İhtiyaçtan Satılık 13 Kanallı Adsense

• Kullanıcı Dizzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günlük geliri 35 lira farzedersek 2 aylık kazancı ortalama alırsak 2100 lira eder adsensde olduğu için 2200 2300 gibi bir rakam eder.

Kanalın içinde bu ay 24 üne kadar olan 710 tl parada içinde vericem

Hocam içindeki para otomatik olarak hesabınıza ödenmedi mi ? Dün ve bugün adsense ödemeleri alındı o bakımdan soruyorum içindeki 710 lira da eklemiş olduğunuz banka hesabına otomatik olarak yatırılmış olması gerekiyor ?

Hocam içindeki para otomatik olarak hesabınıza ödenmedi mi ? Dün ve bugün adsense ödemeleri alındı o bakımdan soruyorum içindeki 710 lira da eklemiş olduğunuz banka hesabına otomatik olarak yatırılmış olması gerekiyor ?

Geçen ayın parasıydı hocam o yatan para yattı hesabıma 710 tl olan bu mart ayının 1-24 arasındaki para.

Geçen ayın parasıydı hocam o yatan para yattı hesabıma 710 tl olan bu mart ayının 1-24 arasındaki para.

He tamam haklısın hocam kafam karıştı bir an :D

Keşke kafanızdaki rakamı da yazsaydınız hocam ona göre tartıp düşünebilirdik. Kafanızdaki rakamı p.m olarak atın madem hocam ona göre ben de düşüneyim. Bir de adsensenin ne olacağı belli değil ne kadar dikkatli davransakta 15 gün sonra ban yese alan kişi bir hayli zarar etmiş olacak bunu da düşünerek bir fiyat biçerseniz p.m. atmanızı rica ediyorum. Hayırlı satışlar hocam iyi forumlar.

Merhabalar,

Sizlere yeterli süreyi verdim, ve oralı dahi olmadınız. Konunuzu kilitliyorum. Yönetici olan arkadaşlarımızdan birisine konunuza fiyat eklettirip açtırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri