İhtar sahibinden özür dilemek.. ihtari geriçektirirmi Ve yolu nedir

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
öncelikle hayırlı ramazanlar. Ve bol kazançlar diliyorum..
ocak ayı sonu ile başladığım youtuber maceramda en mükemmel kazancımı haziran ayı içersinde yaşadım henüz keşinleşme olmasada böyle bir anı her youtube işiyle uğraşmış ve güzel bir ödemeyi hanesinde görmüş dostlar heycanımı anlıycaktır.
Dediğim gibi ilk defa Bin doların üstü bir kazanç görüyorum bir kanalımda öyleki kanalım ihtar alana kadar mutluluk biraz sıkıntıya girsede direnmeye devam edıyorum..
Konuya girmek istiyorum 28 mayısda her spammer gibi doldur geç yaptıgım bir kanal 1 hafta sonra mukemmel bir grafik yakalamış ve ben bunu haziranın 19 unda farkettim aradan 3 gü geçtikden sonra kanalım içersinde farklı (izleme almayan) Cartoon network içeriği olan bir içerikten 1 ihtar aldım ve kanal kötü duruma düştü ve aynı gün bir başka videom youtube tarafından öneri videosu yapıldı ızlenım almamış tüm videoları sildim ve o günden bugune kanalımda abone sayısı izleme sayısı ikiye katlandı ve ortalama günde 150 -250 arasında abone geliyor..
Ben bir çok arkadaşımın yaşadığı üst seviyeleri çok yaşamadım şu an kanalımda olan 1500 kusur abone ve bin doların üstündeki kazanç benim için büyük mutluluk ve vazgeçilmezlik. şimdiden ne diyceginizi az çok kestirebiliyorum bu tür kanalları daha çok yaparsın , kanalı özele çek olan kazançtanda olma , hiç bir içerik sonsuza kadar kalmaz , vs..vs.. ben bütün bunları kafamda elemdim sadece şunu düşünüyorum cartoon networka ulaşmanın bir yolu yokmudur onlardan özür dileyip ihtarı geri çektirme şansımız vs...vs..
Şimdiden cevaplar için teşekkürler

Kanal kötü duruma düştü derken para kazanması mı gitti?

Tek bi telif aldıysan aldırma. Bi sorun yaratmaz.

takmazlar bile.taksaydilar ağlama duvarına cevirirdik oraları

Çokta karamsar düşünmemek lazım:) Zamanında Lionsgate bile geri çekmişti bu yöntemle. Gerçi kanal awe deydi parayı alamadım hala. Benim yerime onların işine yaradı

Gelen teliflerin alayına itiraz edip psikolojime göre çok değişik Şeyler yazıyorum kibarca rica ettiğim hiç olmadı gerçi telifi geri çekende olmadı

bende rica edip telifi geri aldırmışlığım var ama attığınız mesaj ve yaklaşımınız çok önemli :) biir de telif gelen videoyu silmeyin o zaman kurtaramıyorsunuz.

çok takmalzlar 2. telife kadar kanalı tut bence abone 5000 ini bulursa kesinlikle videoalrı sil ve o kanala en az 5 tane özgün içerik at çok zor değil. 6 ay sonra özgünden bile yoluna devam eder 5 bin abone bol kazançlar. özür dileme ne konusuna gelince. yemez dostum. hiç ugrasma adam inat edip kanalını bile kapatabilir. bol kazançlar

Gelen teliflerin alayına itiraz edip psikolojime göre çok değişik Şeyler yazıyorum kibarca rica ettiğim hiç olmadı gerçi telifi geri çekende olmadı��

Yürek mi yediniz arkadaşlar? Teliflerin sahte olduğuna %100 emin değilseniz (bakın %100 diyorum, %100=hiçbir soru işaretinin dahi olmamasıdır) asla karşı bildirimde bulunmayın. Belki onlarca keresinde bir sorun çıkmaz. Ancak bir kere dahi işin peşine düşene rastlarsanız hayatınız kararır.

Bkz: dizimag'in sahibine olanlar.

saadece başlığı okuyarak ve tecrübeden yabancı ve kişi ise olabilir . ama büyük şirket ise seni takmıyabilir (mesela film şirketleri warnerbors viacom). yani mutlaka mail atmanı tavsiye ederim.

Yürek mi yediniz arkadaşlar? Teliflerin sahte olduğuna %100 emin değilseniz (bakın %100 diyorum, %100=hiçbir soru işaretinin dahi olmamasıdır) asla karşı bildirimde bulunmayın. Belki onlarca keresinde bir sorun çıkmaz. Ancak bir kere dahi işin peşine düşene rastlarsanız hayatınız kararır.

Bkz: dizimag'in sahibine olanlar.

Sakatat severim olacağına varır sen takma kafana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri