İki Etkili Kategorim çöp oldu...

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=13118]acan38[/MENTION]
Hocam genelleme yapmamak gerek ben burada değil de kanalalsatta iki hesap üzerinden satış yapıyorum.(yilmazcreator ve ytparanoya hesaplarım) 2k yı aşkın mail sattım ve kimseninde kategorimi çaldı diyebileceğini zannetmiyorum. Şu ana kadar kim ne yüklemiş gibi bir derdim olmadı çok şükür mailden yeterince kazanıyorum. Ytparanoya da sistemede satış yaptığım için istatistikler yüksek diğerinde sisteme satış yapmadığım için kapanma neredeyse yaşamıyorum. Ayrıca youtube de kendi kategorimi ülkemi buldum onu takip edecek zaman bile bulamıyorum çoğu zaman.. Bugün bir sorun yaşadım kendime sakladığım 12 hesabın 8ini satmışım. Videoyapa kendim için açtığım kanalları daha kanalı açar açmaz ekliyorum herzaman. Dün yükleme yaptığım kanalı kontrol ettim aha başka videolar var. Kanalları tek tek kontrol ettim video var.Kanalalsat üzerinden buldum yazdım arkadaşlara bir yanlışlık olmuş diye ama benim bir kategori ortaya çıktı :) Allahtan daha diğerlerine yükleme yapmamıştım. O arkadaşlarıda bulamazdım kanalalsat üzerinde kayıtlar olmasa kayıt tutmadığım için bulamayacaktım. Ama şükür kim ne yüklemiş derdim de yok öğrenme çabamda... Zaten bir ben bir hanım açıyor maillleri.. Hanımında ytyle alakası yok :)
Bu arada onaysız mail satma gibi bir derdim olmadı ama onaysız maillere bağlı kanallarda bulunabilir. En temizi alt kanal çalışmaktır bence.. Ha birde bu kategori çalma kişinin karakteriyle alakalı bir durum.. Birazda kendini bilen ve yanında yardımcı çalıştırmayan kişiler daha güvenilir olabilir. Sonra kanal çalınınca ya ben değildim yanımdaki çalışandı mevzusu olmaması için..

Son düzenleme:
Bu mail ve kanal satışı konusunda mesela şifre url değişsen bile ilk url kalır ve ilk sahibi her türlü bilgiyi bulur vb. konuları açıkca yazın ki bu konuda hiç bilgisi olmayan,emek veren insanlar da bilsinler bunu. Buna benzer konular hemen kilitleniyor, yönetimden ricam buna has bir kategori bile olsun, millet dolandırılmasın, emek verenin sırtından geçinen asalaklar temizlensin.

Hem mail, kanal satışları güven içinde olur hem de alan-satanın kafası rahat olur.

mailin url si derken ne demek istediniz hocam? mail satanlar kanal urlsine ulaşamazki

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri