, karşı bildirimde gönderdim birkaç güne düzelir olan kaybedilen zamana oluyor.

bir kac gun? en son itirazim 45 gunde sonuclandi

youtube itirazi isleme almasi 4-5 gun
karsi tarafin cevap hakki 10 gun
yani 15 gunden asagisi imkansiz

Benim Sabah Uyandım Kanal Feshedildi.
Gitti Günlük 40$ Gelirli Kanal

bana da gondermisler 2 kanalimi kapattirmislar..

bu tuhaf iş dün başıma geldi. kanalım dizi kanalı olmamasına rağmen, salaklığım yüzünden her şey yolunda merkezin bir bölümü kanalda duruyordu. ign ihtarı yapıştırmış. fakat dizi sahibi limon yapım ve bu network le bir ilişkisi yok. Karşı bildirim gönderdim. souç merak konusu tabiki. Gelişmeleri paylaşarım.

banada göndermiş hangi dürzü ise mail gönderdim IGN karşı bildirimdede bulundum

kardes mail'de yolla

[email protected]

Konu kismina " Fake copyright, video removed. " yaz asagiyada

Hi,

Today, my video has been removed due to copyright notice on your e-mail address, but I include this copyright schedule your partnership forged by a user who I think was sent to the copyright. I would think that the requirement does not apply to copyright and ask for it. Video link below.

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxx

Best regards.

yaz gönder.

arkadaslar o metni nerden aldiysaniz bosa kullanmayin. belli ki google translate kullanilmis, birsey anlasilmiyor. okuyan adam birsey anlamaz cevap ta yazmaz
Bence diziden telif yediysen bosa karsi bildirimde bulunma, hesabin kapanabilir.

Gelirli kanali riske atmaya degmez. Ama gecenlerde yeni actigim kanallardan birine, bir haber videosu icin TRT telif yollamisti. Gicikligina karsi bildirim gonderdim, 25-30 gun surdu ama ben kazandim. Karsi bildirimde bulunurken aciklama kismina detayli mesaj girmek cok onemli.

Hiç Kimse Mail Atsın Bu Olayla Ign Networkun Alaksı Yok Bunu Yapan Biri IGN Netowork İsmini Kullanıyor Şerefsizler.

arkadaslar bence bu hemin sirketin isi diyil kanalin IGN youtube kanalinin 14 dakika once yuklenen videosu bile 301-i geciyor yani neden ugrassin boyle kucuk islerle mantikli diyil kanal 2 milyardi gecib izlenim olarak ne isine yararki tr dizilerine telif gondermek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri