İki Artısıyla Beraber 1000 Video Yükleme 15 tl

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Merhaba Sevgili YTPara Ailesi

1000 video + Telefon onayları yapılmış bi kanal ! + Düzenli Açıklama ve Etiket Çalışması ( her videoya aynısı girilir )

1000 video 15 Tl kampanyası sadece sizin belirlediğiniz kanallardan çekilecek olan videoların yüklenmesinde geçerli olacak. Bu yükleme şeklinde eşleşen üçüncü taraflar temizlenir. Kanal 15 dakikadan uzun videolar içinde açık bırakıp teslim edilir yani tam onaylı olur. İşlem 2 ve ya bir iş günü içinde yapılır. (size bağlı olarak )

Kanal Kopyalama ( Kanallar kendimizce açılır, içine istediğiniz kanallar kopyalanır teslim edilir )

500 Video 5
1000 Video 10
2000 Video 19
3000 Video 27
4000 Video 30
5000 Video 40

Tam Onaylı 5 Kanal Açımı da 10 liradır, para yattıkdan 20 dk içinde teslim edilir.

*Topluluk ve ihtar ya da teliften kapanmadıktan yani sizden kaynaklanan bi sorundan kapanmadıkca KAPANMAMA GARANTİSİ VERİYORUM !

Konuya yazan ilk 5 kişinin hesaplarına çalışma kalitemizi görmesi için istediği 50 Video Yüklenecektir. ( 15 dk içinde )

Referanslar : 1 - Haylaz 2 -t-hack 3 - Apostle 4 - dreamblack 5 - ReferXchange

Dolmuştur.

Skype Adresi : Cagdaser07

İşlemler Ziraat Bankası üzerinden olacaktır, sabırsız ve insanı zora sokan insanlarla iş yapılmayacaktır belirtilir, ben kimseyi mağdur etmem ettirmem !

Ref'lerden birisiyim. Kanalı açtım arkadaşa verdim video seçimini kendisine bıraktım. Attığı videolar tahminim dışında oldu iyide oldu, arkadaş ilgili, bu ilgisinin devam etmesini dilerim, çalışma yapacak kişiler ve işi yapan arkadaşa bol kazançlar :)

Ref kalmadı galiba hocam :D
edit: alacaklara hayırlı olsun.

Yeriniz var ise referans olabilirim :)

ref olabilirim....

Malesef arkadaşlar reflik yer kalmadı ilk 3 arkadaşın işlemi bitti 4. ve sonuncu arkadaşlara geçeceğim, ilk 3 arkadaşın kanallarına videolar yüklendi hesapları açılıp teslim edildi. Memnun kaldıkları için bende memnunum ilgilerinden dolayı teşekkürler.

Reflerden birisiyim arkadaş bekledıgımden de hızlı bir sürede kanal acıp videoları yükledi.Arkadas cok saygılı birisi verdıgı hızmetten memnun kaldım arkadasla sureklı calısmayı dusunuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri