İki Etkili Kategorim çöp oldu...

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] aynen. Bence sağlam içerikleriniz varsa zaten gmail onaylı mailler alın. +15 dk onayını kendiniz textplus gibi uygulamalardan yaparsınız forumda konuları olan

bu forumdaki mail satıcıların bir çoğu yapıyor bunu analiz ettik ve gördük bir kaç arkadaşla. ama yinede alıyorum mail. herkes rızkını yer. ama yapılan iyi bir şey değil.

bu tür insanlar forumun geleceğini bile riske atarlar forum sahiplerinin bu ve benzeri konulara ve satışlara müsade etmemeleri lazım
hocam bi şekilde kanal lazım oluyo ama napabilirizki

mecbur alıosun

en azından kanal aldıgımız insanlara dikkat etmek lazım

biraz alakasız olacak ama mazur görün yeri gelmişken soruvereyim arkadaşlar;

kanalın flagtan kapanması veya kanalın flaglanması ne demek ?

hep okuyorum forumda, sorcam sorcam ancak kısmet oldu :)

Son düzenleme:
Aynı şey benim başıma da geldi, tekeli elimde olan kategorilerim çöp oldu..

Tesadüf olabilir mi diye düşündüm ama yok değil..

Ama her işte bir hayır vardır diye boşa dememiş atalarımız, her çöp olan kategorimin üstüne daha iyi kategoriler buldum..

Onaylı mail satıcısı en yakın arkadaşım dahi olsa almam artık..

Onaysız en temizi, bütün onaylama yöntemleri bitse bile gider avea, turkcell, vodafone hat alırım o şekilde yaparım..

Ayrıca sizlere bir tavsiye, her ne kadar iyi tanısanızda özellikle forumdan tanıştığınız kişilere çok güvenmeyin.. Arkanızdan laf çeviren mi dersin, seninle olan ticari ilişkisi ya da nimetlenmesi bittikten sonra cevap dahi atmayan mı dersin ne ararsan var..

5 parmağın 5 i bir değil ne yazık ki..

Son düzenleme:
bu tür insanlar forumun geleceğini bile riske atarlar forum sahiplerinin bu ve benzeri konulara ve satışlara müsade etmemeleri lazım
ispatı olmadığından yapacak bir şey yok maalesef
yoksa kimin ne olduğunu yöneticilerde biliyor

----------------------------------------------------
şunu da belirteyim bazı iyi niyetliler hariç;
forumda 10mail dağıtıyorum tarzı konu açanlara atlamayın
kazanan adam dağıtıyorsa başka ama daha dün foruma gelip de iki gün sonra mail dağıtıyorum diyen adama da katılıyorum yazıyorsunuz...zaten o katılıyorum yazanlar kazanamayanlar.bakın bakalım kazanan adam hangi bedava mail dağıtımına atlamış.

---------- Spam Engelliyici 22:35 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

onaysız mail de kanalına ulaşabilir

isim soyisim youtube diye aratınca şak diye kanalını bulur:)
evet google+ buna olanak sağlıyor maalesef

Yahu arkadaş içine etmediğimiz bi yöntem olsun ya. Bu mail işi de para kazanma yöntemi ama bu gidişle sanırım buna da guugıl kota koyar. Satıcı arkadaşlara kolay gelsin zor iş..

Gönül isterki zaman olsun da kanalları herşeyiyle kendimiz açalım ama zaman yok. Hız lazım. Geçmiş olsun hocam..

ben forumda kanal satıcısı biliyorum.
iki ay önce kazanmak için tüyo arayan
kanal satışı yapmaya başladıktan iki ay sonra kazanmaya başladı diye havasından geçilmeyen

sonra satışı bırakıp zengin ayağı yapanlar :D :D

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

allah belalarını versin demi biraz ağır konuşalım bugün bende fark ettim sadece 2 kişi olduğumuz kategori değilde taktikde bir 3. kişiyi bugün fark ettim tıpa tıp aynısını yapmış ne diyim artık ben yazık gerçekten yazık

Hiç bi zaman anlamadım ben bu kanal, mail satın alma işini. Siz ne kadar o kanalın ID'sini de değiştirseniz o kanalın linki aynı kalır, satan da bunu bi yere not eder ve herkesi takip etmeye başlar.

Al sana bedavadan bi dünya kategori.

Hatta ne bedavası, üzerine para ile kategori bulmuş olur sattığı için o mailleri.

Kimsenin günahını almayayım ama bu şekilde kimbilir kaç tane kategori sahibi oldu bu mail satışı yapan insanlar. Yazık.

Bu mail ve kanal satışı konusunda mesela şifre url değişsen bile ilk url kalır ve ilk sahibi her türlü bilgiyi bulur vb. konuları açıkca yazın ki bu konuda hiç bilgisi olmayan,emek veren insanlar da bilsinler bunu. Buna benzer konular hemen kilitleniyor, yönetimden ricam buna has bir kategori bile olsun, millet dolandırılmasın, emek verenin sırtından geçinen asalaklar temizlensin.

Hem mail, kanal satışları güven içinde olur hem de alan-satanın kafası rahat olur.

Arkadaşlar bu arada işini iyi yapan mail satıcılarıkusura bakmasınlar...
Hepsini birden zan altında bırakmamak için konunun kilitlenmesini istiyorum
[MENTION=10691]CyberTR[/MENTION]

3 ay öncesine benden başka en fazla 1-2 kişinin yükleme yaptığı kategori şimdilerde herkesin uğrak mekanı olmuş. gökten vahiy inmiyordur ya bunlara; vardır bi numaraları tabi ;)

edit. açıkçası şu da var;

ben kanal alımı yapmadan evvel açtığım kanallar en fazla 2 hafta dayanırken; 3 ay önce aldığım kanallar bile hala sapasağlam ayakta. benim açtığım kanala zeval gelmedikçe istediği kadar alsın çalsın umrumda olmaz ve hatta helal-i hoş olsun bile diyebilirim çünkü kendi açtığım kanal günlük 1k bırakırken 3. gün patlamıştı. zamanında kanal alsaydım ve ona yükleme yapsaydım belki hala ayakta olcaktı o kanallar. nice çalışmalarım kendi açtığım kanallar yüzünden berbat olmuştu, imdadıma bu kanal satışları yetişmişti. ben hakkım varsa helal ettim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri