İki İnterneti Birleştirip Hızı Arttırmak

nescafe3in1

Yasaklanmış
Eğer bilgisayarınıza kendi modeminiz dışında başka bir modemi bağlama şansınız varsa (wifi adaptör ile mümkün) Connectify Dispatch programı sayesinde iki interneti de birleştirip mevcut hızınızı iki modemin toplam hızı kadar artırabilirsiniz.

Normalde iki modemimin de 5mbps down hızları var fakat bu program sayesinde ikisini birleştirip (birisi laptobun wifisine diğeri tp link marka wireless adaptörüme bağlı) 1.2 mb/s download yapabiliyorum!

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve programa kesinlikle hayran kaldım. Şu an crackli olanını kullanıyorum ama mart ayı ücretleri yatsın kesinlikle 1 senelik sürümünü satın alacağım (fiyat gayet uygun 1 sene 40tl) Herkese öneririm.

7862incin1069112.jpg

Eğer bilgisayarınıza kendi modeminiz dışında başka bir modemi bağlama şansınız varsa (wifi adaptör ile mümkün) Connectify Dispatch programı sayesinde iki interneti de birleştirip mevcut hızınızı iki modemin toplam hızı kadar artırabilirsiniz.

Normalde iki modemimin de 5mbps down hızları var fakat bu program sayesinde ikisini birleştirip (birisi laptobun wifisine diğeri tp link marka wireless adaptörüme bağlı) 1.2 mb/s download yapabiliyorum!

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve programa kesinlikle hayran kaldım. Şu an crackli olanını kullanıyorum ama mart ayı ücretleri yatsın kesinlikle 1 senelik sürümünü satın alacağım (fiyat gayet uygun 1 sene 40tl) Herkese öneririm.

7862incin1069112.jpg

hocam biraz daha geniş anlatır mısınız bunu :) işime yarayabilir

herhangi bir sınırı olmadığını düşünürsek manyak birşeymiş

hahaha iki sene oncesinin konusu :) Artik 150mbps sinirsiz internetim oldugundan gerek duymuyorum bu programa ama zamaninda cok isime yaramisti.

upload hızlarınıda yükseltebilsek iyi olacak, 0.70 nedir arkadaş ya! Modern işkence!

7862incin1069112.jpg

Hocam ip yi hangi modem üzerinden alıcak peki?

Hey gidi gunler. Ekstra wireless bulup 1mbps download yapacagim diye koca wireless router imi ve pcmi balkona cikarir milletin sifresini kirar birden cok aga baglanip hizimi artirirdim. Simdi Amerika'da yasiyorum 150mbps sinirsiz kotasiz internetim var.

anladığım kadarıyla örn: 3 tane 8mbs internete bağlanınca 3x8= 24mbs bağlantı veriyor, teorik olarak olabilir ama mantıken olması mümkün değil gibi geldi bana sonuçta 3 hattında ISS den verilen maximum bağlantısı 8mbs, istediğini yap bu bağlantı hızını kendin yükseltemezsin 3 değil 50 tane bağlasan ISS den gelen 8mbs yi yükseltemezsin, download hızı da gelen bağlantıyla doğru orantılı olduğu için bana pek oluru var gibi gelmedi

download için olabilir ama upload için olmaz gibibe geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri