İHH Halebe Çıkartma Yapıyor

Sizce Halep Çıkartması Mantıklımı ve katılacakmısınız ?

• Kullanılan toplam oy
    72

succesflyy

Kayıtlı Üye
Son düzenleme:
Hadi ya benimde buralardan uzaklaşmam lazım inşALLAH tanıdık birileri gider buradan bende giderim hem insani yardım götürürüz hemde birazda olsa uzaklaşmış olurum .

En son çıkartmada birkaç kişi ölmüştü.
Dikkat etsinler Rusya-Suriye uçaklarından birkaçı bombalamasın.
Yolları açık olsun.

halep'e gittik diyelim. orda bir hava saldırısında ölen olursa vebabi kimde olacak. mavi marmara olayını unuttuk. 2. si yolda

ben derneklere haber saldım tanıdıgı olan varsa ayarlatıcak olmadı ankarada zaten şube başkanıyla direk irtibatlıyım ankaradan gidicem eger birini bulamazsan haber ver bana
skype=ahmet.erken6

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

halep'e gittik diyelim. orda bir hava saldırısında ölen olursa vebabi kimde olacak. mavi marmara olayını unuttuk. 2. si yolda

Türk sivilsin belki ölürsün ama ölümün birilerinin halebe girmesine fırsat tanır
bide o açıdan bak

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

Kim gelmiş bu fikirle acep..

kimden geldiyse iyi gelmiş

Ben cerablusa gönüllü olarak gitmek istemiştim kısa 2 hafta için. talep ettiğim stk güvenlik gerekçesiyle gönüllü alamıyoruz demişti. Güvenliği sağlıyorlarsa güzel bir hareket ses getirebilir.

yav siz gideceğinize suriyelileri doldurun götürün

Açlık ve susuzluk ile ölüme terk edilmiş insanlara ölümü göze alarak yardım götürmek kadar güzel bir şey olabilir mi ...
Gidenlere helal olsun ,Allah yardımcıları olsun...

Giderken burdaki süriyelileride alıp götürsünler sonra kapıları kapatalım hatta kapının önüne mayın döşeyelim bir daha hiç biri gelemesin öyle başka ülkenin sahillerinde güneşlenmesi değil :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri