İki Kanalın Kazanç Farkı ( Türkçe Fail // İngilizce Fail)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere fail videolarını farklı dillerde yayınlayabiliyorsunuz.Mesela elinizde bir vide var Türkçe olarak attınız bir de farklı bir kanalınıza ''Fail'' başlık/açıklama/etiketleriyle atabiliyorsunuz.Çünkü bu kategorideki videolarda dil yok denecek kadar az bir etken.:)
Uzatmadan konuya geçelim [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] sürekli yabancı içerik çalışmamızı önerirdi de bir tek bu dediğini tam olarak anlayamamıstım.
Aynı kategoride 2 kanal açtım sadece dilleri farklı.
Videoları yükledim.Ve kazançların yansıdığı ilk 3 gün'ün istatistiğini paylaşmak istiyorum.
Üstteki türkçe,aşşağıdaki ingilizce kanalın istatistikleridir.
KdGbP7.png

Sanırım mesajı alanlar aldı;)

bi de utanmadan üsteki türkçe alttaki ingilizce diyon.
mesajı anladın sen :)

Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere fail videolarını farklı dillerde yayınlayabiliyorsunuz.Mesela elinizde bir vide var Türkçe olarak attınız bir de farklı bir kanalınıza ''Fail'' başlık/açıklama/etiketleriyle atabiliyorsunuz.Çünkü bu kategorideki videolarda dil yok denecek kadar az bir etken.:)
Uzatmadan konuya geçelim [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] sürekli yabancı içerik çalışmamızı önerirdi de bir tek bu dediğini tam olarak anlayamamıstım.
Videoları yükledim.Ve kazançların yansıdığı ilk 3 gün'ün istatistiğini paylaşmak istiyorum.
KdGbP7.png

yaw bonna sen bu işi ciddi olarak söylüyorum ogrenemiycen .

Merhaba arkadaşlar,
KdGbP7.png

fail video nedir

yaw bonna sen bu işi ciddi olarak söylüyorum ogrenemiycen .

Burdan 2 sonuç çıkarıyorum.
Neden adam akıllı kategorilerde çalışmak varken komik video atıyorsun diyorsan benim bişey attığım yok,bota bağladım Youploader hallediyor.Ben sadece kazançlara bakıyorum.

Eğer her öğrendiğimi/her bulduğumu forumda insanlarla paylaşmamdan bahsediyorsan bak orda senin düşüncene göre haklısın..
Haketmeyen insanlar için bilgi paylaşmaktan vazgeçmek .. Bu bana göre değil:o

ayrıca ogrenemiycen değil öğrenemeyeceksin;)

Neden adam akıllı kategorilerde çalışmak varken komik video atıyorsun diyorsan benim bişey attığım yok,bota bağladım Youploader hallediyor.Ben sadece kazançlara bakıyorum.

Eğer her öğrendiğimi/her bulduğumu forumda insanlarla paylaşmamdan bahsediyorsan bak orda senin düşüncene göre haklısın..

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] paylaşımcı olmanı takdir ediyorum. Özellikle yeni gelen arkadaşların, bu forum sayesinde bizler gibi para kazanmasına yardımcı olması açısından çok faydalı bir örnek bence. Serkan üstadı takipteyiz :)

adamlar reklama daha çok tıklıyor bence nedeni tvye pek bakmıyorlar ve görmedikleri şeyleri reklamda görünce tıklama isteği olabilir diye düşünüyorum :D

Türklerde herzaman herşeyden anında haberdar oldukları içinde pek tık gelmıyor :D

İngilizce Global bir dil düşünün x markası Türkiye'de ve dünyada satılııyor ama Türkiye'de 3-5 rakibi dünyada 10 larca rakibi var Bu nedenle yerel dilde verdiği reklamlar düşük maliyetli olurken dünya dillerinde verdikleri reklamlarda tbm daha yüksek oluyor.

Benim de bir videonun amerikadaki izlenime oranla turkiyede izlenim oranı ve getirdiği para o kadar komik ki. Yakında konusunu açacağım.

Bos is. Karsilastirma yapmak için bi kere sektör yanlis.

Fail zaten türde izlenen bir kategori degilki. Getirisi ne olacak.

bunlarla alakasi yok eğer buna bilgi paylasimi diyorsan bu kategorinin lokomotifi "epic fail " kelimesi dir bari duzeltim bu 1
2. si bu işi ogrenemiycen derken ciddi söyledim

bunlarla alakasi yok eğer buna bilgi paylasimi diyorsan bu kategorinin lokomotifi "epic fail " kelimesi dir bari duzeltim bu 1
2. si bu işi ogrenemiycen derken ciddi söyledim

Öğrenemesem de 100'lerce kişiye öğretmenin mutluluğu bana yeter aysun hanım.;)
Ayrıca yazın bu işten arabamı aldığımda gezdiririm seni istiyorsan:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri